فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره فرآیند ضدعفونی و بررسی روش‌ها، مواد شیمیایی و کاربردهای آن در بهداشت و صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره فرآیند ضدعفونی و بررسی روش‌ها، مواد شیمیایی و کاربردهای آن در بهداشت و صنایع غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره فرآیند ضدعفونی و بررسی روش‌ها، مواد شیمیایی و کاربردهای آن در بهداشت و صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره فرآیند ضدعفونی و بررسی روش‌ها، مواد شیمیایی و کاربردهای آن در بهداشت و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره فرآیند ضدعفونی و بررسی روش‌ها، مواد شیمیایی و کاربردهای آن در بهداشت و صنایع غذایی :

عوامل زنده :
۱- عفونی ( مسری ) – ویروس باکتری
۲- غیر عفونی (غیرمسری) – تنشهای محیطی
شیره خام آوند چوبی
شیره پرورده آوند آبکش
آسیب دیدن ریشه : باعث اختلال در جذب آب و مواد معدنی
وسایل و مواد مورد نیاز برای جداسازی :
وسایل : ضدعفونی ظروف – ضد عفونی محیط کشت – ضد عفونی محیط کار
ظروف شامل لوله آزمایش – پتری دیش – بشر
محیط کشت : potato Dextrose Agar
Corn Meat Agar
برای ضدعفونی کردن ظروف از اتوکلاو و آون استفاده می شود.
در اتو کلاوه در دمای C 120 به اندازه atm1
در اتو آون در دمای C 180 به مدت ۱ ساعت
برای ضدعفونی کردن محیط کشت هود میکروبیولوژیک یا لامینارهود استفاده می شود.
هود لامینار: شامل فیلتر fan- لامپ av- لامپ فلورسنت
الکل سفید : “۷۰%” cc30 آب مقطر + cc70 الکل : ضدعفونی کردن دست و سطح هود
الکل صنعتی : برای ضدعفونی – بافت های گیاهی
پنبه – کاغذ حوله ای استریل – پنس – آسن یالوپ – اسکااپل (تیغه جراحی )
انکوباتورها :
که فقط در دمای بالاتر از محیط مدل معمولی
انکوباتور یخچالی دار : تمام دماهای مورد نیاز را فراهم می سازد.
اکثر قارچ ها در دمای C 30-25 رشد می کنند لذا دمای محیط آزمایشگاهها برای رشد آنها مطلوب است .
هیف ها بر دو نوع هستند:
۱- بدون دیواره
۲- دیواره دار

مراحل پیشرفت بیماری :

محل نفوذ برای قارچها :
۱- بافت سالم
۲- محل زخم ها
۳- روزنه های هوایی
۴- روزنه های آبی – عدسک
تهیه محیط کشت PDA:
این محلول که از potato Daxtor Agar می باشد که به مقدار g39 در لیتر آب مخلوط نموده و برای ضدعفونی از آن استفاده می نمائیم.
روشهای کشت :
اطاقک مرطوب یا کاغذ بلاتر : نیاز به محیط کشت ندارد و برای تحریک قارچهای موجود در بافتهای گیاهی به تولید اسپور استفاده می شود .
جداسازی پاتوژن به صورت خالص از بافتهای گیاهی با استفاده از محیط های کشت بافتهای بیمار و آلوده که بیماری در حال گسترش در بافت باشد پاتوژن به صورت خالص جدا می شود .
که وسایل و مراحل جداسازی شامل :
۱- تهیه محیط کشت
۲- تهیه نمونه مناسب از مزرعه یا باغ
۳- ضدعفونی بافتهای بیمار
۴- انتقال بافت بیمار به محیط کشت

ضدعفونی بافتهای بیمار
اگر برگ و ساقه باشد در زیر هود با استفاده از الکل ۷۰% و اگر طوقه و ریشه با استفاده از آب اکسیژنه و یا هیپواکریت سدیم ۱%
دلیل ۷۰% بودن الکل سفید :
به خاطر اینکه مولکولها به صورت غیرقطبی می باشند.
در باکتریها محیط کشت نیتروژن آگار NA برای جداسازی باکتریهای ایجاد می شود .
بیماری گموز :
پوسیدگی طوقه و ریشه ؟ phytophthora
به وسیله بیولوژیک مورد شناسایی برای کنترل قرار می گیرد .
اسپورهای قارچ معمولاً به صورت دوکی و هلابی و عامل قارچها fasariam می باشد.
اسپور کوچک میکرو (اسپور بزرگ را ماکروکنیدی گویند ) چند هجره ای .

اپیدمی :
زمانی که یک پاتوژن در منطقه ی وسیعی و در مدت کوتاه در میان جمعیت انتشار می یابد و بسیاری از آن جمعیت خسارت وارد می آیند پدیده اپیدمی باعث بیماری می شود.
Phytophthora infestans:
به نام قحطی بزرگ سیب زمینی معروف است .
دما ، رطوبت ، نور هواشناسی
پاتوژن تله اسپور
میزبان حساس همگی حساسند
زمان به مرور
روشهای کنترل بیماری
۱- غیر شیمیایی
۲- شیمیایی
۱-۱ زراعی
۲-۱ مکانیکی
۳-۱ فیزیکی
۴-۱ بیولوژیکی
۱-۴-۱- ایجاد مقاومت در گیاهان
۲-۴-۱- استفاده از آنتاگونسیت

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.