فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF :

توضیحات:
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولیدی هزار تن در سال PDF، در قالب فایل pdf و در حجم ۱۴صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با داده‌های سال ۱۳۸۵.

مقدمه:
بسته‏‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که موردنظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از بسته‏ بندی تا ۸۰۰۰ سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گِلی و لعابی در بین‏ النهرین و مصر بوده است.استفاده از انواع مختلف بسته‏ بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‏ بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای موردنظر نیز مؤثر است.نظریه‏ پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته‏ بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Proactive و نقش Promotive. چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقشها نیز بر می ‏آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته ‏بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی ‏دهنده و پیش‏ برنده بسته‏ بندی اشاره دارد.از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته ‏بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره‏ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ‏ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرحهای فرآوری و بسته‏ بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.در طرح حاضر انواع خشکبار پس از بوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می‏ گردند. پس از خنک شدن و انجام عمل بسته‏ بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می‏ یابد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.