فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره شرکت نوش مازندران و تحلیل فرآیندهای تولید، محصولات و جایگاه اقتصادی آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره شرکت نوش مازندران و تحلیل فرآیندهای تولید، محصولات و جایگاه اقتصادی آن دارای ۱۵۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره شرکت نوش مازندران و تحلیل فرآیندهای تولید، محصولات و جایگاه اقتصادی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره شرکت نوش مازندران و تحلیل فرآیندهای تولید، محصولات و جایگاه اقتصادی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره شرکت نوش مازندران و تحلیل فرآیندهای تولید، محصولات و جایگاه اقتصادی آن :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره شرکت نوش مازندران و تحلیل فرآیندهای تولید، محصولات و جایگاه اقتصادی آن

فهرست

فصل اول تاریخچه شرکت
تاریخچه : ۲
فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی
مقدمه : ۵
تصفیه خانه شرکت نوش : ۶
سالن پاکت ساز : ۸
سالن تولید : ۱۱
چاه : ۲۲
مخازن سختی گیر : ۲۲
قسمت کولینگ : ۲۵
قسمت وکیوم مرکزی : ۲۵
سختی گیر رزینی ( Softner) : ۲۶
سردخانه : ۲۹
تصفیه فاضلاب : ۳۰
تصفیه فاضلاب : ۳۱

فصل سوم پرتقال و ویژگی آن نکتار میوه کیوی
پیشگفتار : ۳۴
ویژگیهای میوه پرتقال : ۳۴
نوشابه های میوه کیوی : ۴۱
نکتار میوه کیوی : ۴۱
آبمیوه کیوی و روش تهیه آن در صنعت : ۴۶
تهیه کنسانتره از آبمیوه کیوی : ۵۱
محصولات تخمیری میوه کیوی: ۵۲
نوشابه های تخمیری: ۵۲
فرآورده های مهم میوه کیوی : ۵۳
میان پرده : ۵۴
فصل چهارم طراحی ، ساخت و ارزیابی خشک کن پاششی میوه
چکیده : ۵۶
مقدمه : ۵۷
مواد و روش ها : ۶۰
داده های اولیه طراحی : ۶۰
مشخصات فرآیند : ۶۰
نتایج حاصل از آزمایشات اولیه به شرح زیر آمده است : ۶۱
– مشخصات کلی طراحی خشک کن : ۶۳
طراحی اجزای خشک کن : ۶۴
طراحی محفظه خشک کن : ۶۴
گرمکن : ۶۸
انتخاب فن : ۷۳
انتخاب اتمایزر : ۷۴
طراحی سیستم کنترلی : ۷۵
ساخت خشک کن پاششی : ۷۷
ارزیابی خشک کن : ۷۸
نتیجه گیری : ۸۰
فصل پنجم تصفیه ، رزین های مبادله کننده UF-HPLC اسیدیته
تصفیه‌ی اولیه: ۸۷
-آشغالگیری: ۸۷
تصفیه ثانویه؟ ۸۹
تصفیه نهایی: ۹۲
رزین‌های مبادله کننده‌ی یونی: ۹۳
مبادله کننده‌های یونی موادی هستند که دارای دو بخش: ۹۳
رزین‌های نوع قوی و نوع ضعیف: ۹۴
-خواص مبادله کننده : ۹۷
کروماتوکرافی یا عملکرد بالا(کروماتوکرافی یا فشار بالا، HPLC ) : ۹۷
محتوا: ۹۸
عملکرد: ۹۹
تولید کنندگان کروماتوگرافی‌های HPLC : ۱۰۱
اولترافلیتراسیون(UF) : Ultra filtration ۱۰۲
(UF) چیست؟ ۱۰۲
اسیدتیه: ۱۰۳
تاثیرCO2 محلول در آب در تاسیسات صنعتی: ۱۰۴
روش اندازه‌گیری: ۱۰۵
فصل ششم آزمون ، آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
ایمنی در آزمایشگاه : ۱۰۷
مقررات کار در آزمایشگاه : ۱۰۷
طبقه بندی مواد شیمیایی تجاری : ۱۰۹
آشنایی با برخی از ابزارهای مهم آزمایشگاهی : ۱۱۰
طرز استفاده واکنش گرها و محلول ها : ۱۱۳
نشانه گذاری و تمیز کردن لوازم آزملیشگاهی : ۱۱۵
محلول سازی : ۱۱۶
محلول سازی از جامدات : ۱۱۷
محلول سازی از مایع : ۱۱۸
تعیین PH یک محلول ۱۱۹
اسیدیته کردن محلول : ۱۲۲
دستگاه بریکس سنج :Brix ۱۲۳
تعیین درجه سختی آب : ۱۲۳
آزمایش نمونه : ۱۲۶
محاسبه : ۱۲۶
آزمایش اسیدیته : ۱۲۶
روش محاسبه : ۱۲۶
آزمایش Brix : ۱۲۷
آزمایش اندیس فرمالین : ۱۲۸
شرح آزمایش : ۱۲۹
محاسبات : ۱۳۰
منابع خطا : ۱۳۰
ویتامین ث : ۱۳۱
نظریات و پیشنهادات : ۱۳۲
منابع : ۱۳۴

این شرکت به نام شرکت نوش مازندران و به آدرس استان مازندران – تنکابن – نشتارود کترا – از جاده اصلی شهر نشتارود ۱۷۰۰ متر فاصله دارد و واقع درشهرکی به نام کترا می باشد . در زمینی به مساحت ۵/۵ هکتار و در یک موقعیت جغرافیایی خوب این شرکت تأسیس شده است و از لحاظ دسترسی به مواد اولیه مصرفی که عموماً پرتقال و کیوی می باشد از خصوصیات ارزشمند احداث این شرکت می باشد . در یک منطقه خوش آب و هوا که با دریا فاصله ۲ کیلومتری و با جنگل هم فاصله چندانی ندارد.
تعداد کل افراد مشغول در این شرکت ۲۰۷ نفر می باشد که بیشترین افراد هم در تحت تولید مشغول به کار هستند این کارخانه در سال ۱۳۶۳ شروع به کار کرد اما به علت شرایط موجود (‌جنگ تحمیلی ) ساخت کارخانه به تاخیر افتاده در سال ۱۳۶۷ ماشین آلات کنسانتره و خط بسته بندی وارد شرکت شد . و با وارد کردن تجهیزات لازم و ضروری کارخانه در سال ۱۳۷۲ راه اندازی شد . و اولین تولید کارخانه ،‌کنسانتره مرکبات می باشد ، در سال ۱۳۷۴ خطوط تولید انواع آبمیوه در بسته بندی دو یک در وزن ۲۰۰gr شروع شد .
و خطوط تولید لیمو ترش نیز با ظرفیت ۴۰۰ تن در مهر ماه همان سال راه اندازی شد .در سال ۱۹۷۶ به دلیل مرغوبیت کنسانتره به کشورهای ترکیه و آلمان صادر شد از سال ۱۳۷۷ به دلیل مشکلات صادرات یک وقفه دو ساله در امر صادرات به وجود آمد . در سال ۱۳۷۹ به اروپا و لهستان انجام شد و در سال ۱۳۷۸ خط پوره میوه جات راه اندازی شد . و هم اکنون شرکت نوش مازندران دارای ماشین آلات مدرن روز دنیا می باشد که به عنوان مثال خط تولید این شرکت از فرانسه و برج تغلیظ از آمریکا ، کمپرسورهای هوا از آلمان و مجموعه تأسیسات سرد خانه و ژنراتور هااز ژاپن می باشد .

مقدمه :
علم شیمی به علت ارتباط نزدیکش با صنایع شیمیایی و مهندسی شیمی از اهمیت ویژه ای برخوردار است . دانش شیمی به مرحله ای از رشد رسیده است که می تواند خواص ماده ،‌ چگونگی تغییرات و شیوه تولید آنها از هسته اتم گرفته ،‌تا کهکشان ها را بررسی کند . تبدیل مواد خام به فراورده های شیمیایی با ارزش افزوده و با سود دهی زیاد ، فرایند شیمیایی نامیده می شود . فرایند های شیمیایی ممکن است یا به گونه مستقیم مورد استفاده قرار گیرد و یا اینکه مواد واسطه ای برای فراورده های دیگر باشد . نیاز به مواد شیمیایی آلی و معدنی درمواد غذایی برای سلامتی بدن بر کسی پوشیده نیست . انسان برای رفع نیاز غذایی خود به کشاورزی و دامداری مشغول می باشد . یکی از این مواد غذایی مفید و با ارزش و پر طرفدار میوه و بویژه آبمیوه می باشد که به عنوان مواد غذایی درجه اول از آن یاد می شود . پس مواد شیمیایی فراوانی که در صنعت آبمیوه مورد استفاده قرار می گیرد دلیلی محکم بر رابطه صنایع شیمیایی با صنایع آبمیوه می باشد . بر خی از مواد شیمیایی نام آشنا در صنایع آبمیوه عبارتند از استون ، کلروفرم ، سود مایع ،‌اسید استیک اریو کروم بلاک تی ،‌نیترات منیزیم ، اسید سولفوریک ، نیترات نقره ، ید ،‌کلسیم و غیره …….

تصفیه خانه شرکت نوش :
اولین قسمتی که مورد بازدید قرارگرفت قسمت تصفیه آبهایی است که به صورت پساب های ناپاکی مانده و سرازیر شده از بخش تولید می باشند . این آبها شامل آب شستشوی پاکت آبمیوه و آبی که با آن برای خنک کردن و پایین آوردن دمای آبمیوه استفاده می شد . و آبها و مواد آبی موجود در خط تولید هم به صورت یک مسیر مشخص شده وارد یک استخر بزرگ می شدند که مراحل تشریح فاضلاب به صورت زیر می باشد:
مرحله اول : درابتدا عمل آشغالگیری انجام می شود و فاضلاب BOD( سنجش اکسیژن محلول در آب ) انجام می گیرد در این مرحله کلیه مواد جامد درشت را جدا می کنیم در آشغالگیر با ورودی ۷۰۰ میلی گرم در لیتر با عبور از صافی فلزی پساب گرفته می شود و استخر متعادل سازی می شود .
مرحله دوم : در این مرحله توسط دمنده های فشرده استخر متعادل سازی می شود و بدین وسیله نوسانات PH و سنجش فاضلاب کنترل می شود ،‌حجم استخر متعارفی بالای ۵۰ متر مکعب و مجهز به لجن کش و کنترل سطح مایع می باشد .
مرحله سوم : هوا دهی فاضلاب با دبی وارد استخر شده و با ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب می باشد در این استخر توسط کنترل رکورد، میزان اکسیژن داده می شود و به صورت موج درمی آید و باکتر های هوازی پرورش می یابند که با مصرف هوا تکثیر
می یابند . خاصیت این باکتری با مصرف این فاضلاب و مواد غذایی به صورت لخته در ته آب ته نشین می شود .
مرحله چهار : قیف بتنی ، فاضلاب هوا دهی شده وارد قیف می شود . فاضلاب پس از مدتی که ساکن ماند ، لجن در ته آن ته نشین می شود و آب زلال در بالا می ماند و سیستم طوری تنظیم شده که به اندازه آبی که زلال خارج می شود لجن ته نشین میگردد . و در قیف بتنی پمپ لجن کش وارد مخزن لجن می شود .
مرحله پنجم : در نهایت این لجن ها وارد حوضچه هضم لجن می شود بدون تماس اکسیژن به صورت لخته در می آید و به صورت کود می شود . یکی از کارهای همه روزه شرکت نوش ( بخش آزمایشگاه ) تعیین سختی آب می باشد که دارای ۴ تانکر بزرگ آب می باشد که این آبهای تصفیه شده آبهایی هستند که در آب میوه مورد استفاده قرار می گیرند . تانکرها در کنار یکدیگر و در موازات هم قرار دارند . هر تانکری دارای یک شیر ورودی و خروجی ، یک شیر اطمینان می باشد و هر روز صبح از هر ۴ تانکر یک نمونه آب برداشته و سختی آن را مشخص می کنند و گزارشات مربوط به سختی آب را به مسئول نظارت بر تصفیه ای اعلام می کنند . یک عدد چاه به عمق ۷۰۰ متر هم در کنار استخرهای تصفیه آب موجود می باشد که آب را به صورت ذخیره وارد یک تانکر بزرگ کرده و در صورت نیاز وارد استخر جهت تصفیه می شود. قسمت تصفیه خانه درانتهای شرکت قرار گرفته و یک محوطه ساختمانی مخصوص کنترل پمپ ها و سیستم ها را به خود اختصاص داده و در کل ۴۵۰ متر زمین را در خود جای داده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.