فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره گردو و تحلیل ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای، شرایط کشت و فرآوری صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره گردو و تحلیل ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای، شرایط کشت و فرآوری صنعتی دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره گردو و تحلیل ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای، شرایط کشت و فرآوری صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره گردو و تحلیل ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای، شرایط کشت و فرآوری صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق علمی درباره گردو و تحلیل ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای، شرایط کشت و فرآوری صنعتی :

بر اساس بررسی های دیرین شفاهی گیاهی ، گرده شناسی ،‌انواع گردو از زمانهای قدیم به ویژه دوران سوم زمین شناسی موجود بوده و از دوران ۴ زمین شناسی به بعد آثار درخت گردو و گرده آن در کشورهای اروپای شرقی دیده شده است . موطن اصلی گردو ، آسیای غربی و نواحی هیمالیا است . و درایران درنواحی جنگلهای شمال ( از آستارا تا گلی داغ ) در جلگه (ساحل ) کشت آن مرسوم است . در جنگل های غرب واز سنندج به مریوان به طور خودرو می روید . کهن ترین درخت گردو در اذرگان شهر کرد وجود دارد .طبق نوشته ای که از نزدیک آن بدست آمده است تاریخ کاشت این درخت به زمان یزدگرد ساسانی ۱۴۰۰ سال پیش می رسد . همچنین در یونان قدیم و مصر باستان برگ و شاخه های درخت گردو را زیر پای عروس و داماد می انداختند و معتقد بودند که بدین وسیله از بند جادو و سحر رها می شوند . و به این دلیل بر این مدعاست که گردودرختی معتبر و مقدس است حتی بر سر سفره های عقد ایرانیان نیز گردو خودی نشان میدهد .
ترکیبات و خواص مواد غذایی :
مغز گردو دارای مقدار زیادی چربی ، پروتئین و مواد غذایی و نشاسته ای است که سایر مواد نیز در آن وجود دارد . این میوه خشک مصرف دارویی دارد . جوشاندن برگ آن در بیماریهای جلدی و اگزما موثر است .شیره سبز رنگ پوست تازه آن برا ی از بین بردن زگیل و رفع کچلی مناسب است . جوشاندن پوست گردو موی سر را قهوه ای و مخلوط با حنا رنگ موی خوبی را ارائه می دهد .
موارد مورد استفاده از گردو :
مغز گردو : مغز گردوی نارس ( پوست نازک آن برداشته می شود و با نمک مصرف
می شود ) مغز گردو رسیده که یکی از بهترین وپرنیروترین و خوشمزه ترین آجیل ایرانی است . در پخت شیرینی و کلوچه ها به صورت نارس درترشی وبا جهت ویا جهت تهیه روغن گیاهی ، روغن صنعتی و دارو مورداستفاده قرار می گیرد . قسمت دیگرگردو مانند ریشه ، دمبرگ ، برگ ، پوسته گردو به شکل تازه یا جوشانده ویا به عنوان دارو مصرف می شود .
روغن گردو : در اردیبهشت ماه یا خرداد جوانه های گندم رامی سایند سپس آن را نرم کرده و از الک عبور می دهند واین خمیر یکنواخت را در ظرف های کوچکی نگهداری می کنند . این روغن برای از بین بردن ریزش مو استفاده می شود چون خیلی چرب است یکساعت پس از مالیدن به موی سر شاید باید با پنبه پاک شود .
چوب گردو: این چوب موارد استفاده بسیاری دارد از جمله کارخانه های پاکت سازی ، صنایع مبل سازی ،‌تهیه قنداق تفنگ ( مسلسل ـ مجسمه سازی ـ معرق کاری ـ کنده کاری از چوب ) ساخت وسایل ورزشی (میل ، تخته شنا ) ساخت ظروف چوبی ،تخته نرد و شطرنج .
مناطق کشت گردو:
درخت گردو بیشتردر نیم کره شمالی از مرکز تا شرق اروپا و قفقاز و شمال و مرکز ایران تا دامنه های هیمالیا و کشور چین و ژاپن و همچنین گونه هایی از آن در آمریکای شمالی و جنوبی به طور طبیعی می روید . و یا کاشته می شوند . تنها جنگل طبیعی باقی مانده از این محصول در قرقیزستان است . مناطق کشت این محصول درایران ، دره گز دامغان ، از شمال کشور تا فارس در جنوب و ارتفاعات جنوب غربی ارومیه تا کوه تفتفان در جنوب شرقی بین طول های جغرافیایی ۴۵ تا ۶۵ درجه به خوبی می روید ولی بهترین باردهی در دامنه های البرز ، خراسان ، آذربایجان ، زاگرس به ویژه تفرش ، گلپایگان ، توسیرکان و اطراف کوهها لاله زار و جبال البرز ، منطقه ای وجود دارد که از نقاط مهم گردو کاری است .
ارقام :
مهم ترین نوع گردوی ایرانی : گردوی کاغذی ، سنگی ، ماکویی، سوزنی ، نوک کلاغی ، ضیاآبادی ، خوشه ای ، سبزوار آمیخته خراسان ، مازندران ، گردوی شمیر زاد ، قزوین ، همدان ، توسیرکان .
سطح زیر کشت گردو در جهان :
بر اساس آمار منتشر شده از fao در سال ۱۹۹۷ سطح زیر کشت گردوی جهان ۵۱۸۴۹۰ هکتار بوده که نسبت به سال گذشته ۱% کاهش ونسبت به سال ۱۹۸۸ ۲۲%افزایش نشان داده است . بین سالهای ۱۹۸۸ تا ۱۹۷۷ سطح زیر کشت گردوی جهان سیر صعودی را طی کرده است . در سال ۱۹۸۸ سطح زیر کشت گردو در جهان ۴۲۳۲۷۱ هکتار بوده و این رقم در سال ۱۹۷۷ برابر با ۲۷% بوده است . چین با داشتن ۱۶۰۰۰۰ هکتار اراضی زیر کشت
( گردو ) ۳۱% کل اراضی کشت گردوی جهان را مختص خود کرده است . و مقام اول را از ان خود کرده است . مقام دوم وسوم و چهارم متعلق به آمریکا با ۶۸۸۰۰ ، ترکیه با ۵۷۴۵۰ هکتار و ایران با ۴۱۷۶۶ هکتار است .
سطح زیر کشت گردو درایران :
سطح زیر کشت گردودرایران در سال ۷۶-۱۳۷۵ برابر ۴۱۷۴۶ هکتار بوده است کهنسبت به سال زراعی گذشته ۱۷% و نسبت به سال پایه ۲۵۱% افزایش نشان داده است .
بین سالهای ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۶ سطح زیر کشت گردو افزایش یافته است . سطج زیر کشت گردودر سال ۱۳۶۷ برابر با ۱۱۶۴۴ و درسال زراعی ۷۶-۷۵ به ۴۱۶۶ هکتار رسیده است . بر اساس آمار جدید در سال ۷۶ بیشترین سطح در استان کرمان با ۵۱۷۱ هکتار که ۴/۱۲% از سطح زیر کشت کشور می باشد . که مقام اول را به خود اختصاص داده است . و مقام دوم تا هفتم از آن همدان ، قزوین ، آذربایجان شرقی ، گرگان ، خراسان و فارس
تولید گردو در جهان بر اساس آخرین اطلاعات از سوی FAO .مقدار تولید گردوی جهان درسال ۱۹۷۷ برابر ۶۴-۱۰۹۷ تن بوده که نسبت به سال قبل ۲/۲ % و نسبت به سال ۱۹۸۸ ، ۲۷% افزایش نشان داده است .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.