فایل ورد کامل تحقیق مطالعه پیش‌نیازهای سیستم HACCP در صنایع غذایی و بررسی الزامات ایمنی و کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق مطالعه پیش‌نیازهای سیستم HACCP در صنایع غذایی و بررسی الزامات ایمنی و کیفیت دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق مطالعه پیش‌نیازهای سیستم HACCP در صنایع غذایی و بررسی الزامات ایمنی و کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق مطالعه پیش‌نیازهای سیستم HACCP در صنایع غذایی و بررسی الزامات ایمنی و کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق مطالعه پیش‌نیازهای سیستم HACCP در صنایع غذایی و بررسی الزامات ایمنی و کیفیت :

اجرای سامانه «HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از:
۱- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و … )
۲- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف و … )
۳- نابودسازی ضایعات (شستشو و ضد عفونی کردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)
۴- مبارزه با جانوران موذی (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و … )
۵- بهداشت کارکنان (بهداشت فردی، معاینات پزشکی، رفتار عادات کارکنان)
۶- بهداشت خط تولید (شرایط ماده خام، از بین بردن نقاط کور)
۷- آموزش
اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی
بخش اول: پنج مرحله آماده سازی
۱- تشکیل گروه :
در تشکیل گروه باید از افراد آگاه درباره ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و خوراکی رب گوجه فرنگی و مراحل تولید آن در کار بهره گیری شود.
بهتر است این گروه متشکل از کارشناسان رشته های گوناگون علوم باشد. (مانند: کارشناس علوم مهندسی، کارشناس خط تولید، کارشناس بهداشت، کنترل کیفی، تغذیه و سلامت، میکروب شناسی و کارشناس شیمی مواد غذایی)
۲- شرح و توصیف فرآورده و نحوه عرضه آن به بازار :
رب گوجه فرنگی از تغلیظ کردن عصاره گوجه فرنگی بدست می آید که ویژگی های آن عبارتست از : PH پائین، رنگ قرمز، پریکس ۲۸% – ۲۵% و دارای حدود ۳% – ۲% نمک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.