فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نقش مخمر در فرآیند تولید نوشیدنیهای الکلی و بررسی ویژگیهای زیستی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نقش مخمر در فرآیند تولید نوشیدنیهای الکلی و بررسی ویژگیهای زیستی آن دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نقش مخمر در فرآیند تولید نوشیدنیهای الکلی و بررسی ویژگیهای زیستی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نقش مخمر در فرآیند تولید نوشیدنیهای الکلی و بررسی ویژگیهای زیستی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره نقش مخمر در فرآیند تولید نوشیدنیهای الکلی و بررسی ویژگیهای زیستی آن :
اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الکلی با سایر نوشابههای الکلی شناخته شده، به خوبی امکانپذیر است، اما؛ آنها در یک چیز با هم مشترکند. آنها همگی فراورده تخمیر بوسیله مخمرها؛ به میزان بیشتر «ساکارومایسس سرویزیه» و «ساکارومایسس آویوم» یا در مورد آبجوها، معمولاً «ساکارومایسس کارلزبورجینِزیز» هستند.
مخمر چیست؟
مخمرها، همانطور که میدانید، فاقد میسیلیوم میباشند. آنها قارچهای تکیاختهای هستند که به صورت غیرجنسی توسط جوانه زدن یا شکافتن، تکثیر میگردند.
ـ قارچهای تکسلولی میکروسکوپی دارای زندگی آزاد.
ـ فاقد کلروفیل بوده و هتروتروف میباشند.
ـ مشخص شده که دارای یک پراکندگی و انتشار وسیع در طبیعتاند.
ـ با جوانهزدن یا شکافتن، شکل تازهای از رشد و نمو را به صورت غیرجنسی دارا میباشند.
ـ سلولهای مخمر بزرگتر از سلولهای باکتریاییاند.
ـ در مدت زمان تکاملی، سازگاری بیشتری پیدا کردهاند.
ـ اندازه سلولهای مخمر تقریباً ۸-۶ میکرون است.
ـ امکان دارد که کروی، تخممرغی یا استوانهای شکل باشند.
¬¬ـ به صورت سلولهای میلهای و کروی شکل در زیر میکروسکوپ دیده شده است.
ـ جدیداً مخمرها در حقیقت باکتری به حساب میآیند.
ـ مخمر به عنوان یک مکمل ویتامینی خوراکی میباشد، زیرا؛ دارای ۵۰% پروتئین میباشد.
ـ مخمر یک منبع غنی از ویتامین ب، نیاسین (اسید نیکوتینیک) و اسید فولیک است.
ـ مخمر به صورت خشک و بستهبندی شده به فروش میرسد.
ـ مخمر به صورت قرص نیز برای مصارف خوراکی به عنوان مادهای مقوی و سالم به فروش میرسد.
تاریخچه مخمر:
گفته میشود که واژه «مخمر» (Yeast)، امروزه در خیلی از زبانها، واژه مترادف برای «ساکارومایسس سرویزیه» (نام انتخاب شده برای یک نژاد مخمر که در مالت دیده شده، ۱۸۳۷) میباشد یادآوری این نکته در اینجا لازم است که شاید این گونه، کهنترین موجود زنده اهلی شده باشد. این ارگانیسم روی قندها زندگی میکند و در سومر و بابل در ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد، به منظور تولید آبجو مورد استفاده قرار گرفته است. همزمان؛ نژاد ساکارومایسس سرویزیه در جورجیا برای کشت انگور و در مصر به عنوان خمیر مایه مورد استعمال واقع میشده.
ریشه لغوی واژه انگلیسی «ایست» (Yeast) و واژه هلندی «گوئیست» (Guist) یا حتی واژه آلمانی «هِف» (Hefe)، همگی از واژهای مربوط به آلمان غربی است به عنوان «هَف ـ جون» (Haf-jon)، به معنی؛ عامل بالقوه (نهانی) خمیر مایه. همچنین؛ واژه یونانی «زیمای» (Zymi) (زومای = Zumi) بطور همزمان برای مخمر و خمیر مورد استعمال واقع شده (آنزیم = در زیمای = در مخمر).
در حقیقت، تاریخ این مشاهدات برمیگردد به نخستین مطالعات لوئیس پاستور در ۱۸۵۷، که او در تمام دوره خود در دانشگاه استرانسبورگ انجام میداد. خواص منحصر به فرد مخمر ـ ساکارومایسس سرویزیه ـ در میان تقریباً ۷۰۰ گونه مخمر (یک زیرگونه از ۷۰۰۰۰۰ قارچ مختلف) و نیز اهمیت این عامل بالقوه مخفی شده که از آن برای بیش از هزاران سال بهرهبرداری میشده، آن را به یک ارگانیسم برگزیده و منتخب برای تحقیق و پژوهش مبدل ساخته است. علاوه بر این؛ ساکارومایسس سرویزیه و سایر مخمرها به میزان بسیار زیادی کاربردهای صنعتی و پزشکی مفید و سودمند برای زندگی انسان را ارائه کردهاند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 