فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره نیشکر و بررسی فرآیندهای کشت، برداشت و صنایع وابسته


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره نیشکر و بررسی فرآیندهای کشت، برداشت و صنایع وابسته دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره نیشکر و بررسی فرآیندهای کشت، برداشت و صنایع وابسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره نیشکر و بررسی فرآیندهای کشت، برداشت و صنایع وابسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره نیشکر و بررسی فرآیندهای کشت، برداشت و صنایع وابسته :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق جامع درباره نیشکر و بررسی فرآیندهای کشت، برداشت و صنایع وابسته

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول
۱-۱ طبقه بندی گیاهی
۱-۲ ترکیبات نیشکر
۱-۳ عملکرد نیشکر در جهان
۱-۴ عملکرد نیشکر در ایران
فصل دوم
۲-۱ کاشت
۲-۲ چگونگی انتخاب قلمه و تهیه آن
۲-۳ تهیه زمین
۲-۴ زمان کاشت در ایران
۲-۵ مراحل داشت
۲-۵-۱ آبیاری
۲-۵-۲ واکاری
۲-۵-۳ کود دهی
۲-۵-۴ علف های هرز
۲-۶ آفت ها
۲-۶-۱ ساقه خواران
۲-۶-۲ آفات مکنده
۲-۶-۳ حمله کننده به قسمت های زیر زمینی گیاه
۲-۶-۳-۱ موسک ها
۲-۶-۳-۲ موریانه ها
۲-۶-۳-۳ آبدزدک
۲-۶-۴ آفت برک خطر و برگ ریز
۲-۶-۵ جانوران زیان آور
۲-۷ بیماریها
۲-۷-۱ بیماریهای انگلی
۲-۷-۲ بیماریهای غیر انگلی
۲-۷-۳ کمبود مواد غذایی
فص سوم
۳-۱ مرحله برداشت
۳-۱-۱رسیدن محصول
۳-۱-۲ چگونگی برداشت نیشکر
۳-۲ فرآورده های جانبی شکر
۳-۲-۱ باگاس
۳-۲-۲ برگ ها و سر شاخه های نیشکر و گل صافی
۳-۲-۳ تهیه کمپوست
فصل چهارم
۴-۱ مراحل بازرویی نیشکر
۴-۱-۱ سوزاندن برگ ها و سرنی ها توسط تراکتورهای آتش زنی
۴-۱-۲ شیسار زنی سبک روی پشته ها توسط ×××× تریلرراتون
۴-۱-۳ فرم دهی مجدد و ترسیم پشته ها توسط دیسک ها مخصوص
۴-۱-۴ کود پاشی
۴-۱-۵ سمپاشی بر علیه علف های هرز
۴-۱-۶ خاکریزی اطراف مزرعه و تسطیح نهرها و آبیاری

مقدمه
نیشکر گیاهی است گرمسیری. این گیاه بومی گیاه بومی گینه جدید بوده و قدمت آن به ۱۵۰۰ تا ۸۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می رسد. و عمدتاً در حوالی خط استوا بین مدار ۲۶ درجه جنوبی تا ۳۴ درجه ۴۵ دقیقه شمالی می روید. شناخت این نیات و پرورش اولیه آن در منطقه خلیج بنگال روی داده و متجاوز از ۵ هزار سال پیش از آن در هند نیز در اواسط هزاره قبل از میلاد به چین و سپس به ایران آورده شده است که شاید ایرانیان اولین قومی بودند که با اندیشه خلاق خویش توانستند شکر متبلور سفید را توسط آسیابهای سنگی و تغییراتی که بر روی شیره نیشکر به وجود آوردند.
۱-۱ طبقه بندی گیاهی
نیشکر از خانواده Gramineae و جنس saccharum است، که دارای چهار قسمت اصلی ریشه، ساقه، برگ و گل یا خوشه می باشد. برگ های آن به صورت متناوب و گره ها اتصال دارند. ساقه نیشکر قسمتی از گیاه است که این ماده در آن ذخیره می شود و مانند سایر گیاهان تیره غلات بند بند گره دار است که ماده قندی معمولاً در فاصله بین گره ها و در قسمت تحتانی و وسط آنذخیره می شود، قسمتی از ساقه معمولاً در زیر زمین قرار دارد که به آن stubble یا Root stock می گویند.
ریشه نیشکر: استوانه ای است که هر چه نقطه رویش نزدیکتر شود، باریکتر می شود. گل آذین این گیاه خوشه ای است که تحت شرایط آب و هوایی خاصی تولید می شود یعنی ترکیب ژنی، طول دوره نوری، درجه حرارت محیط، تغذیه و کم آبی همگی روی گل دهی و رشد خوشه های گلزار تاثیر گذراند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.