فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون و بررسی خدمات آموزشی، مهارتهای تخصصی و بازار مصرف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون و بررسی خدمات آموزشی، مهارتهای تخصصی و بازار مصرف دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون و بررسی خدمات آموزشی، مهارتهای تخصصی و بازار مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون و بررسی خدمات آموزشی، مهارتهای تخصصی و بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون و بررسی خدمات آموزشی، مهارتهای تخصصی و بازار مصرف :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون و بررسی خدمات آموزشی، مهارتهای تخصصی و بازار مصرف
مقدمه ۴
توصیف پروژه ۵
توجیه پروژه با منطق ۵
امکان سنجی ۶
محل تأسیس و شرایط ساختمان ۷
بیمه و دریافت مجوز ۸
کروکی ۹
چارت ۱۰
برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد ۱۱
برآورد تجهیزات و برآورد قیمت ۱۲
محاسبات مالی ۱۵
برآورد استهلاک ۱۵
توجیه اقتصادی ۱۶
جدول هزینه ها ۱۷
نحوه جذب سرمایه ۱۷
برنامه های خلاق تبلیغاتی ۱۸
زمان بندی پروژه ۲۰
گزارش بازدید ۲۱
ضمایم ۲۲
بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای بهبود این امر ازوسایل کشاورزی مکانیزه امروزی ، امرازعلمی ، پرورش طیور وصیدهای دریایی ووسایل پیشرفته ، استفاده نماید ازمهمترین افتخارات انسان درپیشبرد امرتغذیه می توان کشف آتش رانام برد که مصادف است با پختن مواد خوراکی ودرحقیقت ازآن زمان درامر تغذیه ، تحولی عظیم وشگرف پدیدار شد واندک اندک هنرآشپزی ، تاریخ خودراآغازکرد .
تا کمترین امکانات ، بهترین نتیجه رابدست آورد . نکته حائز اهمیت این است که علاقمندان به هنرآشپزی درهرسن ودرهرشرایطی باتوجه به خلاقیت وتلاش به بهترین نتایج دست خواهند یافت .
هدف :
انتخاب این کار، علاقمندی به این هنر مکانی برای خود شکوفاشدن خلاقیت ها ازمهمترین مسائل درهر زمینه ای ، داشتن علاقه ونوآوری وخلاقیت است که می تواند مارادررسیدن هرچه بهتر، به هدفمان کمک کنیم . ازمهمترین نکات قابل توجه دراین امراین است که عملی کردن این پروژه کاری غیرممکن ومشکل نیست وشخصاً نیازبه پشتکار دارد. یکی ازاهداف ما ازراه اندازی وتأسیس آموزشگاه آشپزی ، آموزش دادن غذاها مختلف اعم ازسنتی ومدرن می باشد وهمچنین تحویل دادن مربیان وکارآفرینان به جامعه است .
توصیف پروژه :
پروژه مایک آموزشگاه آشپزی است که دریک محل ۷۵ متری واقع دربلواروکیل آباد دایر خواهد شد (مخصوص بانوان ) می باشد ظرفیت آموزشگاه ۳۰ نفرهنرجو می باشد که دردوشیفت ۱۵ نفر صبح ازساعت ۳۰/۸ تا ۳۰/۱۱ ودرشیفت بعدازظهر ۱۵ نفر ازساعت ۴تا۷ وبرای هرگروه سه روزدر هفته می باشد که معمولاً ازهنرجویان علاقمند بالای ۱۵ سال ثبت نام به عمل خواهد آمد وکسانی که می خواهند ازمدرک ومربیگری فنی وحرفه ای استفاده کنند باید حتماً مدرک فوق دیپلم به بالا داشته وکسانی که می خواهند گواهینامه مهارت دریافت نمایند حتماً مدرک دیپلم داشته باشند هرهنرجو برای گرفتن دیپلم درجه یک باید ۵۴ جلسه درطی دوره آموزشی بگذرانند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 