فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه ویتانا و بررسی فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و بستهبندی محصولات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه ویتانا و بررسی فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و بستهبندی محصولات دارای ۴۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه ویتانا و بررسی فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و بستهبندی محصولات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه ویتانا و بررسی فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و بستهبندی محصولات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه ویتانا و بررسی فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و بستهبندی محصولات :
توضیحات:
گزارش کارآموزی صنایع غذایی؛ در کارخانه ویتانا، در قالب فایل word و در حجم ۴۲ صفحه.
بخشی از متن:
خط تولید از انبار مواد اولیه آغاز می شود که شامل سیلوی آرد و انبار شکر و انبار روغن و انبار ملزومات بستهبندی، ملزومات فنی، انبار کارتن، انبار اساس، پودر کاکائو، بلغور ذرت ، گلوتن، نمک و رنگخوردگی میباشد.
آرد به ۲ صورت کیسهای و حلقهای بوده و دارای ۷ سیلو بوده که هر سیلوم دارای ظرفیت ۲۵ تن بوده آرد کارخانه به ۲ صورت آرد ستاره و آرد نول بوده که توسط بونکرهای مخصوص حمل آرد به کارخانه آمده و در سیلوها نگهداری میشوند. سیستم انتقال به بالای سیلو آمده و روی توری ریخته و ذرات بزرگتر ا ذرات آرد جدا شده و در سیلو نگهداری میشود.در نگهداری آرد باید به شرایط بهداشتی، نور، هوا، رطوبت، چیدمان توجه نمود…
در ۲ طرف سیلو خازنهایی وجود دارد که میزان پر یا خالی بودن را نشان می دهند بسته به نوع عایق موجود در آنها میزان ولت فرق میکند. در قسمتهایی هم از شیشه استفاده شده که از طریق آنها به میزان آرد سیلو پی میبریم.۷ سیلوی موجود یک سیستم موتور مانند دارند که دارای پروانه هایی بوده که آرد را به صورت رج بندی شده و تکه تکه وارد میکند وگرنه فشار ایجاد میکند. و بعد این آرد وارد سیلوی خمیرزنی نشده که یک سیستم فرعی برای خمیرزنی است. در رابطه با درصد جذب آب توسط آرد هر چه بیشتر باشد برای کارخانه بیسکویتسازی به صرفهتر میباشد در واقع بیشتر محصول آب جذب می کند. اما این فاکتور ملاک تأئید یا رد آرد نمیباشد.
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه ویتانا و بررسی فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و بستهبندی محصولات
فهرست مطالب:
تاریخچه
خط تولید
سیلوی آرد
آسیا کردن ضایعات
شکر
روغن
بیسکویت
سالن خمیرزنی
انواع خمیرها و سیستمها
بستهبندی بیسکویت
ویژگی بیسکویت
نان سوخاری
بستهبنی نان سوخاری
ویژگی نان سوخاری
بخش میکروبشناسی
آزمایش آب
تستهای تأییدی، تکمیلی
شمارش کلی میکروبها
بخش کنترل کیفی
آزمایشگاه شیمی
آزمایشات آرد
آزمایشات آب
آزمایشات روغن
آزمایشات نمک
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 