فایل ورد کامل کارآموزی در حوزه تولید نوشابههای گازدار و بررسی فناوریهای فرآوری، بستهبندی و استانداردهای بهداشتی صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل کارآموزی در حوزه تولید نوشابههای گازدار و بررسی فناوریهای فرآوری، بستهبندی و استانداردهای بهداشتی صنایع غذایی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل کارآموزی در حوزه تولید نوشابههای گازدار و بررسی فناوریهای فرآوری، بستهبندی و استانداردهای بهداشتی صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کارآموزی در حوزه تولید نوشابههای گازدار و بررسی فناوریهای فرآوری، بستهبندی و استانداردهای بهداشتی صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل کارآموزی در حوزه تولید نوشابههای گازدار و بررسی فناوریهای فرآوری، بستهبندی و استانداردهای بهداشتی صنایع غذایی :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل کارآموزی در حوزه تولید نوشابههای گازدار و بررسی فناوریهای فرآوری، بستهبندی و استانداردهای بهداشتی صنایع غذایی
تاریخچه نوشابه ۱
فصل اول : آب
آب ۲
تصفیه آب ۲
فصل دوم : واحد عصاره
عصاره یا بنیان نوشابه ۳
افزودنیهای مجاز در نوشابه ۳
شیرین کنندهها ۳
تهیه شرب اولیه از شکر جامد ۴
فیلتراسیون شربت اولیه ۴
تهیه شربت غذایی (عصاره) ۴
طعم دهندهها ۵
عصاره نوشابههای پرتغالی ۵
عصاره نوشابههای ساده ۵
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ۵
عنوان صفحه
فصل سوم : گاز Co2
تولید گاز Co2 ۷
برج شستشو ۷
رطوبت گیری یا جدا کننده آب ۷
چیلر ۸
فصل چهارم: بطری شوی
بطری شوی ۹
اندازهگیری درصد سود در بطری شور ۱۰
آینه بان ۱۰
فلومیکس ۱۰
کربوکولر ۱۱
پرکردن بطری ۱۲
آزمایش نقطه پر شده ۱۲
دستگاه تشتک زن ۱۳
پرکن جعبه نوشابه ۱۳
فصل پنجم : کنترل کیفی
مقدمه کنترل کیفی ۱۵
عنوان صفحه
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ۱۵
آزمایش بریکس ۱۵
مقدار بریکس ۱۵
آزمایش بومه ۱۶
اندازه گیری فشار، دما و گاز Co2 ۱۶
اندازه گیری درصد قند ۱۷
آزمایش اسیدیته ۱۷
تعیین چگالی ۱۷
آزمایش pH ۱۷
آزمایشات میکروبی و شیمیایی ۱۸
آزمایشات میکروبی ۱۸
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ۱۸
ساخت محیط کشت ۱۸
انواع محیط کشت ۱۹
روش انجام آزمایش میکروبی ۲۰
نتایج آزمایشات انجام شده ۲۱
آزمایشات هفتگی ۲۲
تاریخچه نوشابه :
تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است .
ایرانی ها از ۲۵۰۰ سال پیش ، روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصرف درمانی داشت .
از این رو تهیه شربتها و نوشابه ها و تکنیک آن توسعه یافت .
« آب »
قسمت عمده مواد متشکله نوشابه های غیر الکلی گازدار را آب تشکیل می دهد و ممکن است مقدار آن تا ۹۲ % نیز برسد .
منابع آبی که تولید کنندگان نوشابه در اختیار دارند شامل یکی از گروههای زیر می باشد .
۱) آبهای سطحی ۲) آبهای زیر زمینی ۳) آب باران
تصفیه آب:
Ro یا اسمنر معکوس : آب از چاههای عمیق وارد تانک lit 000/100 می شود و بعد به داخل مخزن شنی که حاوی ذغال است پمپاژ می شود ، اول مواد درشت گرفته میشود ، بعد وارد فیلتر های ۵ میکرونی ۲ و ۱ می شود ، بین راه محلول میزنند، محلول متابی سولفیت سدیم ( کلر آب را از بین می برد ) چون کلر برای دستگاه ضرر دارد .
محلول دوم آنتی اسکالن یا ضد رسوب می باشد بعد پمپماژ می شود ، بعد وارد ممبران می شود ، بعد وارد لوله استیل شده و از داخل U.V رد می شود . U.V برای تصفیه آب صنعتی Ro بکار می رود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 