فایل ورد کامل مقاله بررسی سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته و تحلیل فرآیندها و استانداردهای آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله بررسی سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته و تحلیل فرآیندها و استانداردهای آن دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته و تحلیل فرآیندها و استانداردهای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته و تحلیل فرآیندها و استانداردهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته و تحلیل فرآیندها و استانداردهای آن :

مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر ۱۷ جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال ۱۳۵۷ تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .
۱ـ۱ـ۱ـ ثبت شرکتها ۱۵۰۹
۱ـ۱ـ۲ـ پروانه تأسیس صنایع ص ۶۵ ردیف ۷
۱ـ۱ـ۳ـ پروانه بهره برداری صنایع ص ۲۵ ردیف ۷
۱ـ۱ـ۴ـ پروانه تأسیس نظارت
۱ـ۱ـ۵ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ
۱ـ۱ـ۶ـ پروانه ساخت : ۲۷۹۱
۱ـ۱ـ۷ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ….

ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر ۲۵۰۰ تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
این مجتمع در زمینی به مساحت ۱۱۰۰۰ متر مربع و با بیش از ۲۰۰۰ متر مربع زیر بنا مشتمل بر ۱۸۰۰ متر سالن های تولید و ۲۲۰ متر اداری احداث گردیده است .
۱ـ۳ـ اصطلاحات و تعاریف
۱ـ دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام
۲ـ رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع
۳ـ تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن
۴ـ پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها
۵ـ استیک : میله های فلزی روکش دار که ماکارونی بر روی آنها قرار می گیرد .
۶ـ اکسترودر : شامل سیلندر و ماردون می باشد و باعث ورز دادن خمیر و هدایت آن به زیر قالب می گردد.
۷ـ وکیوم : باعث ایجاد خلاء در داخل خمیر می گردد .
۸ـ پرس : به مجموعه ماشین آلات موجود در قسمت همزنها ــ اکسترودرــ قالب ــ تیغ تا ابتدای Predryer پرس گفته می شود .
۹ـ قالب : باعث فرم دادن خمیر به اشکال مختلف میله ای ــ فرمی می شود .
۱۰ـ موتورخانه : محلی است که تأسیسات دیگ بخار ــ و دیگ آب گرم و … در آن قرار گرفته است .
۱۱ـ ماکارونی رشته ای Spaghetti : ماکارونی است که به صورت رشته های بلند ، باریک و توپر می باشند .

۱۲ـ ماکارونی تو خالی : قطر آن بیشتر از اسپاگتی بوده و تو خالی می باشد .
۱۳ـ ماکارونی فرمی : که طول آن کمتر ازcm 8 می باشد مانند اشکال مارپیچ ــ صدفی ــ حلزونی و غیره.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.