فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مدیریت تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی و بررسی روش‌های علمی در بهبود تولید


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مدیریت تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی و بررسی روش‌های علمی در بهبود تولید دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مدیریت تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی و بررسی روش‌های علمی در بهبود تولید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مدیریت تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی و بررسی روش‌های علمی در بهبود تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مدیریت تخم‌مرغ‌های قابل جوجه‌کشی و بررسی روش‌های علمی در بهبود تولید :

برای رسیدن به جوجه های گوشتی با رشد سریع ، تخم مرغهای قابل جوجه کشی مطلوب ، مرغهای مادر در طول دوره تولید بایستی دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنین وزن بدن مرغهای مادر مولد کنترل گردند زیرا یکی از فاکتورهای اصلی انتخاب در آمیخته های گوشتی در سال های اخیر وزن تخم مرغ است . تحقیقات سالهای اخیر نشان داده است که بین وزن تخم مرغ و ماندگاری تولید نسبت مستقیم وجود دارد بررسیها نشان داده اند که اگر ماندگاری تولید کاهش یابد وزن تخم مرغ افزایش خواهد یافت برای حل این مشکل و حفظ بدن مرغ و در نتیجه تداوم ماندگاری تولید لازم است برنامه کاهش دان اجرا شود زمان و کاهش دان به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله :
– وزن بدن مرغ و تغییرات آن از شروع تولید .
– تولید روزانه و روند ادامه آن .
– وزن تخم مرغ روزانه و روند ادامه آن
– تغییرات در زمان برداشت دان .
– وضع گله از نظر سلامتی .
– درجه حرارت و شرایط محیطی .
– وضع جیره غذایی از نظر ترکیب ( انرژی و مقدار پروتئین )
– مقدار جیره (انرژی دریافتی ) در پیک تولید .
– تاریخچه گله ( وزن گله در دوره پرورش و عملکرد آن قبل از پیک تولید .)
از آنجائیکه عوامل یاد شده بالا در تمام گله ها یکسان نیستند لذا برنامه کاهش دان در هر گله متفاوت خواهد بود.
توصیه عمومی برای کاهش دان بشرح زیر می باشد.
از هفته ۲۷ تا ۳۴ دادن حداکثر دان ( پیک تولید ) .
از هفته ۳۵ تا ۵۰ کاهش تدریجی تا ۱۵۰ گرم در روز برای هر قطعه بعبارتی دادن ۴۱۲ کیلوکالری انرژی برای هر مرغ در ۵۰ هفتگی .
از هفته ۵۰ به بعد ثابت ماندن مقدار دان .
برنامه های کنترل
– وزن کشی و کنترل تغییرات وزن که معمولا استاندارد ۱۵ تا ۲۰ گرم افزایش در هفته است .
– وزن روزانه تخم مرغ و تغییرات آن با توجه به وزن استاندارد .
– شرایط فیزیکی مرغ یعنی وضع عضله سینه – وضع چربی بدن – وضع پرها و پوشش عمومی شرایط پا ، تاج ، سروصورت و رنگ پریدن بدن و وضع عمومی تولید .
مقدار جیره باید طوری تنظیم گردد که بتواد در مقابل تغییرات غیر قابل انتظار احتیاجات طیور را برآورده کند بطور مثال وقتی درجه حرارت بیش از حد بالا باشد با توجه به احتیاجات انرژی حیوان بتوان در مقدار جیره تعدیل انجام داد . عدم کنترل و در نتیجه شکست در کنترل وزن بدن از هفته ۳۰ به بعد بطور مشخص تداوم تولید را تحت الشعاع قرار خواهد داد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.