فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره مراحل تولید عسل و بررسی فرآیندهای زیستی زنبور عسل و ارزش تغذیهای محصول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره مراحل تولید عسل و بررسی فرآیندهای زیستی زنبور عسل و ارزش تغذیهای محصول دارای ۷۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره مراحل تولید عسل و بررسی فرآیندهای زیستی زنبور عسل و ارزش تغذیهای محصول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره مراحل تولید عسل و بررسی فرآیندهای زیستی زنبور عسل و ارزش تغذیهای محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره مراحل تولید عسل و بررسی فرآیندهای زیستی زنبور عسل و ارزش تغذیهای محصول :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره مراحل تولید عسل و بررسی فرآیندهای زیستی زنبور عسل و ارزش تغذیهای محصول
۱- چکیده ۱
۲- کلیات ۴
۱-۲- انواع عسل ۷
۲-۲- چگونگی و میزان بکارگیری ۲۰
۳-۲- کالاهای قابل جانشینی ۲۰
۴-۲- قیمت و امکان فروش ۲۱
۳- بررسی فنی ۲۱
۱-۳- اصول فرآیند تولید ۲۱
۲-۳- نکات علمی و شرایط بهینه ۲۲
۳-۳- نمودار گردش مواد در کارخانه ۲۵
۴-۳- کنترل کیفیت ۲۶
۵-۳- نگهداری ۲۷
۴- برآوردهای فنی ۳۰
۱-۴- ظرفی و برنامه تولید ۳۰
۲-۴- مشخصات فنی ۳۰
۳-۴- کنترل کیفیت ۳۲
۴-۴- تاسیسات عمومی ۳۴
۵-۴- نیروی انسانی ۳۶
۷-۴- زمان بندی اجرای طرح ۴۱
۵- بررسیهای مالی و اقتصادی ۴۲
۱-۵- جدول ارزش مواد اولیه ۴۲
ــــ جدول هزینه انرژی ۴۲
ــــ جدول هزینه نیروی انسانی ۴۳
۲-۵- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی ۴۴
ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه ۴۵
ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی ۴۵
ــــ جدول هزینه ساختمانها ۴۶
ـــــ جدول هزینه محوطه سازی ۴۸
ـــــ جدول هزینه های قبل از بهرهبرداری ۴۸
۳-۵- سرمایه ثابت ۴۹
ـــــ سرمایه در گردش ۴۹
ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری ۴۹
۴-۵- جدول هزینه استهلاک ۵۱
ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری ۵۱
۵-۵- جدول تفکیک هزینههای ثابت و متغییر تولید ۵۲
ـــــ محاسبه قیمت تمام شده ۵۲
۶-۵- محاسبه قیمت فروش ۵۲
۷-۵- جداول مالی اساسی ۵۳
ـــــ جدول پیشبینی عملکرد سود و زیان ۵۳
ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی ۵۵
ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه ۵۷
۸-۵- شاخصهای اقتصادی ۵۹
ـــــ ارزش افزوده ۵۹
ـــــ نقطه سر به سر ۵۹
ـــــ نرخ بازدهی و دوره برگشت سرمایه ۶۰
ـــــ سرمایه گذاری سرانه ۶۰
۹-۵- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح ۶۱
خلاصه تهیه و بسته بندی عسل ۶۲
چکیده
۱ـ۱ـ مشخصه طرح :
عنوان طرح تهیه عسل و بستهبندی در بستههای ۵۰ و ۱۰۰ گرمی (صادراتی ) میباشد . طبق استاندارد شماره ۹۲ ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود میآید . و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم میباشد و ظرفیت تولیدی طرح ۱۲۵ کیلوگرم عسل بستهبندی شده در ظروف ۵۰ و ۱۰۰ گرمی یکبار مصرف در ساعت میباشد .
۲ـ۱ـ فرآیند تولید :
عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور ، عسل از موم جدا سازی میشود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بستهبندی اتوماتیک بستهبندی میشود .
۳ـ۱ـ شرایط عملیاتی :
تعداد روز کاری در سال ۲۷۰ روز و بر اساس یک شیفت ۸ ساعته محاسبه شده است .
۴ـ۱ـ در صد تامین مواد اولیه :
ماده اولیه اصلی یعنی عسل کلاً از داخل کشور تهیه میشود و مواد بسته بندی وارداتی است و میتوان گفت که ۹۰ درصد مواد اولیه داخلی و ۱۰ درصد وارداتی میباشد .
۵ـ۱ـ تعداد کارکنان :
مدیریت یک نفر ، پرسنل تولیدی شامل ۷ نفر کارگر و دو تکنسین ، اداری و مالی ۲ نفر ،نگهبهان و خدماتی ۱ نفر ، راننده و تداکاتچی ۱ نفر ، تاسیساتی یکنفر ،جمع پرسنل ۱۵ نفر .
۶ـ۱ـ تاسیسات زیر بنایی :
کل توان برق ۸۰ کیلووات : فرآیند ۵۴ کیلوات ، تاسیسات ۱۶ کیلو وات ،اضطراری ۱۱ کیلو وات ، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان ۵ متر مکعب در روز قابل تامین از شبکه سراسری .
روزانه حدود ۲۰۰ لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف میرسد .
سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیک تانک پیش بینی شده است .
۷ـ۱ـ دستگاهها و تجهیزات خط تولید :
فقط دستگاه بستهبندی اتوماتیک عسل در بستههای ۵۰ و ۱۰۰ گرمی خارجی میباشد و کل هزینه ارزی ۲۳۰۰۰۰ دلار و کل هزینه ریالی ۲۳۰۰۰۰ هزار ریال میباشد .
۸ـ۱ـ زمین و ساختمانها :
مساحت زمین ۲۵۰۰ متر مربع ،کل زیر بنا ۷۲۵ متر مربع ،سالن تولید ۲۰۰ متر مربع ،انبارها ۳۱۰متر مربع ،تاسیسات ۸۰ متر مربع ، دارای ۴۵ متر مربع ، نگهبانی ۳۰ متر مربع . سرویس بهداشتی ۱۵ متر مربع ، نمازخانه و نهار خوری ۲۰ متر مربع ، گرمخانه ۲۰ متر مربع و آزمایشگاه ۱۵متر مربع .
۹ـ۱ـ سرمایه گذاری :
سرمایه ثابت ۲۹۱۰۶۶ هزار ریال ، سرمایه در گردش ۲۰۰۲۶۷ هزار ریال و کل سرمایه گذاری ۴۹۱۳۳۳ هزار ریال میباشد .
سرمایه گذاری مجری بمیران ۴۰ درصد ۲۰۱۳۳۳ هزار ریال و وام بلند مدت ۱۷۰۰۰۰ هزار ریال و وام کوتاه مدت ۱۲۰۰۰۰ هزار ریال میباشند .
۱۰ـ۱ـ قیمت تمام شده :
کل هزینههای ثابت تولید ۵۸۵۴۲ هزار ریال و کل هزینههای متغیر تولید ۸۰۲۳۱۲ هزار ریال میباشد و قیمت تمام شده هر کیلو محصول تولیدی ۳۱۸۸ ریال است .
۱۱ـ۱ـ قیمت فروش :
قیمت فروش محصول از قرار هر کیلو ۴۰۰۰ ریال محاسبه شده است .
۱۲ـ۱ـ شاخصهای اقتصادی :
سود ویژه در ظرفیت نهائی ۲۱۵۱۴۶ هزار ریال ، ارزش افزوده خالص ۲۶۹۲۳۷ هزار ریال ، نقطه سر به سر ۲۱ درصد ، نرخ بازدهی ۳۵ درصد ، دوره برگشت سرمایه ۴/۲ سال و سرمایه گذاری ثابه سرانه ۱۹۴۰۴ هزار ریال میباشند .
۲ـ کلیات :
مقدمه :
ماده اوله بیشتر عسلی که در دنیا تولید میشود شهد گلها است ،این شهد توسط زنبور عسل جمعآوری و در داخل کندو تبدیل به عسل میشود . شهد و گرده در واقع طمعهای است که اغلب گیاهانی که نیاز به گرده افشانی توسط حشرات دارند ، تولید کرده تا حشرات را بطرف خود جلب نمایند .
زنبوران عسل مهمترین حشرات گرده افاشت بوده و در واقع میتوان گفت که عسل محصول جنبی عمل گرده افشانی است . ارزش سالیانه محصولاتی که بکمک حشرات گرده افشان تولید میشوند بیش از دویست میلیارد ریال بوده در حالیکه ارزش سالیانه عسل در دنیا حدود چهار میلیارد ریال میباشد . از بین حشرات بالا زنبور عسل معمولی یا Apismellifera بیشترین را تولید مینماید .
بنابر آنچه شد ، بیشترین عسل دنیا از شهد گل گیاهانی که احتیاج به حشرات گرده افشان دارند توسط زنبور و با مدیریت زنبور دار تولید میشود. در این رابطه نقش زنبور عسل بسیار جالب توجه است . سوخت یک زنبور در حال پرواز حدود ۲/۱ میلی گرم عسل در کیلو متر یا بعبارت دیگر یک لیتر عسل در هر سه میلیون کیلومتر می باشد . برای تولید هر یک کیلوگرم عسل اضافی که به بازار عرضه میشود ،زنبور عسل هشت کیلوگرم دیگر عسل برای دوام وبقاء خود احتیاج دارد . برای تولید عسل بالا مسافتی جمعاً معادل شش دور گردش در مدار زمین ( و با سوختی معادل ۲۵ گرم برای هر دور ) طی شده است . بعبارت دیگر برای تولید هر شیشه نیم کیلوئی عسل که به بازار عرضه میشود و مابعنوان مصرف کننده بسرعت آن را مورد استفاده قرار میدهیم . زنبوران مجموعاً مسافتی معادل سه دور گردش در مدار زمین را طی کرده و در هز دورگردش ۲۵ گرم عسل بعنوان سوخت مصرف کردهاند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 