فایل ورد کامل تحقیق بررسی نگهداری میوهها و سبزیجات و تحلیل فناوریهای نوین در افزایش ماندگاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق بررسی نگهداری میوهها و سبزیجات و تحلیل فناوریهای نوین در افزایش ماندگاری دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق بررسی نگهداری میوهها و سبزیجات و تحلیل فناوریهای نوین در افزایش ماندگاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق بررسی نگهداری میوهها و سبزیجات و تحلیل فناوریهای نوین در افزایش ماندگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق بررسی نگهداری میوهها و سبزیجات و تحلیل فناوریهای نوین در افزایش ماندگاری :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق بررسی نگهداری میوهها و سبزیجات و تحلیل فناوریهای نوین در افزایش ماندگاری
تعاریف عوامل فیزیکی نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه و روش اندازهگیری آنها
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
درجه حرارت
رطوبت نسبی
جریان هوا
استانداردهایی که در باره شرایط مناسب نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه تدوین شده است روی میزان مناسب بعضی از عوامل فیزیکی مانند درجه حرارت , رطوبت نسبی نسبت جریان هوا و میزان تعویض هوا تأکید دارند . برای مشخص کردن این عوامل و پیشگیری تعبیرهای مختلف ( مثلا فرق بین حرارتی که به یک فرآورده داده میشود و حرارت فضای محل نگهداری یا فرق نسبت جریان هوا و میزان تعویض هوا ) تعریف این عوامل لازم است .
در این استاندارد عوامل فیزیکی مربوط به کلیه استانداردهای نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه و روشهای اندازهگیری آنها شرح داده شده است
۱ ـ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه تعاریفی برای عوامل فیزیکی که در سردخانههای صنعتی برای نگهداری میوهها و سبزیها بکار میروند ( درجه حرارت , رطوبت نسبی , سرعت جریان هوا , میزان تعویض هوا و غیره ) و روشهای اندازهگیری آنها میباشد .
۲ ـ درجه حرارت
۲ ـ ۱ درجه حرارتهای مورد نظر
۲ ـ ۱ ـ ۱ درجه حرارتی که به فرآورده داده میشود :
برای نگهداری فرآوردهای با منشأ گیاهی در سردخانه چندین درجه حرارت با فاصله حرارتی قابل ذکر است .
۲ ـ ۱ ـ ۱ ـ ۱ در درجه حرارت کشنده : ۱ این درجه حرارت در سردخانه باعث انجماد فیزیولوژیکی و در نتیجه مرگ بافتها میگردد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 