فایل کامل اسلاید علمی خط تولید ترشی و خیارشور با بررسی فرآیندهای تولید، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل اسلاید علمی خط تولید ترشی و خیارشور با بررسی فرآیندهای تولید، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل اسلاید علمی خط تولید ترشی و خیارشور با بررسی فرآیندهای تولید، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل اسلاید علمی خط تولید ترشی و خیارشور با بررسی فرآیندهای تولید، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل اسلاید علمی خط تولید ترشی و خیارشور با بررسی فرآیندهای تولید، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی :

توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) با موضوع خط تولید ترشی و خیارشور، در حجم ۱۸ اسلاید و همراه با تصاویر.

بخشی از متن:

ترشی و خیار شور به عنوان جزو لاینفک یک سفره ایرانی اصیل همیشه مطرح بوده است. در این مطلب سعی کردیم خط تولید ترشی و خیار شور را معرفی کرده و روش تولید ترشی و خیار شور را برای شما عزیزان تشریح نماییم. این محصولات در ایران صاحب برندهای مطرحی هستند ، لذا در انتخاب این محصولات به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری بایستی به چند موضوع توجه نمایید ، اول اینکه علاوه بر سرمایه گذاری برای احداث نیاز به سرمایه گذاری برای تبلیغات گسترده دارید چرا که تمام ایران جایگاه رغبای شماست ، مهمترین دلیلی که این موضوع را مطرح کردم اینست که این محصولات محدودیت حمل و نقل ندارند لذا شما در تمام ایران قادر به فروش آنها هستید. دوم اینکه به کیفیت محصولات تان بها دهید ، این موضوع در انتخاب مواد اولیه و ماشین آلات فرآوری بایستی لحاظ شود…

فایل کامل اسلاید علمی خط تولید ترشی و خیارشور با بررسی فرآیندهای تولید، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی
فهرست مطالب:
مقدمه
خیارشور
ترشی
موارد مصرف و کاربرد
فرآیند تولید ترشی و خیار شور
روش تولید خیارشور
توزین خیار قبل از تخلیه و تحویل بار
شستشو وتمیز کردن اولیه
درجه بندی
جداسازی قسمت های زائد
دم گیری
شستشو و تمیز کردن
قراردادن خیارها در شیشه
آماده کردن محلول آب نمک
اضافه کردن آب نمک
پاستوریزاسیون
دستگاه دربندی تک هد و چند هد
دستگاه اتیکت چسبان خطی
شرینگ پک
شمائیک تولید
روش تولید ترشی
توزین مواد اولیه قبل از تخلیه و تحویل بار
شستشو وتمیز کردن اولیه
درجه بندی
جداسازی قسمت های زائد
پوستگیری
خرد کردن
آماده کردن محلول سرکه
قراردادن سبزیجات خرد در شیشه بوسیله دستگاه پرکن
پاستوریزاسیون
منبع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.