فایل ورد کامل مقاله بررسی شیمی و فیزیک فرآیند پخت غذا و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ارزش تغذیهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله بررسی شیمی و فیزیک فرآیند پخت غذا و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ارزش تغذیهای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی شیمی و فیزیک فرآیند پخت غذا و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ارزش تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی شیمی و فیزیک فرآیند پخت غذا و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ارزش تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی شیمی و فیزیک فرآیند پخت غذا و تحلیل اثرات آن بر کیفیت و ارزش تغذیهای :
بعضی از روشهای پخت برای بعضی از غذاها بسیار مناسب است: کباب کردن گوشت روی آتش منقل طعمش را بیشتر میکند. جوش دادن ملایم سبزیجات به مدت کوتاه آنها را ترد و خوش رنگ و مغذی نگه میدارد. بخار پز کردن گوشت ماهی بافت لطیف و مزه آن را حفظ میکند. اما چرا؟
وقتی غذا حرارت میبیند، سه تغییر عمده در ظاهر، ساختار و مزه آن رخ میدهد. این امر به خاطر واکنشهای شیمیایی است که درون غذا رخ میدهد.
روشهای مختلف پخت، به دلیل رخ دادن در دماهای مختلف، باعث واکنشهای شیمیایی متفاوتی میشوند. در بعضی از آنها از ماده جدیدی مثل آب یا روغن استفاده میشود. این فاکتورها در کنار ساختمان داخلی غذا واکنشهای پخت را کنترل میکنند.
برای اینکه این ماجرا را کشف کنید این انیمیشن را ببینید:
چرا غذای پخته قهوه ای رنگ میشود؟
تمامی غذاها – گوشت، ماهی و سبزیجات- در دمای بالاتر از ۱۵۴ درجه سانتی گراد، قهوه ای رنگ میشوند. به این پدیده واکنش میلارد میگویند که باعث تولید رنگ و رایحه مشخصه غذاهایی میشود که روی شعله درون فر یا روغن پخته میشوند.
واکنش میلارد در سال ۱۹۱۲ توسط شیمی دان فرانسوی لویی کامیل میلارد کشف شد و وقتی اتفاق میافتد که مولکولهای قند و آمینو اسید با هم حرارت داده میشوند. این واکنش یک عالمه مولکول طعم دار درست میکند که رنگ قهوه ای و بو مزه گوشت پخته را پدید میآورند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 