فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره صنایع نساجی در کارخانجات ایران مرینوس قم و تحلیل فرآیندهای تولید پارچه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره صنایع نساجی در کارخانجات ایران مرینوس قم و تحلیل فرآیندهای تولید پارچه دارای ۹۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره صنایع نساجی در کارخانجات ایران مرینوس قم و تحلیل فرآیندهای تولید پارچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره صنایع نساجی در کارخانجات ایران مرینوس قم و تحلیل فرآیندهای تولید پارچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره صنایع نساجی در کارخانجات ایران مرینوس قم و تحلیل فرآیندهای تولید پارچه :

مشخصات کارخانه
کارخانجات ایران مرینوس (سهامی عام) واقع در قم ـ بلوار امین ـ میدان شاهد، در سال ۱۳۴۶ تأسیس و ۶۰% آن در سال ۱۳۴۸ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدف تولید پارچه فاستونی و در سال ۱۳۴۹ بطور کامل به بهره‌برداری رسید. این کارخانه در ابتدای کار سهامی خاص بوده که سپس به بخش دولتی واگذار گردیده است (سهامی عام).
مساحت کارخانه m2 120000 و زیربنا در حدود m2 20000 می‌باشد. محصول اصلی این کارخانه پارچه فاستونی می‌باشد. از دیگر تولیدات این کارخانه پتو بافی می‌باشد. این کارخانه دارای استاندارد ایران، ISIO 9001 و طرح طبقه بندی مشاغل می‌باشد.(طرحی که براساس آن شرح وضیفه تمام کارکنان مشخص شده است یعنی کارگر قسمت رنگرزی نمی‌تواند وارد قسمت بافندگی شود ولی مثلاً در خط بافندگی و ریسندگی، شرح وظیفه کارگر نساجی مطرح است که در این صورت کارگر قسمت بافندگی می‌تواند به قسمت ریسندگی و یا مقدمات برود و برعکس).
مواد اولیه این کارخانه بیشتر پشم، پلی‌استر، و یا ویسکوز می‌باشد. که تاپس پشم را از استرالیا و رنگ را از آلمان و سوئیس و پلی‌استر و مواد شیمیایی (اسید و …) را معمولاً از کشورهای آلمان،‌فرانسه، سوئیس و ترکیه تهیه می‌کنند. البته مقداری از پلی‌استر را نیز از پلی‌اکریل اصفهان تهیه می‌کنند. در کل، ۸۵% مواد اولیه از کشورهای خارجی و ۱۵% آن از داخل تهیه می‌گردد.
ظرفیت اسمی تولید پارچه در زمان راه‌اندازی کارخانه ۷۰۰۰۰۰ بوده که با توسعه و مدرنیزه کردن ماشین‌آلات و بهینه‌سازی روند تولید به ۲۷۰۰۰۰۰ رسید. مشکلات این کارخانه در سال ۸۴ به اوج خود رسید و نهایتاً در دی ماه ۸۴ یک شیفت کاری حذف گردید و تولید اسمی کارخانه هم‌اکنون در حدود۲۵۰۰۰۰۰-۲۰۰۰۰۰۰ رسیده است.
اکثر محصولات این کارخانه در داخل توسط نمایندگی‌های ایران مرینوس در اکثر شهرها براساس سفارش گرفته شده به فروش می‌رسد. این کارخانه دارای ۳۵۸ نفر می‌باشد که ۱۲ نفر مهندس نساج و ۱۰ لیسانس (متفرقه) دارد.
کارخانجات ایران مرینوس دارای طرح توسعه در شهرک صنعتی شکوهیه می‌باشد. اکثر ماشین‌های بافندگی در آن‌جا با ۲ عرض بافت می‌باشند و بیشترین تولید آن‌ها پارچه کتان و جین می‌باشد. در این کارخانه نخ بصورت آماده خریداری می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.