فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز و تحلیل فرآیندهای ساخت، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز و تحلیل فرآیندهای ساخت، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز و تحلیل فرآیندهای ساخت، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز و تحلیل فرآیندهای ساخت، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز و تحلیل فرآیندهای ساخت، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز و تحلیل فرآیندهای ساخت، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف
مقدمه………………………………………………………………………………………………… ۲
آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه………………………………………………….. ۵
نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع…………………. ۱۰
محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت………………………………………………………… ۱۲
مساحت زمین و برآورد قیمت آن………………………………………………………۱۲
مساحت و هزینه های ساختمانی……………………………………………………………. ۱۳
هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید…………………………………………………. ۱۴
سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه………………………………………………………………. ۱۶
هزینه های تولید سرمایه در گردش………………………………………………………………… ۱۸
محاسبه کل سرمایه گذاری……………………………………………………………………… ۲۰
نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی………………………………………………… ۲۰
سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه……………………………………………………. ۲۱
– نوع محصول:
نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.
بطری مذبور دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰*۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.
آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس ۷ نیز معمول است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 