فایل ورد کامل تحقیق مطالعه فرآوردههای شیری و بررسی ویژگیهای تغذیهای، فرآیندهای تولید و استانداردهای صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق مطالعه فرآوردههای شیری و بررسی ویژگیهای تغذیهای، فرآیندهای تولید و استانداردهای صنایع غذایی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق مطالعه فرآوردههای شیری و بررسی ویژگیهای تغذیهای، فرآیندهای تولید و استانداردهای صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق مطالعه فرآوردههای شیری و بررسی ویژگیهای تغذیهای، فرآیندهای تولید و استانداردهای صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق مطالعه فرآوردههای شیری و بررسی ویژگیهای تغذیهای، فرآیندهای تولید و استانداردهای صنایع غذایی :
واحدهای شرکت پاک :
واحد بستنی
واحد شهر کرد تولید پنیر خامه ای و دوغ دارند
واحد سنندج تولید پنیر ،دوغ دارند
واحد ساری تولید شیر طعم دار استرلیزه دارند
نسبا گستر اراک تولید پنیر دارند ( طرف قرارداد با شرکت)
سحر تولید پنیر ، شیر استرلیزه دارند ( طرف قرارداد با شرکت)
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت:
شیر معمولی ( ۵/۲ % چربی)
شیر رژیمی ( ۵/۱ % )
شیر رژیمی ( ۵/۰ % غنی شده با base لبنی )
شیر غنی شده با ویتامین D
شیر کم لاکتوز
شیرهای طعم دار ( کاکائویی ، موزی ، عسلی ، خرمایی )
خامه ( خرما ، عسلی ، کاکائویی )
ماست موسیر
دوغ معمولی ، سنتی
کره ( حداقل ۸۲% )
کره کم چرب ( حداکثر ۵۲% )
شیر خشک
شیر موسیری ( ۵/۲ % )
شیر مدارس ( ۵/۲ % )
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 