فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار دارای ۲۰۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار :
توضیحات:
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت محیط زیست با عنوان نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایى و ارائه راهکارهای محیط زیستی(مطالعه موردی در منطقه ۶ تهران)، در قالب فایل word و در حجم ۱۹۰ صفحه.
چکیده:
یکی از بحرانهای زیست محیطی مسئله انتخاب الگوهای نامناسب مصرف و در واقع مصرف بی رویه است. افزایش مصرف به معنی افزایش ضایعات و آلودگی محیط زیست است و غذا یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است، که تولید آن به اندازه کافی بستگی به تولید در بخش کشاورزی و روند افزایش جمعیت دارد.
زنان می توانند به عنوان همسر، مادر، مدیر، و برنامه ریز خانواده و کسی که نقش اصلی را در تنظیم خرید و چگونگی مصرف بعهده دارد و نیز بعنوان مربی و فرهنگساز نسل آینده نقش بسیار مهمی در تغییر الگوی مصرف غذایی و در نتیجه کاهش آلودگی محیط زیست داشته باشد.
در این تحقیق محقق بدنبال اهداف اصلی خویش یعنی افزایش نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب و نهایتا کاهش فشار وارد بر محیط زیست به علت الگوهای بی رویه مصرف می باشد.
جامعه آماری در این تحقیق ، زنان منطقه ۶تهران می باشند که تعداد ۱۱۷نفر را تشکیل می دهند. افراد نمونه به حجم ۳ نفر بر اساس نمونه گیری چند مرحله ای خوشه ای تصادفی انتخاب شدند. به منظور آزمون فرضیه های تحقیق، پرسشنامه ویژه ای برای کسب اطلاعات تهیه شده که برای بررسی صحت و سقم فرضیات تحقیق از آزمون کی دو و اسپیرمن استفاده گردید و نتایج آن اینچنین بیان گردید. مطابق نظر پاسخگویان در مورد فرضیه اول با توجه به اینکه ضرائب ۶۳/و ۳/ از مقدار جدول ۱۸/ بیشتر است بین سطح سواد و نوع الگوی مصرف غذا ،رابطه معنی دار وجود دارد، یعنی هرچه میزان تحصیلات زنان افزایش می یابد، میزان آشنایی آنان با الگوهای مصرف غذایی افزایش می یابد.همچنین با توجه به اینکه اکثر پاسخها /۳ درصد در مورد ارتباط سن با الگوی مصرف غذا به سمت گزینه متوسط بوده ، پس ارتباط معنی داری بین ایندو وجود ندارد. در مورد رابطه شاغل بودن زنان و نوع الگوی مصرف ۳/۶ درصد به سمت گزینه های خیلی زیاد و زیاد گرایش داشته و کی دو بدست آمده ۷۷/۱۳۸ از مقدار جدول بزرگتر است ، پس رابطه معنی دار می باشد. در مورد تاثیر نقش زنان در اقتصاد خانواده در زمینه الگوی مصرف غذا پاسخها به سمت گزینه خیلی زیاد گرایش داشته و در مورد تاثیر نقش زنان بدون همکاری دولت در الگوی مصرف غذا با توجه به مقادیر کی دو بدست آمده۶۶/و ۳/۱۶ از مقدار جدول بزرگتر است، پس نقش زنان به تنهایی نمی تواند موثر باشد. بین آموزش زنان و کاهش میزان پسماندها و کاهش در اسراف مواد غذایی و کاهش مشکلات زیست محیطی ارتباط معنی دار وجود دارد ، همپنین هر چه سواد تغذیه ای زنان بیشتر باشد وضعیت تغذیه و سلامت خانواده بهتر می شود. بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی ارتباط معنا دار وجود دارد. بین افزایش درآمد و بهبود در وضعیت تغذیه خانواده ارتباط معنا دار وجود دارد.
در آخر به ارائه پیشنهاد در دو بخش مجزا ، یعنی پیشنهاداتی برای دولت و زنان پرداخته شده است.
فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول- کلیات
۱۱ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف
۱۱۱بیان مسئله
۱۱۲فرضیه
۱۱۳ضرورت و اهمیت تحقیق
۱۱اهداف
۱۱۱اهداف اصلی
۱۱۲اهداف فرعی
۱۱متغیرها
۱۱محدودیت های تحقیق
۱-تعاریف نظری و عملیاتی
۱۱تعاریف نظری
۱تعاریف عملیاتی
۱۳تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف
۱۳۱تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان
۱۳۱۱تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار
۱۳۱افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار
۱۳۱۳اهمیت موضوع تغذیه و زنان از دیدگاه کنفرانسهای بین المللی
۱۳ تاریخچه تغذیه در ایران
۱۳ ۱اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور
۱فیزیولوژی تغذیه
۱۱الگوی تغذیه
۱۲جریان تولید و تغذیه
۱۲۱تعریف تغذیه
۱۲۲ماده مغذی
۱۲۳سوء تغذیه
۱۲تغذیه متعادل
۱۲عادات غلط غذایی
۱۲کربوهیدراتها
۱۲۷پروتئینها
۱۲۸چربیها
۱۲ویتامینها
۱۲۱عناصر معدنی
۱۳تحقیق و توسعه
۱۳۱صنایع غذایی ایران
۱اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا
۱۱اثرات زیست محیطی کشاورزی
۱اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی
۱۳اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی
۱اثرات زیست محیطی مصرف کننده
۱بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی, اقتصادی, اجتماعی
۱۱اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه
۱۱۱الگوهای فرهنگی غذا
۱اثرات توسعه اقتصادی
۱۱اقتصاد مواد غذایی
۱- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان
۱۳اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه
۱اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی
۱ارزشیابی سیاست تغذیه در کلان اقتصاد
۱بحران افزایش قیمت مواد غذایی
۱۷رابطه بین درآمد و مصرف
۱۸الگوی مصرف مواد غذایی
۱ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند
۱ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر
۱۱۱وضعیت الگوی مصرف در ایران
۱۱روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور
۱۱۳موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها
۱۱روند تولید محصولات کشاورزی
۱۱- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی
۱۱کیفیت الگوی تولید و مصرف
۱۱۷مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور
۱۱تصویری از تولید موادغذایی در کشور
۱۱بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران
۱استراتژی کاهش ضایعات , وضعیت ایران و ارائه راهکارها
۱۳ اثرات اجتماعی
۱۳۱رشد جمعیت وغذا
۱۳سیاست عصر کمیابی غذا
۱۳۳چشم انداز آینده غذا
۱۳اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی
۱۳اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی
۱۳تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده
۱ زنان
۱۱زنان و توسعه پایدار در دستور کار
۱۱۱ نقش زنان در تغییر الگوی مصرف
۱۱ راهکارهای کاهش مصرف
۱۱۳نقش آموزش زنان در تغییر الگوی مصرف
۱۱توانمند سازی زنان در الگوها و نحوه مصرف
۱نقش زنان در کاهش آلودگی محیط زیست, کاهش جمعیت, کمبود مواد غذایی وکمبود آب)
۱۳ نقش زنان در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان
فصل دوم – مواد و روشها
۱ویژگی منطقه تهران
روش تحقیق
۱نوع تحقیق
جامعه آماری
۳ نمونه آماری
۳۱حجم نمونه
۳ روش نمونه گیری
۳ابزار گردآوری اطلاعات
۳۱- مشخصات پرسشنامه
۳- روایی و پایایی پرسشنامه
فصل سوم- نتایج
۳۱ آمار توصیفی
۳۱۱- توزیع سن پاسخگویان
۳۱- توزیع وضع تاهل پاسخگویان
۳۱۳- سطح تحصیلات پاسخگویان
۳۱- توزیع وضعیت شغل پاسخگویان
۳۱- توزیع وضعیت درآمد ماهیانه(خانوار)پاسخگویان
۳ آمار استنباطی
۳۱پاسخ به فرضیه اول ( بین نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی
رابطه وجود دارد.)
۳۱۱پاسخ به سوال ۱( آیا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش موثر دارد؟)
۳۱پاسخ به سوال ( آیا بین سن زنان و نوع الگوهای مصرف غذایی رابطه وجود دارد؟)
۳۱۳پاسخ به سوال ۳( آیا زنان می توانند با انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیرگذار باشند؟)
۳۱پاسخ به سوال ( آیا نقش زنان به تنهایی و بی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟)
۳۱پاسخ به سوال ( آیا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیرگذار باشد؟)
۳پاسخ به فرضیه دوم ( بین نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا….) رابطه وجود دارد؟)
۳۱پاسخ به سوال ۱( آیا بین آموزش زنان و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی …) ارتباط برقرار است؟)
۳ پاسخ به سوال ( آیا بین آموزش زنان و کاهش در اسراف مواد غذایی ارتباط برقرار است؟)
۳۳ پاسخ به سوال ۳( آیا بین آموزش زنان و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟ )
۳ پاسخ به سوال ( آیا بین آموزش زنان و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟ )
۳۳ پاسخ به فرضیه سوم ( بین نقش زنان در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.)
۳۳۱ پاسخ به سوال ۱( آیا بین افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟)
۳۳ پاسخ به سوال ( آیا سطح سواد تغذیه ای زنان در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟)
۳۳۳ پاسخ به سوال ۳( آیا بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟)
فصل چهارم- نتیجه گیری و پیشنهادات
۱ بحث و نتیجه گیری
۱۱ مقدمه
۱۲بحث و نتیجه گیری پرسشنامه
۱۲۱- نتیجه گیری از فرضیه اول و سوالات پژوهشی مربوطه
۱۲- نتیجه گیری از فرضیه دوم و سوالات پژوهشی مربوطه
۱۲۳- نتیجه گیری از فرضیه سوم و سوالات پژوهشی مربوطه
۱۲- نتیجه گیری از سوالات مربوط به میزان مصرف مواد غذایی
پیشنهادات
۱نقش دولت
۱۱ پیشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی
۱سایر فعالیتهای مؤثر دولت در زمینه الگوی مصرف غذا
نقش زنان
۱پیشنهادات برای زنان
پیوست
پیوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی
منابع
منابع فارسی
منابع انگلیسی
اینترنت
چکیده انگلیسی
فایل ورد کامل تحلیل نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راهکارهای زیستمحیطی برای توسعه پایدار
فهرست جداول
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 