فایل ورد کامل گزارش کارآموزی جامع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تحلیل فرآیندها و تجربیات صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
21 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی جامع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تحلیل فرآیندها و تجربیات صنعتی دارای ۱۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی جامع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تحلیل فرآیندها و تجربیات صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی جامع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تحلیل فرآیندها و تجربیات صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی جامع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تحلیل فرآیندها و تجربیات صنعتی :

توضیحات:
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی جامع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تحلیل فرآیندها و تجربیات صنعتی، در قالب فایل word و در حجم ۱۰۵ صفحه. این فایل بصورت ۲ زبانه (فارسی و انگلیسی) می باشد.

بخشی از متن:
میدان گازی پارس جنوبی که از اکتشافات شرکت ملی نفت ایران و بزرگترین منبع گازی جهان می باش ، بر روی خط مرزی مشترک ایران و قطر در خلیج فارس و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری ساحل جنوبی ایران قرار دارد .
پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد: پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد که در نوع خود یکی از بزرگترین پالایشگاههای گازی محسوب می گردد در ۴۵ کیلومتری سرخس و ۱۶۵ کیلومتری مشهد در شمال شرق استان خراسان قرار گرفته است .
مساحت پالایشگاه برابر ۱۰۰ هکتار بوده و عملیات ساختمانی آن با هدف تأمین گاز سوخت بزرگترین نیروگاه کشور ( نکاء ) و گازرسانی به استانهای خراسان و مازندران در سال ۱۳۵۶ شروع و در تاریخ ۲۲/۱۱/۱۳۶۲ به بهره برداری رسید .
این پالایشگاه که برای پالایش گازهای ترش منابع و مخازن مستقل گازی منطقه خان گیران پیش بینی شده است ، در حال حاضر از ۳ واحد تصفیه گاز به ظرفیت حداکثر ۲۱ میلیون مترمکعب در روز (‌قابل توسعه تا ۵ واحد ) که معادل ارزش حرارتی تقریباً ۱۴۰ هزاربشکه نفت می باشد و ۲ واحد بازیافت گوگرد (‌قابل توسعه تا ۳ واحد ) به ظرفیت ۱۳۰۰ تن در روز و ۲ واحد تثبیت مایعات گازی و یک واحد احیای آب ترش و دیگر تأسیسات جانبی تشکیل شده است .

خوراک این پالایشگاه از چاههای منطقه مزدوران تأمین می گردد که پس از جمع آوری و آماده سازی اولیه به پالایشگاه تحویل و با گاز شیرین حاصل از منطقه گنبدلی تواماَ به خط لوله سرخس نکاء تزریق و وارد مدار شبکه خطوط لوله می گردد .
علاوه بر گازهای بدست آمده از منابع ذکر شده گازشیرین ذخائر شوریجه هم بعد از نم زدایی از طریق خط لوله که برای انتقال آن به مشهد کشیده شده است در مدار مصرف قرار می گیرد ، گوگرد حاصل از فرآیند پالایش گاز در بازار داخلی و خارجی فروخته می شود و از مایعات استحصالی برای مصرف داخلی مورد استفاده قرار می گیرند .
گازهای تولید شده از چاههای گاز ترش منطقه بعد از استخراج ، کنترل و جمع آوری و آماده سازی اولیه به وسیله خط لوله به پالایشگاه تحویل می شود .
****

۱.۱ OVER VIEW
Fresh propane is supplied by external tank trucks .The unloading is done in a dedicated area where facilities are provided to connect the supply truck to the propane refrigerant storage bymeans of flexible hoses .
Fresh propane make up is direct to the refrigeration units of unit 107 when required . The inventory of two refrigeration trains is transferred by pumps within unit 107 to the propane refrigerant storage unit through a propane dryer package within unit 145.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.