فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی :
توضیحات:
فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی، در حجم ۲۱ اسلاید بهمراه تصاویر.
بخشی از متن:
در این مطلب با خط بسته بندی حبوبات و خشکبار و مواد غذایی متداول آشنا می شوید. بسته بندی عبارت است از هنر و علم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،و در نهایت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت استفاده در ماشین های لفاف ، قابلیت دوخته شدن در حرارت ، شکل پذیری به کمک باد یا خلا و یا فن اوریهای حرارتی . خواص مطلوب دیگری که به ویژه از دیدگاه صنایع غذایی مهم هستند عبارتند از : شفا فیت ، نفوذپذیری یا غیر نفوذپذیری محصول نسبت به بخار اب و گازهای دی اکسید کربن ، اکسیژن و نیتروژن .
اگر چه تعداد زیادی از مسائل فن اوری مربوط به استفاده از مواد پلاستیکی در بسته بندی مواد غذایی از جمله مشکلاتی هستند که کلا به صنعت بسته بندی مربوط می شوند ولی برخی از مسا ئل مربوط به طبیعت ماده به کار رفته در بسته بندی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند . موفقیت کاربرد پلاستیک ها در بسته بندی نیاز به همکاری تولید کنند گان مواد غذایی ، سازند گان انواع پلاستیک ها ، طراحان و در نهایت مصرف کنند گان دارد .ملاحظات اقتصا دی محدودیت های بیشتری را اعمال می کند ، چرا که مصرف کننندگان صرفا به دنبال کیفیت محصول هستند تا بسته بندی آنها.
فایل کامل راهنمای علمی آشنایی با بستهبندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار با بررسی فناوریهای نوین و استانداردهای بهداشتی
فهرست مطالب:
مقدمه
شماتیک تولید
شرح مختصری بر عملکرد ماشین آلات
آشنایی بیشتر با صنعت بسته بندی صنایع غذایی
نیازمندی ها و ویژگیهای مهم مواد بسته بندی مواد غذایی را می توان به شرح ذیل دسته بندی کرد
سایر انواع بسته بندی موثر غذایی عبارتند از
مواد مورد استفاده در بسته بندی
مواد بسته بندی پلاستیکی
۱- پلی الفین ها
۲- ترموپلاستیک های غیر اتیلنی
پلیمر های مرکب
انواع پلی مرهای مرکب
مزایا بسته بندی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 