فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ‌ها و تحلیل ویژگی‌های زیستی، تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ‌ها و تحلیل ویژگی‌های زیستی، تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی دارای ۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ‌ها و تحلیل ویژگی‌های زیستی، تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ‌ها و تحلیل ویژگی‌های زیستی، تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ‌ها و تحلیل ویژگی‌های زیستی، تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق پژوهشی درباره قارچ‌ها و تحلیل ویژگی‌های زیستی، تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی

تاریخچه کشت و استفاده از قارچهای خوراکی در ایران و جهان ۱
آشنایی با تقسیم بندی قارچ ۵
قارچها به سه گروه تقسیم می شوند : ۵
۱- قارچهای خوراکی ۲- قارچهای دارویی ۳- قارچهای سمی ۵
قارچهای خوراکی ۵
۲.قارچ سمی ۶
۳.قارچهای دارویی ۸
آشنایی با قارچ صدفی ۹
« انواع قارچ های صدفی» ۱۱
۱-قارچ صدفی طلایی: ۱۱
۲-پلوروتوس استراتوس (صدف درخت): ۱۱
۳-پلوروتوس فلوریدا: ۱۲
۴-قارچ صدفی خرمایی: ۱۲
۵-قارچ صدفی پلوروتوس ساجر کاجو (هندی): ۱۲
۶-قارچ صدفی سالمون: ۱۳
۷-قارچ صدفی پلوروتوس ارینجی (شاه صدف): ۱۳
«اصول و تهیه بستر قارچ صدفی» ۱۳
۱-انتخاب کلش مورد استفاده: ۱۳
۲-خرد کردن کلش ها: ۱۴
۳-سیراب کردن کلش ها: ۱۴
۴-پاستوریزه کردن کاه و کلش: ۱۵
تهیه بذر(spuwn) قارچ صدفی ۱۶
مواد مورد نیاز برای بذر قارچ صدفی ۱۶
روش های بذر زنی ۱۷
۵.سالن کشت و پرورش: ۱۸
دیوارهای سالن: ۱۸
سقف سالن: ۱۹
کف سالن: ۱۹
روشنایی: ۱۹
لوله کشی آب: ۲۰
حوضچه ی ورودی: ۲۰
«ضد عفونی سالن کشت» ۲۰
«سم پاشی داخل سالن» ۲۰
ضدعفونی به وسیله فرمالین مایع ۲۱
ضدعفونی با فرمالین جامد(پیرافرم): ۲۱
استفاده از قارچ کش ها: ۲۲
«روش های کشت قارچ» ۲۲
کشت قارچ به روش کیسه ای: ۲۲
مرحله دوم:روز سوم تا هشتم ۲۳
مرحله سوم روز هشتم تا هفدهم ۲۴
روزهای چهاردهم تا هفدهم ۲۴
«اصول برداشت قارچ» ۲۵
روش قفسه ای ۲۶
روش کشت جعبه ای ۲۶
روش های تامین رطوبت در سالن ۲۷
اصول بسته بندی و انبار کردن ۲۸
آفات و بیماریهای قارچ صدفی ۲۹
بیماری ها ۳۰
تاریخچه پرورش قارچ دکمه ای : ۳۳
تهیه اسپاون ۳۴
آشنایی با مواد و نحوه عمل آوری کود کمپوست : ۳۶
مخلوط کردن و قالب زنی کمپوست : ۳۸
روش کوتاه مدت تهیه کمپوست (short method ) : ۴۰
روش های آماده سازی بستر ۴۱
۳- آماده سازی بستر به روش کیسه ای : ۴۳
مناسب ترین زمان خاک دهی بستر قارچ: ۴۴
اصول هوادهی سالن پرورش: ۴۴
اصول برداشت: ۴۵
بسته بندی و انبار کردن: ۴۵
درجه بندی قارچ: ۴۶
تبدیل و نگهداری قارچ های خوراکی: ۴۶
الف- خشک کردن با جابه جایی هوا: ۴۷
بیماری قارچهای خوراکی: ۴۹
علایم بیماری: ۴۹
آفات قارچهای خوراکی ۵۱

تاریخچه کشت و استفاده از قارچهای خوراکی در ایران و جهان
تاریخ مصرف قارچهای خوراکی به عنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برقی گردد بطوری که استان های نخستین از خواصی ویژه قارچها اطلاع داشتند و گاهی به عنوان یک ماده توهم زا در فالگیری ها از آن استفاده می نمودند . مردم کشور های شرقی اولین کسانی بودند که به استفاده از قارچ دست زده بودند بطوری که نوعی قارچ به نام « اوریکولاریا» برای اولین حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد و نوعی دیگر بنام « فلامولینا و لوتیپس » در چین کشت می شده اند و همچنین نوعی دیگر از قارچهای آسیای شرقی بنام های « vokvariella و lentinu edodes » در حدود ۲۰۰۰ سال قبل در چین و ژاپن مورد استفاده قرار می گرفتند و تکنولوژی کشت این قارچها جزء هنرهای خیلی قدیمی این سرزمین ها بوده است .
همچنین ذکر شده که دو قرن قبل از میلاد یک پزشک یونانی به نام نیکاندر «Nicander » قارچ را در بستری از کود حیوانی و خاکستر که شاخه و برگ درخت انجیر روی آن را پوشانده بود پرورش داد .
در اوایل قرن ۱۶ یکی از پزشکان گیاه داروئی در کشور اتریش برای اولین بار مبادرت به شناسائی قارچهای اطراف شهر وین نمود در همان قرن پرورش و استفاده از قارچ در کشور ایتالیا آغاز و با اختراع میکروسکوپ در قرن ۱۷ فعالیت شناسائی قارچها بیشتر و بیشتر شد و پرورش قارچ در گلخانه و سالنهای پرورش قارچ در انگلستان آغاز و به برخی دیگر از کشورهای اروپایی توسعه یافت و در سال ۱۸۰۹ شخصی بنام « لینک » ساختمان بازیدیوسپور را در بازدیدیومیستها مشاهده نمود و اصطلاح بازیدیوم و سیستیدیوم را شخصی به نام لویل در سال ۱۸۳۷ اشائه داد و در سال ۱۸۸۴ دو نفر فرانسوی بنامهای آقایان کنستانتین و ماترشو که عضو انیستیتو پاستور بودند برای اولین بار از روش پاستوریزاسیون ،اسپور قارچ را وادار به جوانه زدن کرده وبذر قارچ را در شرایط استریل ابداع نمودند ودر اوائل قرن ۱۹ کشت سنتی قارچ در غارهای طبیعی در کشور فرانسه آغاز شد ودر اوائل نیمه دوم قرن نوزده از اروپا به آمریکا انتقال ودر سال ۱۸۹۰ مزرعه داران در پنسیلوانیای آمریکا مبادرت به پرورش قارچ نمودند ودر سال ۱۹۲۱ در کشور هندوستان برای اولین بار فردی بنام بوس موفق به کشت دو نوع قارچ از جنس آگاریکوس (دکمه‌ای) بر روی کود حیوانی شد. سیندن Sinden در سال ۱۹۳۲ تهیه بذر قارچ بر روی غلات را ابداع و لامبرت Lambert از آمریکا اساس تکنولوژی مدرن پرورش قارچ را بنیان نهاد و از سال ۱۹۷۰ در کشور مجارستان پرورش نوعی قارچ بنام پلوروت بر روی کنده درختان انجام می‏گرفته است. در ایران برای اولین بار در سال ۱۳۳۵ کشت قارچ دکمه‏ای توسط فردی بنام احیایی در قسمت شمال تهران شروع شد و پس از مدتی در سالهای ۱۳۴۸ الی ۱۳۵۷ واحدهای کشت و تولید قارچ در تهران – کرج و شهر ری افتتاح و فعالیت خود را آغاز نمودند و در اواخر سالهای ۱۳۵۶ تولید بذر قارچ دکمه‏ای توسط آقای پیرایش شروع شد و کشت قارچ صدفی نیز برای اولین بار در سال ۱۳۶۵ توسط آقای مصطفوی کارشناس سازمان کشاورزی در منطقه اوین تهران شروع شد و در سال ۱۳۷۶ ناصر وکیلی بعد از شش سال تلاش علمی وعملی اولین محصول بذر قارچ تولیدی خودکه شامل بذر قارچهای صدفی و دکمه‏ای بود را به همراه دستورالعمل پرورش ‏آن در منزل، در اختیار دانشجویان و پرسنل کادر دانشگاه ارومیه که در کلاسهای آموزشی‏ پرورش قارچ شرکت کرده بودند قرار داده وفعالیت تولیدی خود را در سطح استان آذربایجان غربی آغاز نمود. در حال حاضر در سطح استان آذربایجان غربی دو شرکت عمده تولید قارچ صدفی ودکمه‏ای بنام قارچ شیوا که در محور ارومیه به سلماس و شرکت « کوهستان » در ۸۵ کشور تولید قارچ از مرز ۴۰۰۰۰۰۰ تن در سال فراتر رفته است و ایران یکی از این ۸۵ کشور تولید کننده قارچ خوراکی در … است که با تولید ۷۵۰۰ تن در سال در جایگاه ۲۴ قرار دارد که با افزایش اطلاعات علمی و استفاده از بذور مرغوب و استفاده از افراد متخصص و اهل فن می توان راندمان تولید را با همین امکانات موجود بالا برد . طبق آمار ارائه شده از طرف سازمان خوار و بار جهانی FAO حاکی از آن است که با توسعه اقتصادی رژیم غذایی تغییر کرده و مصرف روز افزون قارچ افزایش یافته بطوری که مصرف سرانه میزان تولید و خوراکی آن در چند کشور به شرح ذیل می باشد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.