فایل ورد کامل تحقیق بررسی اصول نگهداری هویج در سردخانه و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ماندگاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق بررسی اصول نگهداری هویج در سردخانه و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ماندگاری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق بررسی اصول نگهداری هویج در سردخانه و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ماندگاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق بررسی اصول نگهداری هویج در سردخانه و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ماندگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق بررسی اصول نگهداری هویج در سردخانه و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ماندگاری :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق بررسی اصول نگهداری هویج در سردخانه و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ماندگاری
نگاهداری هویج در سردخانه
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
شرایط چیدن و درجهبندی
بستهبندی هویج
پائین آوردن درجه حرارت
درجه حرارت مطلوب
رطوبت نسبی
گردش هوا
مدت نگاهداری
بطور کلی کیفیت سبزیجات را پس از برداشت از مزرعه نمیتوان بهبود بخشید و هدف از نگاهداری حفظ کیفیت اولیه است .
سبزیجات کیفیت خود را به چند طریق از دست میدهند و فهرست ذیل نمایانگر زیانهائی است که ممکن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به کیفیت آنها وارد آید :
– تغییرات متابولیک که با تنفس گیاه و یا رسیدن آن ارتباط دارد .
– کم شدن رطوبت که در نتیجه آن گیاه پیر و پلاسیده میشود .
– زخمی شدن و آسیبهای مکانیکی
– آفت زدگی
– آسیبهای فیزیولوژیکی
– آسیبهای مربوط به سرما و انجماد
– تغییرات عطر و طعم
– روئیدن و ریشه کردن
بنابراین حفظ کیفیت هویج در فاصله بین برداشت تا مصرف , زمانی میسر است که محصول در شرایط صحیح از مزرعه برداشت شده و بطریق مناسب بستهبندی و حمل و نقل شود و به ترتیبی که در زیر آمده است آنرا نگهداری نمایند .
۱ ـ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه چیدن , بستهبندی , حمل و نقل و نگاهداری هویج میباشد .
این استاندارد در مورد هویج نوع Daucus carota Linnaeus که در فصل زمستان برای نگهداری تولید میشود بکار میرود .
۲ ـ شرایط چیدن و درجهبندی
۲ ـ ۱ ـ هویجهائی باید برای نگهداری انتخاب شوند که دیرتر کشت شدهاند هویج باید موقع جمعآوری زیاده از حد رسیده نباشد پس از برداشت برگهای بالای هویج باید چیده شود بدون آنکه آسیبی به ریشه وارد گردد .
۲ ـ ۲ ـ در مواقعیکه هویج در هوای بارانی جمعآوری میشود خشک کردن رطوبت حاصله از باران ضروری است لیکن باید دقت شود تا رطوبت خود ریشه کاهش نیابد زیرا این امر اثر نامطلوب در نگاهداری آن خواهد داشت .
۲ ـ ۳ ـ محصول هویج زمینهائی که از لحاظ ازت قابل جذب بسیار غنی هستند برای مدت طولانی قابل نگاهداری نخواهند بود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 