فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیهای شیر و بررسی ارتباط آن با شرایط نگهداری در تاریکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیهای شیر و بررسی ارتباط آن با شرایط نگهداری در تاریکی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیهای شیر و بررسی ارتباط آن با شرایط نگهداری در تاریکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیهای شیر و بررسی ارتباط آن با شرایط نگهداری در تاریکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیهای شیر و بررسی ارتباط آن با شرایط نگهداری در تاریکی :
اصولاً غذاها تحت تاثیر ۳ عامل فیزیکی، شیمیایی و زیستی ممکن است فاسد شود. رشد باکتری ها در غذا مهمترین عاملی است که معمولا در طول زمان میتواند باعث تغییر بو، مزه و تغییرات زیان آور شیمیایی و ایجاد بیماری باشد. شیر تازه گاو ممکن است دارای عوامل بیماری زایی چون تب مالت و… باشد. شیر تازه و سالم گاو اگر مدت کوتاهی در دمای محیط بماند فاسد می شود به همین دلیل برای این که بتوان شیر را به ناط مختلف رساند لازم است به طریقی جلوی فساد ان را گرفت.
نور بهتر است یا تاریکی؟
اگر شیری که خریده اید مزه مقوای خیس می دهد در واقع چرغ های پر نور در مغازه شیر فروشی ومقصر هستند. شیرهایی که در ظرف های نیمه شفاف در معرض نور لامپ هعای مهتابی قرار می گیرند معمولاً در عرض ۲ تا ۴ ساعت طعم اکسید شده آن ها را می توان فهمید و در عرض ۱۲ ساعت به طور واضحی تغییر مزه می دهد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 