فایل کامل پاورپوینت جامع درباره خواص پسته و بررسی فناوری‌های نوین تولید کره پسته


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پاورپوینت جامع درباره خواص پسته و بررسی فناوری‌های نوین تولید کره پسته دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پاورپوینت جامع درباره خواص پسته و بررسی فناوری‌های نوین تولید کره پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه فایل کامل پاورپوینت جامع درباره خواص پسته و بررسی فناوری‌های نوین تولید کره پسته

مقدمه
تنوع پسته ایران
ارزش غذایی پسته
روغن پسته
مواد فرار دانه های پسته
اثر فرایند بر چند ترکیب شیمیایی دانه های پسته
فرایند آماده سازی دانه های پسته
فرایند تولید کره پسته در مقیاس آزمایشگاهی ‍‍
تولید کره پسته در مقیاس صنعتی در کارخانه سلوی
نتایج
منابع

بخشی از منابع و مراجع پروژه فایل کامل پاورپوینت جامع درباره خواص پسته و بررسی فناوری‌های نوین تولید کره پسته

۱)safari,m.alizadeh,a.(2007).oil composition  of iranian major nuts.j.agric.sci.technol.vol9:251-

۲)kashani,m.et all.(2002).effect of drying method on quality of pistachio nuts.the society for enginering in aricultural .no:mbsk 02-

۳)Method , process,production of food(4.772 pattents)

۴)david,a.katz(2005).nutritional differences of pistachio nuts and pistachio butter.ntrs

۵)kamangar,t.et all.(2008).characteristics of pistahio kernal oil of iranian cultiver.j.of the american oil chemists society .vol 52no .12.512-

۶)soliman,mma.et .all.(2001)volatile component of roasted pistachio nut.agriculture &biological chemistry.vol.45no 9p:2133-

۷)luh,bs.et all.(1999).effects of processing on some chemical constituents of pistachio nuts.j.of food qulity .vol.5.no.1p

۸)kashani,j.et all.(2002)effects of salting &roasting on the carbohydrate and protein of iranian pistachio.g.of food technology.vol.9 .543-

۹)ardakani,a.shahedi,gh.(2009).optimizing of the process of pistachio butter production.ishs acta harticulturae

۱۰)Iranian pistachio (pattent)

۱۱) Bouglas, j.(1997).Iran sees pistachio ban as foul play by enemies (patent)

۱۲)flulton,g.(1997).nut butter .vegetarin cook book substitutes for flesh foods

۱۳)Search reults for nuts butter (pattent)

مقدمه

پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد

پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است

در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود ۷۰۰۰ سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد

به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است

از کل تولید جهانی ایران با تولید ۵۷% مقام اول و آمریکا با تولید ۱۷% مقام دوم را داراست

ایران بزرگترین تولیدکننده وصادرکننده پسته با تولید بیش از ۱۱۳۰۰۰ میلیون تن می باشد

پسته ایرانی بهترین طعم وکیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط کشورهای دیگر (آمریکا و ترکیه دارد)

در کرمان خصوصا نواحی اطراف رفسنجان،بیش از ۱۶۰۰۰ هکتار زمین زیر کشت پسته موجود است،حدود ۹۵% پسته کشور در آنجا تولید می شود

از میان انواع پسته ،پسته های دهان بسته ؛غیر خندان ؛دانه ریز ،درجه ۳و۴ را به خود اختصاص داده اند ،در ضمن این پسته ها جنبه صادراتی نداشته وبازار کمتری دارند

در حالیکه از نظر خواص تغذیه ای ؛خواصی مشابه پسته های درجه یک دارندو همچنین به علت عدم تماس مغز پسته با محیط خارج فاقد آلودگی میکروبی و سم آفلاتوکسین هستند

بر این پایه تولید کره پسته این امکان را مهیا کرده که ضمن استفاده بهینه ؛ارزش مصرفی پسته های نام برده شده را ارتقا داد

تنوع پسته ایران

بر اساس اندازه پسته به ۳ گروه تقسیم می شوند

۱)پسته فندقی

۲)پسته کله قوچی

۳)پسته ایرانی بلند (اکبری ، احمدی ، بادامی)

ارزش غذایی پسته

بررسی ترکیبات غذایی پسته نشان میدهد ،پسته در مقایسه با سایر خوراکیها از مواد مغذی قابل توجه ای برخوردار است

پسته دارای درصد قابل توجه ای از مواد معدنی نظیر آهن (۱۴ میلی گرم در صد)و کلسیوم

(۱۴۰ میلی گرم درصد )و همچنین ویتامین ها نظیر vit A

روغن پسته

روغن پسته از نظر دارا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع ،به خصوص اسید اولئیک (حدود ۷۰%)و لینولئیک (حدود ۱۷%) ولینولنیک(حدود ۱/۰-۴/۰ )قابل توجه است

لازم به ذکر است محتوای چربی پسته ،به موقعیت جغرافیایی درختان پسته وابسته است

میزان کلسترول آن در حد صفر (که بیانگر این نکته است که برای افرادی که از کلسترول بالا رنج می برند ،افراد پیر و حتی افراد سالم جامعه ،مصرف مواد غذایی حاویی این گونه روغن ها مفید خواهد بود

مواد فرار دانه های پسته

در تحقیقی که توسط سلیمان و همکارانش انجام گرفت ،دانه های پسته در ۲۰۰-۲۲۰ به مدت ۲۰ -۳۰ دقیقه برشته شدند

ترکیبات معطر فرار از روغن استخراجی  توسط روش تقطیر co2 خلا جدا گشتند

محصول غلیظ عطر شدید پسته برشته شده را داشت.و به ۲ قسمت بازی واسیدی/ خنثی تقسیم شد.وبه کمک GC ترکیبات آن را جدا کردند

شاخه بازی عطر بادامی قوی داشت،۶ترکیب آن شناسایی شد که از میان آنها ۲،۵ دی متیل پیرازین بیشترین مقدار را دارا بودو سایر ترکیبات پیرازین ها و پیرول ها بودند

شاخه اسیدی/ خنثی عطر برشتگی شیرین داشت،۱۱ ترکیب شناسایی شدند که اکثریت آنها را ۲فورانول ، ۲هگزنال ،اتانول و سایر آلدهیدها تشکیل می دادند

اثر فرایند بر چند ترکیب شیمیایی دانه های پسته

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.