فایل ورد کامل پروژه تخصصی صنایع روغن خوراکی با بررسی فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و کاربردهای تغذیه‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پروژه تخصصی صنایع روغن خوراکی با بررسی فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و کاربردهای تغذیه‌ای دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پروژه تخصصی صنایع روغن خوراکی با بررسی فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و کاربردهای تغذیه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پروژه تخصصی صنایع روغن خوراکی با بررسی فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و کاربردهای تغذیه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پروژه تخصصی صنایع روغن خوراکی با بررسی فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و کاربردهای تغذیه‌ای :

توضیحات:

پروژه رشته مهندسی شیمی با موضوع صنایع روغن خوراکی همراه با توضیحات کامل و فرآیند کامل تولید از ابتدا تا انتها، در قالب فایل word و در حجم ۴۲ صفحه.

بخشی از متن:

اولین اسید چرب شناخته شده اسید بوتیریک است ، که نخستین بار در کره مشاهده شد . اسیدهای چرب اشباع با ۸ کربن در حرارت های معمولی مایع می باشند و در چربی شیر یافت می شوند . با افزایش تعداد کربن ها در ساختار ، اسیدهای چرب بصورت جامد در می آیند . همچنین با این افزایش نقطه ذوب ، وزن ملکولی و ویسکوزیته افزایش می یابد . اسیدهای چرب کاپریک ( C 10 )، مرستیک( C 14 ) و لوریک ( C 12 ) در روغن نارگیل و هسته خرما ( پالم: Palm) موجودند . میزان اسیدهای چرب پالمتیک (C 16 )و استئاریک (C 18 ) موجود در چربی ها متفاوت است . روغن نخل یا Palm سرشار از اسید پالمتیک و بافت چربی حیوانی ( پیه ) سرشار از اسید استئاریک می باشد …

فایل ورد کامل پروژه تخصصی صنایع روغن خوراکی با بررسی فرآیندهای تولید، استانداردهای کیفی و کاربردهای تغذیه‌ای
فهرست مطالب:

روغن

ترکیبات روغن و انواع آن

روش استخراج

جدول اسید های چرب اشباع

جدول اسید های چرب غیر اشباع

میزان اسید لینوئیک در روغن گیاهی

روغن های سنتزی

فرایند کامل تولید روغن خوراکی

منابع

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.