فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت در کارخانه آرد والسی قائن و بررسی فناوریهای نوین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت در کارخانه آرد والسی قائن و بررسی فناوریهای نوین دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت در کارخانه آرد والسی قائن و بررسی فناوریهای نوین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت در کارخانه آرد والسی قائن و بررسی فناوریهای نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت در کارخانه آرد والسی قائن و بررسی فناوریهای نوین :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت در کارخانه آرد والسی قائن و بررسی فناوریهای نوین
مقدمه ۱
اصطلاحات و تعاریف ۲
آزمایشات ۴
روش کار ۵
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه ۱۶
تأسیسات – طراحی – تسهیلات ۱۷
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد ۱۹
فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .
آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.
اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.
اصطلاحات و تعاریف
در این استاندارد اصطلاحات و یا واژه ها با تعاریف زیر بکار می رود :
۱- ورودی – موادی که برای تبدیل شدن وارد دستگاه می شود .( خوراک هر دستگاه )
۲- مواد خرد شده – تمام مواد حاصل از خرد شدن گندم در غلتکها
۳- مواد شکسته و تکه شده – قسمتی از مواد ریز و تکه شده ای که در هر مرحله خرد کردن در بالای الک بر جای می ماند و وارد مرحله بعدی خرد کردن می شود .
۴- مواد خرد شده پس از پوست گیری – شامل سمولینا ، دانه شکری ریز و متوسط و آرد است .
۵- سمولینا – ذرات نسبتاً درشت اندوسپرم.
۶- دانه شکری متوسط – اندوسپرم که از نظر اندازه ذرات و خلوص در حد بین سمبولینا و آرد باشد واز سیستم خرد کننده بدست می آید .
۷- دانه شکری ریز و نرم شده – اندوسپرم با ذرات کوچکتر از دانه شکری ریز و درشتر و زبرتر از آرد ، که باید ریزتز و نرم تر شود تا به اندازه ابعاد آرد نرم درآید .
۸- مواد روی الک – ذرات و مواد روی الک .
۹- مواد الک شده – مواد و ذرات زیر الک .
۱۰- مواد سبک – ذرات سبکی که بوسیله جریان هوا انتقال داده می شوند .
۱۱- ذرات پوسته گندم – پوسته ریز گندم که طی جابجایی د اثر سائیدگی از آن جدا می شود .
۱۲- تصفیه – جدا کردن ذرات پوسته و ذرات ناهمگن با آرد مورد نظر با استفاده از جریان هوا .
۱۳- درجه بندی آرد – طبقه بندی مخلوط هایی از ذرات آرد با اندازه های متفاوت به درجاتی که اجزای هر یک ، دامنه تغییرات کمی از نظر اندازه ذرات دارند .
۱۴- جدا کننده پوسته – دستگاهی که در اثر سایش ، پوسته را جدا می کند .
۱۵- آرد ۹۵ درصد استخراج – آردی است که ۵ درصد لایه های خارجی آن جدا شده باشد .
۱۶- آرد قنادی
۱۷- آرد ستاره
۱۸- آرد معمولی
۱۹- آرد تیره
۲۰- درصد استخراج – مقدار آرد حاصل از صد قسمت گندم تمیز و پاک شده .
۲۱- ذرات ریز آرد – ذراتی است که اندازه و ابعاد آن کوچکتر از ۴۰ میکرومتر باشد .
۲۲- اجزاء بزرگتر از اندازه آرد – ذراتی که اندازه آنها از ۱۲۵ میکرومتر بزرگتر باشد .
۲۳- غلتکهای خرد کننده – غلتکهایی که در سیستم خرد کننده مورد استفاده هستند .
۲۴- غلتکهای خراشنده – این غلتکها در سیستم خراشنده مورد استفاده قرار میگیرند .
۲۵- غلتکهای نرم کننده – این غلتکها صاف بوده و جهت نرم کردن ذرات اندوسپرم و سبوس مورد استفاده قرار میگیرند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 