فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی دارای ۱۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی

سرفصل:
– مرور اصطلاحات ، مفاهیم و تعاریف تغذیه .
– آشنایی با دستگاه گوارش ، اعمال ،‌ ترشحات و حرکات آن .
– بررسی رابطه‌ی کربوهیدراتها ، چربی‌ها و پروتئین‌ها با فعالیت‌های مختلف ورزشی
– بررسی رابطه مصرف آب و الکترولیت‌ها با فعالیت‌های ورزشی
– بررسی رابطه مواد معدنی و ویتامین‌ها با فعالیت‌های ورزشی
– بررسی رابطه تغذیه با نوع و مدت با فعالیت‌های ورزشی
– بررسی رابطه میزان مصرف غذا و تأمین کالری با نوع و مدت فعالیت‌های ورزشی
– آشنایی با برنامه‌های غذایی ورزشکاران در رشته‌های مختلف ورزشی
– بررسی نظریه‌ها و یافته‌های مربوط به تغذیه‌ی ورزشکاران

اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‌
۱- کالری و کیلوکالری:‌مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‌گراد بالا برد .
مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‌گراد افزایش دهد.
۲- متابولیسم: سوخت و ساز
۳- متالولیسم پایه:‌ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده
۴- نسبت تعادل تنفسی:
۵- هیدرولیز:‌ واکنشی که در آن یک ماده توسط آب شکسته و به مولکول ساده‌تری تبدیل ‌گردد .
۶- PH: غلظت یون هیدروژن در مایعات بدن PH بالای ۷ قلیایی ، پایین ۷ اسیدی و ۷ خنثی .
۷- تامپون (بافر): هر ماده‌ای که از تغییرات سریع یون هیدروژن (PH ) جلوگیری کند .
۸- الکترولیت‌ها: یون‌های با بارهای مثبت و منفی که در بدن ایجاد فشار اسمزی کنند و یا پیام‌های عصبی را ارسال کنند .
۹- یونیزه: تبدیل یک ماده به مواد تشکیل دهنده خودش .
۱۰- انتشار ماده: جابجایی مواد بدون صرف انرژی
۱۱- انتقال فعال:
۱۲- انتشار تسهیل‌شده: همان انتشار ساده است ولی یک ماده کمکی دارد . مثل انسولین که به قند کمک می‌کند به داخل سلول انتقال یابد .
۱۳- اسمز و فشار اسمزی:
۱۴- واکنش‌های آنابولیکی:‌
۱۵- واکنش‌های کاتابولیکی:
۱۶- تعریف علم تغذیه(Nutrition): علمی که کمک می‌کند مواد غذایی را بهتر بشناسیم ،‌ نیازها را بهتر برآورده کنیم تا به حد اعلای سلامتی برسیم .
۱۷- غذا(Food) و ماده غذایی(Nutrient): آب غذا و ماده غذایی‌اش یک شکل دارد .
۱۸- جیره غذایی: به آنچه که فرد ظرف ۲۴ ساعت مصرف می‌کند که به شغل ، میزان فعالیت ، جثه ، وضعیت و محیط فرد بستگی دارد .
۲۰- مواد غذایی ضروری:
– کربوهیدراتها :‌ گلوکز
– چربیها : اسید لینولئیک ،‌ اسید لینولنیک
– پروتئین‌ها:‌ اسید آمینه‌های لوسین ،‌ ایزولوسین ، لیزین ،‌ والین ،‌ متیونین ، فنیل آنالین ،‌ تره اونین ،‌ تریپتوفان و (میستیدین و آرژینین فقط برای نوزادان)‌
– مواد معدنی : کلسیم ، فسفر ،‌ سدیم ،‌ پتاسیم ، گوگرد ، کلر ، میزیم ،‌ منگنز ، آهن ، مس ، روی ،‌ ید ، کبالت ، مولیبدنیم ، سلنیوم ،‌ فلور و کرم
– ویتامین‌ها: C , K , E , D , A , B1 ( تیامین) ، B6 (پریدوکسین) ، B2 (ریبوفلاوین) ، بیوتید ،‌ B12 (کوبالامین) ،‌ نیکوتین آمید ،‌ اسید فولیک و اسید نپتونیک .
– مایعات: آب
۲۱- انواع غذاها از سه منشأ: گیاهی ، حیوانی و معدنی
– غذاهایی که پروتئین بیشتری دارند . مانند : گوشت‌ها ، تخم پرندگان ، حبوبات و …
– غذاهایی که چربی بیشتری دارند . مانند : روغن‌های گیاهی و حیوانی ، گوشت‌ها ، تنقلات و …
– غذاهایی که کربوهیدرات بیشتری دارند . مانند : غلات ، برنج ، ذرت ، سیب‌زمینی ، ماکارونی و خوردنی های شیرین و …
– غذاهایی که مواد معدنی بیشتری دارند . مانند : شیر و فرآورده‌های آن .
– غذاهایی که ویتامین‌های محلول در آب و سلولز بیشتری دارند . مانند : میوه‌ها و سبزیجات و …
– غذاهایی که آب بیشتری دارند . مانند : چای ، قهوه ، آب‌میوه‌ها ، نوشابه‌ها و …
۲۲- میزان انرژی زایی مواد غذایی:
کربوهیدرات‌ها ۴ کیلوکالری به ازای هر گرم
پروتئین‌ها ۴ کیلوکالری به ازای هر گرم
چربی‌ها ۹ کیلوکالری به ازای هر گرم
دستگاه گوارش(Digestive system)
– گوارش: تغییر شکل غذا به طوری که قابل جذب شدن به خون شود .
– هدف و عمل اصلی دستگاه گوارش:‌ هضم ، جذب مواد غذایی ، تأمین آب و الکترولیت‌ها و حرکت دادن غذا با سرعت مناسب
– اجزای دستگاه گوارش: دهان (دندان‌ها و غدد بزاقی) مری ، معدی ، لوزالمعده ، کبد (کیسه‌ی صفرا) روده‌ی باریک (دودنوم ،‌ ژژونوم و ایلئوم) و روده‌ی بزرگ (کولون صعودی ،‌ افقی ، نزولی و قوسی شکل)
ترشحات دستگاه گوارش:
۱- ترشح بزاق: سه جفت غده‌ی زیر زبانی ، زیرفکی و بناگوشی
نقش بزاق:
– آماده سازی لقمه برای بلع و هضم
– کمک به حس مزه و طعم غذا
– کمک به هضم نشاسته
– کمک به بهداشت دهان و دندان‌ها
– شستن مواد بدمزه از محیط دهان

Sive network of neurons, called the submucosal plexus, or Meissner`s plexus , lies within the submucosa.
Skeletal muscle that functions in voluntary swallowing is present in the muscularis of the mouth , pharyفایل ورد کامل تحقیق علمی درباره ارتباط تغذیه و ورزش و بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود عملکرد جسمانی , and upper half of the esophagus. In the rest of the digestive tract the muscularis consists of smooth muscle , generally arranged in two sheets . Muscle fibers in the inner sheet are circularly arranged ; those in the outer sheet run longitudinally .
ترشح روزانه بزاق: ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی‌لیتر
محرک‌های ترشح بزاق: بینایی ، بویایی ، چشایی ، تفکر درباره غذا ،‌ مزه‌ها ، حالت تهوع
* تنظیم ترشح بزاق عمدتا از طریق اعصاب خودمختار صورت می‌گیرد :
افزایش‌دهنده‌ها: سمپاتیک بتا ، استیل کولین ، آلدوسترون VIP و محرک‌های بویایی ، بینایی ، چشایی و ..
کاهش دهنده‌ها: سمپا آلفا ، مهار پمپ سدیم ، پتاسیم .
مری: تنها مایع لغزنده‌ساز برای حرکت غذا و جلوگیری از آسیب و زخم‌شدن دیواره آن ترشح می‌کند .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.