فایل ورد کامل کارآموزی آزمایشات شیمیایی در حوزه لبنیات و بررسی فرآیندهای کنترل کیفیت، استانداردهای بهداشتی و فناوریهای تولید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل کارآموزی آزمایشات شیمیایی در حوزه لبنیات و بررسی فرآیندهای کنترل کیفیت، استانداردهای بهداشتی و فناوریهای تولید دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل کارآموزی آزمایشات شیمیایی در حوزه لبنیات و بررسی فرآیندهای کنترل کیفیت، استانداردهای بهداشتی و فناوریهای تولید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کارآموزی آزمایشات شیمیایی در حوزه لبنیات و بررسی فرآیندهای کنترل کیفیت، استانداردهای بهداشتی و فناوریهای تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل کارآموزی آزمایشات شیمیایی در حوزه لبنیات و بررسی فرآیندهای کنترل کیفیت، استانداردهای بهداشتی و فناوریهای تولید :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل کارآموزی آزمایشات شیمیایی در حوزه لبنیات و بررسی فرآیندهای کنترل کیفیت، استانداردهای بهداشتی و فناوریهای تولید
شیر ۱۰
ترکیبات شیر ۱۰
عوامل موثر در ترکیبات شیر ۱۰
نژاد ۱۱
فصل ۱۱
سن ۱۱
نسبت ویت ۱۱
حالت قلیایی و اسیدی ۱۲
شیر معمولی و غیر مرضی ۱۲
استاندارد شیر ۱۳
شیر حرارت ندیده ۱۳
شیر پاستوریزه ۱۳
شیر استرلیزه ۱۳
شیر استرلیزه UHT ۱۳
روش آزمون ۱۴
تعیین مقدار چربی شیر ۱۴
تعیین اسیدیته شیر ۱۴
تعیین درصد ماده خشک ۱۵
تعیین دانسیته شیر ۱۵
جستجوی تقلبات در شیر ۱۶
پنیر ۱۷
تعیین مقدار چربی پنیر ۱۹
تعیین اسیدیته پنیر ۱۹
تعیین مقدار Ph پنیر ۲۰
تعیین درصد ماده خشک ۲۰
تعیین نمک پنیر ۲۱
تعیین پروتئین پنیر ۲۲
خامه ۲۳
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران ۲۴
تعیین مقدار اسیدیته خامه ۲۴
تعیین مقدار چربی خامه ۲۴
کره ۲۵
استاندارد کره پاستوریزه ۲۶
ویژگی های عمومی ۲۶
ویژگی های شیمیایی ۲۶
تعیین اسیدیته کره ۲۷
تعیین رطوبت کره ۲۷
تعیین مواد باقیمانده شیر ۲۸
تعیین درصد نمک کره ۲۹
تععین چربی کره ۲۹
دوغ ۲۹
تعیین مقدار چربی دوغ ۲۹
تعیین مقدار اسیدیته دوغ ۳۰
تعیین ماده خشک دوغ ۳۰
تعین میزان نکم دوغ ۳۱
ماست ۳۱
تعیین اسیدتیه ۳۱
تعیین PH ماست ۳۱
تعیین درصد چربی ۳۲
تعیین ماده خشک ۳۲
معرفی شرکت آساک سنجش شرق
شرکت آساک سنجش شرق در سال ۱۳۸۱ به شماره ثبت ۵۷۵ با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :
۱- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .
۲- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .
۳- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .
۴- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .
۵- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .
۶- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های ۵S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000 در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .
۷- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .
۸- بر گزاری دوره های آموزشی .
این شرکت در تاریخ ۸/۹/۱۳۸۶ موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه ۱۳۸۷ گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 