فایل ورد کامل طرح کارآفرینی پرورش ماهی و تحلیل فرآیندهای تولید، مدیریت منابع و ظرفیت‌های توسعه بازار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی پرورش ماهی و تحلیل فرآیندهای تولید، مدیریت منابع و ظرفیت‌های توسعه بازار دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی پرورش ماهی و تحلیل فرآیندهای تولید، مدیریت منابع و ظرفیت‌های توسعه بازار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی پرورش ماهی و تحلیل فرآیندهای تولید، مدیریت منابع و ظرفیت‌های توسعه بازار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی پرورش ماهی و تحلیل فرآیندهای تولید، مدیریت منابع و ظرفیت‌های توسعه بازار :

سرمایه گذاری
الف)ساختمان –زمین –تاسیسات
۱-زمین ۰۰۰/۱۰۰ متر مربع برابر ۱۰ هکتار در منطقه مجاز کشاورزی قیمت هر متر مربع ۰۰۰/۲۵ ریال جمعا به مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۵۰۰/۲ ریال (دو میلیارد و پانصدمیلیون ریال)
۲-زیر بنا به میزان ۱۲۰۰ متر مربع هر متر مربع ۰۰۰/۵۰۰/۱ ریال جمعا ۰۰۰/۰۰۰/۸۰۰/۱ ریال
۳- تاسیسات برق-گاز-تلفن در وسعت ۱۰ هکتار ۰۰۰/۰۰۰/۶۰۰ ریال
۴-محوطه سازی ۰۰۰/۱۰ متر مربع هر متر مربع ۰۰۰/۷ ریال ۰۰۰/۰۰۰/۷۵۰ ریال
۵-دیوارکشی دور زمین به اندازه ۴۰۰ متر مربع هر متر مربع ۰۰۰/۲۵۰ ریال جمعا ۰۰۰/۰۰۰/۱۰۰ ریال
۶-متفرقه و پیش بینی نشده ۰۰۰/۰۰۰/۲۰۰ ریال
جمعا ۰۰۰/۰۰۰/۹۵۰/۵ ریال

توضیح:
زیربنای مذکور شامل: الف انباری برای نگهداری مواد غذایی و غذای ماهیان قزل آلا در شرایط مطلوب که عاری از گرما و رطوبت باشد که استفاده از وسائل و دستگاههای گرمایی و سرمایی وخشک کن که باعث از بین رفتن رطوبت محیط ی باشد نیاز است.ساختمان اداری برای کارهای اداری و دفتری اعم از خرید و فروش وحسابرسی و غیره ج-سوله برای انبار کردن مواد غذایی کپور که شامل یونجه، شبدر و اقلام مختلف می باشد د-ساختمان کوچک برای کارکنان استخر منحصرا که شخصی است تا نکات بهداشتی رعایت شود ۵-آزمایشگاه یا کلی نیک کوچک برای ماهیان بیمار که حالت قرنطینه وحوضچه های لازم را شامل می شود ۶- اتاق یا ساختمان مختص برای آماده سازی ماهی برای بازار

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.