فایل کامل اسلاید علمی درباره خط تولید شکلات با بررسی فرآیندهای ساخت، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل اسلاید علمی درباره خط تولید شکلات با بررسی فرآیندهای ساخت، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل اسلاید علمی درباره خط تولید شکلات با بررسی فرآیندهای ساخت، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل اسلاید علمی درباره خط تولید شکلات با بررسی فرآیندهای ساخت، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل اسلاید علمی درباره خط تولید شکلات با بررسی فرآیندهای ساخت، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی :
توضیحات:
پاورپوینت آشنایی با خط تولید شکلات، در حجم ۲۱ اسلاید. شما در این پاورپوینت با توضیحاتی کامل با نحوه ی تولید شکلات آشنا خواهید شد. در این فایل تصاویری گویا از نحوه تولید شکلات نیز وجود دارد.
بخشی از متن:
شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوردنی جهان است. کافی است در نظر آوریم که در اروپا سالانه میلیاردها دلار شکلات مصرف می شود. اروپایی ها به طور متوسط سالانه ۹ کیلو شکلات می خورند، این رقم در اروپا به بیش از ۲ میلیون تن در سال می رسد. . شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و فاز پراکنده را ذرات پودر کاکائو و شکر تشکیل می دهند. شکلات به دلیل داشتن سه ماده کافئین، تئو برومین ، و فیتل استیل آمین محرک ملایم بوده و موجب احساس شعف و ارامش بخشی می گردد. شکلات نه تنها یکی از اجزای اصلی مورد استفاده در قنادی است ، بلکه طعم لذت بخش آن باعث شده که در شیرینی سازی، بستنی سازی و سایر فرآورده های غذائی مورد استفاده قرار گیرد. شکلات را به اشکال مختلف از قبیل آشامیدنی ، شربت ، طعم دهنده ، پوشش یا شیرینی مورد استفاده قرار می دهند.
فایل کامل اسلاید علمی درباره خط تولید شکلات با بررسی فرآیندهای ساخت، تجهیزات و استانداردهای بهداشتی
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه شکلات
تعریف شکلات
شکلات به عنوان یک ماده غذایی
انواع مختلف شکلات
ترکیب متوسط شکلات
نکاتی در مورد شکلات
پدیده شکوفه زدن
تولید شکلات
فرآیند تولید شکلات
میکرو بییولوژی آب نبات و شکلات
تغییر زمینه میکروبی در هنگام فساد
پودر آب پنیر و پودر لاکتوز
تاثیر مفید شکلات تلخ برای سلامت قلب و عروق
منبع
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 