فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره فرآیند سوهان‌کاری و تحلیل اصول فنی، ابزارها و نقش آن در صنایع تولیدی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره فرآیند سوهان‌کاری و تحلیل اصول فنی، ابزارها و نقش آن در صنایع تولیدی دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره فرآیند سوهان‌کاری و تحلیل اصول فنی، ابزارها و نقش آن در صنایع تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره فرآیند سوهان‌کاری و تحلیل اصول فنی، ابزارها و نقش آن در صنایع تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره فرآیند سوهان‌کاری و تحلیل اصول فنی، ابزارها و نقش آن در صنایع تولیدی :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره فرآیند سوهان‌کاری و تحلیل اصول فنی، ابزارها و نقش آن در صنایع تولیدی

سوهان کاری
– معرفی سوهان
– روشهای ایجاد آج سوهان
– انواع آج سوهان
– شماره سوهان
– اندازه سوهان
– انواع فرم سوهان
– عملیات سوهان کاری
– نکات حفاظتی در سوهان کاری
– نکات ایمنی در سوهان کاری
– شابرزدن

سوهان کاری:
سوهان کاری یکی از روش های برداه برداری از سطوح زاویه دار و موج دار و یا منحنی می باشد که این عمل را می توان بوسیله دست و یا ماشین انجام داد .با عمل سوهان کاری ماده خام فلزی را به فرم دلخواه تبدیل می کنند .
معرفی سوهان :
وسیله‌ای که در سوهان کاری استفاده می شود را سوهان گویند . سوهان قطعه‌ای است از جنس فولاد ابزار سازی غیر آلیاژی و یا فولاد ابزار سازی کرم دار. که پس از ایجاد دندانه هایی روی آن ، قسمت بدنه را سخت می کنند ولی دنباله آن را برای جلوگیری از شکستن ، نرم می سازند.
دندانه های سوهان مشابه گوه های کوچکی می باشند که در کنار و پشت سر هم قرار گرفته اند . به این دندانه ها آج سوهان گویند .

آج سوهان را مطابق شکل روبرو در دو امتداد مختلف می سازند که یکی از آنها را آج رویی و دیگری را آج زیرین می نامند . زاویه انحراف آج رویی نسبت به محور سوهان ۷۱ درجه و آج زیرین ۵۴ درجه انتخاب می شود .بدین صورت دندانه های سوهان پشت سر هم قرار نمی گیرند و این عمل از ایجاد شیار روی سطح قطعه کار جلوگیری می کند .

وقتی سوهان با فشار روی سطح قطعه کار کشیده می شود ، دندانه های آن براده های کوچکی را از سطح قطعه کار جدا میکنند و در فضای خالی دندانه ها جمع می کنند و در انتهای سطح به خارج هدایت می سازند .

روشهای ایجاد آج سوهان
آج سوهان را با دو روش فرزکاری وضرب زنی روی سطح سوهان ایجاد می کنند . شکل زیر بیانگر دو روش ذکر شده است .

انواع آج سوهان
سوهان ها را ر انواع یک آجه و دو آجه می سازند .

۱- سوهان یک آجه
این سوهان را به روش فرزکاری تولید می کنند و مورد استفاده آن برای براده برداری مواد نرم ، آلومینیوم ، روی، قلع ، مس ، سرب و مواد مصنوعی می باشد .
۱- سوهان دو آجه :
این دو سوهان را به دو روش تولید می نمایند.
الف) سوهان دو آجه که به روش فرزکاری تولید می شود.
و مورد استفاده آن برای برداده برداری با حجم بیشتر از فلزات سخت است .
ب) سوهان دو آجه که به روش ضرب زنی تولید می شود و مورد استفاده آن برای براده برداری با حجم کمتر از مواد سخت (‌فولاد و چدن ) می باشد .

۳- سوهان چوب سای
این سوهان به روش ضرب زنی تولید می شود و همچنان که از نامش پیداست برای برداه برداری از چوب و شاخ مورد استفاده قرار می گیرد .
شماره سوهان :
تعداد آج در یک سانتی متر از طول سوهان مصرف ظرافت سوهان است و آنها را بر حسب ظریف یا خشن بودن سوهان ها استاندارد کرده اند .
شماره مشخصه ظریف یا خشن بودن سوهان ها با شماره های از ۰ تا ۴ مشخص می‌شوند .
۱- خشن ۲- متوسط ۳- ظریف ۴- خیلی ظریف ۵- خیلی خشن
اندازه سوهان ها
اندازه سوهان ها عبارت است از اندازه سر سوهان تا شروع دنباله آن .
سوهان ها را با طولهای ۳۷۵.۳۱۵.۲۵۰.۲۰۰.۱۶۰.۱۲۵.۱۰۰.۸۰ و ۴۵۰ میلی متر تولید می کنند.

انواع فرم سوهان
سوهان های دستی را برحسب مورد استفاده و فرم محل سوهان کاری با مقاطع مختلف تولید می کنند که می توان فرم های سوهان تخت ، سوهان چهارگوش ، سوهان سه گوش ، سوهان گرد ، سوهان نیمگرد و سوهان کاردی را نام برد .

عملیات سوهان کاری
برای شروع و انجام کارهای سوهان کاری به ترتیب اعمال زیر را انجام می دهیم .
۱- ابتدا نقشه کاررا مطالعه می نماییم و سپس سوهان مناسب را از نظر ، فرم و اندازه و شماره آج انتخاب می نماییم .
۲- قطعه کار را روی گیره ببندید ( حتی المقدور در وسط گیره ) و در صورت لزوم ارتفاع میز و گیره را تنظیم نمایید .
۳- طرز ایستاده صحیح در پای گیره در هنگام سوهان کاری در افزایش راندمان و کاهش خستگی نقش مهمی دارد .
برای استقرار صحیح در پای گیره ، پای چپ را به نحوی قرار دهید که با امتداد خط محور گیره زاویه های در حدود ۳۰ درجه ایجاد کند .
در این حال پای راست را به اندازه‌ای تقریبی طول سوهان مورد استفاده ، عقب تر و تحت زاویه ۷۵ درجه برروی کف کارگاه قرار دهید .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.