فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مراحل طراحی و احداث کارخانه تولید شکلات با تحلیل فرآیندهای صنعتی و ظرفیت‌های بازار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مراحل طراحی و احداث کارخانه تولید شکلات با تحلیل فرآیندهای صنعتی و ظرفیت‌های بازار دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مراحل طراحی و احداث کارخانه تولید شکلات با تحلیل فرآیندهای صنعتی و ظرفیت‌های بازار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مراحل طراحی و احداث کارخانه تولید شکلات با تحلیل فرآیندهای صنعتی و ظرفیت‌های بازار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مراحل طراحی و احداث کارخانه تولید شکلات با تحلیل فرآیندهای صنعتی و ظرفیت‌های بازار :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مراحل طراحی و احداث کارخانه تولید شکلات با تحلیل فرآیندهای صنعتی و ظرفیت‌های بازار

مقدمه
۱- معرفی و شناخت محصول
تاریخچه پیدایش محصول
۱-۱ نام و کد محصول (آیسیک ۳)
۱-۲ شماره تعرفه گمرکی
۱-۳ شرایط واردات
۱-۴ بررسی و ارائه استاندارد
۱-۵ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
۱-۶ توضیح موارد مصرف و کاربرد
۱-۷ بررسی کالاهای جایگزین تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
۱-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
۱-۹ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
۱-۱۰ شرایط صادرات
۲- وضعیت عرضه و تقاضا
۲-۱ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید و ظرفیت اسمی واحدهای فعال به تفکیک هر استان
۲-۲ بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا ظرفیت اسمی و میزان پیشرفت به تفکیک هر استان.
۲-۳ بررسی روند واردات و صادرات محصول به تفکیک مقدار و ارزش دلاری
۳- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
۴- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول
۵- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل براورد حجم سرمایه گذاری ثابت
۶- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و قیمت آن
۷- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
۸- وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
۹- بررسی و تأمین آب و برق و سوخت و … در محل اجرای طرح
۱۰- وضعیت حمایتهای اقتصادی
۱۱- تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید.

در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود.
الف – معرفی و شناخت محصول
شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد می‌باشد ولی به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می‌گردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده می‌شود. کره کاکائو در دمای زیر ۲۵ درجه سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیه شکلات با کاکائو و شکر ترکیب می‌شوند. نقطه ذوب این چربی تقریباً برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء تشکیل دهنده شکلات مخلوط می‌شود باعث می‌گردد که ترکیب جدیدی به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا می‌پسندند. نکته جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و نامطلوب مصرف می‌شود ولی به مرور تا حد چشمگیری توسعه و گسترش یافت که شاید این خود یکی از رموز تاریخ ‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.