فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF :
توضیحات:
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF، در قالب فایل pdf و در حجم ۱۴صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با دادههای سال ۱۳۸۵.
مقدمه:
بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که موردنظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از بسته بندی تا ۸۰۰۰ سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گِلی و لعابی در بین النهرین و مصر بوده است.استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای موردنظر نیز مؤثر است.نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Proactive و نقش Promotive. چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقشها نیز بر می آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پارهای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرحهای فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.در طرح حاضر انواع خشکبار پس از بوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می گردند. پس از خنک شدن و انجام عمل بسته بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می یابد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 