فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره توتفرنگی و تحلیل شرایط کشت، ارزش تغذیهای و فرآوری صنعتی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره توتفرنگی و تحلیل شرایط کشت، ارزش تغذیهای و فرآوری صنعتی آن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره توتفرنگی و تحلیل شرایط کشت، ارزش تغذیهای و فرآوری صنعتی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره توتفرنگی و تحلیل شرایط کشت، ارزش تغذیهای و فرآوری صنعتی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره توتفرنگی و تحلیل شرایط کشت، ارزش تغذیهای و فرآوری صنعتی آن :
توت فرنگی گیاهانی است از خانواده osaeea که تا به حال ۳۴ گونه آن (جهان شناخته شده است که از گونه های تجاری و آن می توان به F X annanassa, F, resca, Fragaria moachata که گونه است جدید اشاره کرد.
نام strawberry ممکن است از strew mulch (مایع پوشالی) که در سالهای گذشته استفاده می شده بدست آمده باشد و یا از کلمه strew که به معنی spread یا پخش کردن است که توت فرنگی توسط را؟ پخش می شود وبعدا کلمه strew berry به strawbenzy تغییر کرده است.
ارقام توت فرنگی را بر اساس شرایط محیطی و گلدهی به ۲ گروه تقسیم می کنند.
۱-shrt- bley or june bearing که روز کوتاه بوده و برای انگیزش گل به طور روز کمتر از ۱ ساعت و دمای زیر ۶۰F نیاز دارند. در بهار میوه داده و در مناطقی که تابستانهای سرد نمی توانند رشد کنند)
۲- Ever bearing که به شرایط خاصی نیاز ندارد و از آن می توان به F. vesca و F. virginiana glauca اشاره کرد.
فواید توت فرنگی:
توت فرنگی دارای خواص دارویی نسبتا زیادی است که به دلیل وجود مادهای بنام اسید الاگیک Ellgic. C.A است که از آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱-۰خاصیت ضد کار سینوژن که ماده مولد یا تشدید کننده سرطان است.
۲- ضد جهش (که در هر دو مورد از ایجاد canzez یا سرطان جلوگیری می کند)
۳- باز دارنده جذب سطحی H.I.V توسط سلولها
۴- باعث ایجاد بافرهای عناصر فلزی مثل ca و مگنریوم می شود.
۵- انعقاد خون را افزایش می دهد که شاید به دلیل ایجاد باندهای فلزی باشد.
۶- دارای خاصیت آللوپاتی است که می توان از آن در کنترل رشد و جوانه زنی بذرها و همینطور در رشد باکتریهای ثبت کنند ازت استفاده کرد.
۷- باعث کنترل رشد لارو حشرات می شود
در کنار این موارد دارای عناصر و ویتامینهای بسیاری است که دارای ارزش غذایی بالایی است
اهمیت کشاورزی:
برای سن آمار سال FAO, 2002 مقدار محصول آن در جهان ۳/۲۳۷/۵۳۳MT یا ۱/۷ بیلیون پوند بوده توت فرنگی در ۷۱ کشور دنیا تحت مسافتی حدود ۵۰۶/۰۰۰ هکتار کشت می شود که از انسان ۱۹۹۲ یک رشد ۳۳% را نشان می دهد. و بدین ترتیب جز بالاترین عملکردهای محصولات میوه است که میانگین عملکرد آن در جهان است که بالاترین مقدار آن در آمریکاست که مهمترین تولید کننده بشمار می آید.
مشخصات گیاه:
توت فرنگی گیاهی چند مساله با برگهایی با ۳ برگچه که از روی crown برخواسته شده. برگچه های تخم مرغی با لبه دندانه ؟ گلهای سفید با عرض حدود cm 5/2 و با ۳۰-۲۵ پرچم و ۵۰۰-۵۰ مادگی که بر روی یک نهنج مخروطی بر جسته و زرد قرار دارند که ابتدا گل انتهایی که بزرگتر است باز شده و بزرگترین میوه را بوجود می آورد، گلهای جانبی کوچکتر بوده دارای مادگی کمتری هستند و میوه کوچکتری می دهند. عکس در ارقام تجاری میوه ها نسبت به شاخساره ها وزن بیشتری داشته و بررسی خاک را می گیرند.
توت فرنگی یکی از میوه های بسیار حساس و به شدت فساد شدنی است خاصیت غیر کلی ؟ آنها باعث می شود تا مجبور باشیم آنها را در حالت کاملا رسیده برداشت کنیم، کیفیت توت فرنگیهای تازه به بلوغ رسیده و رسیدگی آنها به
۱- آشکار شدن خصوصیات ظاهری از قبیل: شدت رنگ قرمز و توزیع آن، اندازه میوه، شکل میوه و عدم فساد یا تغییر شکل
۲- ثبات و استحکام و
۳- ؟ که وابسته به مقدار قند اسیدهای آلی و مواد معطر دار بستگی دارد.
فساد پذیری و حساسیت بالای توت فرنگی و همینطور نحوه برداشت آن که در تاره خوری و ؟ هر دو به صورت دستی است از یک طرف وجود پوسیدگیهایی که مهمترین آنها Rhi3 opus rot, groy- mold که سرعت در تمام بستر گسترش می یابند از طرف دیگر ؟ برای داشتن یک محصول خوب دوره نگهداری پس از برداشت طولانی ؟ را از قبیل از برداشت داشته باشیم:
در مراقبتهای قبل از برداشت مسایل توصیه شده عبارتند از:
۱- کشیدن؟ وعدم تماس میوه با خاک
۲- نبودن آبیاری با مسطح باز
۳- کنترل دقیق آفات و بیماریها
۴- دور کردن سریع در هنگام برداشت
۵- جلوگیری از ضرب خوردن میوه ها در هنگام برداشت وانتقال
۶- جدا نمودن میوه های ضرب خورده و آلوده به بیماریها در هنگام انبار
همینطور که ملاحظه می کنیم این موارد به ۳ دسته پیشگیری، رفع و پاکسازی تقسیم می شوند.
باید توجه و داشت حتی پس از برداشت، توت فرنگیها زنده بوده و گرما تولید می کنند که نتایج فرایند طبیعی تنفس است بعدا به شرایط خاص پس از برداشت نیاز دارند و در شرایط غیر ایده آل نمی توانند بیشتر از یک هفته نگهداری شوند همانطور که می دانید ضایعات کیفی میوه برای مصرف کننده قابل قبول نیست یکی از پارامترهای کیفیت رشد تحت تاثیر آن است است و کیفیت تحت ؟ به شرکت کاهش یابد بنابراین مدیریت مناسب؟ بسیار مهم است.
یک مدیریت صحیح برای توت فرنگی با precool ing یا کاهش سریع؟ مزرعه شروع می شود این افت ؟ اولیه که می تواند تا ۳۰oc بالا باشد در کاهش زوال توت فرهنگی بسیرا حیاتی است
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 