فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مولالیته و بررسی روشهای محاسبه، کاربردهای آزمایشگاهی و نقش آن در شیمی محلولها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مولالیته و بررسی روشهای محاسبه، کاربردهای آزمایشگاهی و نقش آن در شیمی محلولها دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مولالیته و بررسی روشهای محاسبه، کاربردهای آزمایشگاهی و نقش آن در شیمی محلولها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مولالیته و بررسی روشهای محاسبه، کاربردهای آزمایشگاهی و نقش آن در شیمی محلولها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره مولالیته و بررسی روشهای محاسبه، کاربردهای آزمایشگاهی و نقش آن در شیمی محلولها :
مولالیته یک محلول عبارت از تعداد مولهای ماده حل شده در کیلوگرم حلال. برای تهیه یک محلول مولال ۱mol از ماده مورد نظر را (برابر با وزن مولکولی ماده) در ۱۰۰۰ گرم آب حل میکنند.
نگاه کلی
در تهیه محلولهای مولال ، حجم نهایی محلول اهمیتی ندارد. زیرا محلولهای آبی ۱ مولال تهیه شده از مواد حل شده مختلف در ۱۰۰۰ گرم آب ، حجمهای متفاوتی دارند. اما همه این محلولها کسرهای مولی یکسانی از مواد حل شده و حلال دارند. در محلولهای خیلی رقیق آبی ، مولالیته تقریبا با مولاریته برابر میشود، زیرا چگالی آب تقریبا برابر با یک میباشد و طبق رابطه d = M / V ، یک کیلوگرم آب ، تقریبا حجمی برابر با یک لیتر اشغال میکند.
تهیه یک محلول مولال
برای تهیه یک محلول مولال از یک جسم ، ابتدا جرم مولکولی آن را محاسبه کرده و سپس وزنی معادل جرم مولکولی آن را برحسب گرم وزن کرده و در ۱۰۰۰ گرم از حلال حل میکنیم. به عنوان مثال ، برای تهیه یک محلول آبی از اسید سولفوریک ، مقدار ۹۸ گرم از آن را در ۱ کیلوگرم آب حل میکنیم.
معمولا در آزمایشگاه برای تهیه محلولهای مولال از محلول غلیظ یک اسید یا باز ترجیح داده میشود که ابتدا با استفاده از رابطه d = M / V ، وزن را به حجم تبدیل کرده و حجم معینی از محلول را که برابر با وزن مولکولی آن میباشد، توسط وسایل حجم سنجی (پیپت یا استوانه مدرج) برداشته و در ۱۰۰۰ گرم آب حل میکنیم تا یک محلول مولال بدست آید. دقیق بودن غلظت محلولهای مولال به دقیق بودن ترازوی مورد استفاده و دقت وسایل حجم سنجی بستگی دارد.
مزایای محلولهای مولال
یکی از فواید مولالیته ، مستقل بودن آن از درجه حرارت میباشد. یک محلول یک مولال که در ۲۰ درجه تهیه شده است، در ۱۰۰ درجه نیز در صورتی که هیچ مقدار ماده حل شده یا حلال بر اثر گرما از بین نرود، یک مولال خواهدبود. زیرا محلول مولال بر مبنای جرم اجزای سازنده آن تهیه شده است و جرم با دما تغییر نمیکند، برخلاف محلولهایی که بر اساس حجم کلی تهیه میشوند ( محلولهای مولار و نرمال ).
برای کارهای خیلی دقیق آزمایشگاهی ، بعلت کاهش مربوط به خطای حجم که در اثر تغییر دما صورت میگیرد، مولالیته بر مولاریته ترجیح داده میشود. اما از آنجا که تهیه محلولهای مولار در آزمایشگاه با سرعت و سهولت انجام میشود، برای کارهای معمولی و روزمره از غلظت مولار استفاده میشود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 