فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری :

توضیحات:
پاورپوینت ارائه کلاسی رشته مهندسی صنایع غذایی مقطع کارشناسی ارشد با موضوع فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری، در حجم ۴۰ اسلاید.

در ذیل خلاصه ای از مطالبی که در اسلاید ها آورده شده، بصورت چکیده بیان می گردد. البته مطالب اصلی بسیار بیشتر از این چکیده می باشد. این فایل مربوط به سمینار ارشد رشته صنایع غذایی می باشد.

چکیده:
بسته بندی عبارت است از ساخت محفظه ای که سلامت کالای محتوای خود را از مرحله بعد از تولید تا مرحله مصرف حفظ می نماید و به عبارتی دیگر بسته بندی، یک مفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده در شرایط مطلوب با حداق هزینه است. بسته بندی کالا و عرضه آن داری سابقه طولانی می باشد. شواهدی بر بسته بندی کالاها از قرن پیش از میلاد مسیح وجود دارد. بسته بندی کالاها نیز به مرور زمان و با پیشرفت علم بشری، پیشرفت نموده و امروزه بسته بندی خود به علمی گسترده تبدیل شده است. با این حال صنعت بسته بندی مدرن در ایران سابقه ای در حدود نیم قرن دارد. صنعت بسته بندی به عنوان یکی از مهمترین و تعیین کننده ترین عوامل موثر عرضه کالا و موفقیت در کسب بازار، هم اکنون تمامی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی را در جهان متوجه خود کرده به نحوی که اگرچه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی با تحولاتی که یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین کننده در موفقیت عرضه کالا و خدمات تبدیل شده است. متاسفانه با تمام اهمیت آن هنوز در ایران توجهی اساسی به آن نشده و می توان گفت صنعت قوطی سازی که شاید یکی از مهمترین شاخه های صنعت بسته بندی است آنچنانکه باید مورد توجه قرارنگرفته ، اگرچه در سالهای اخیر اقداماتی در جهت نوسازی آن بعمل آمده ولی هنوز راهی دراز در پیش است. هدف از بسته بندی کردن این است که هم زمان نگهداری آنها افزایش یابد و هم بطور کلی از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسایش حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذائی بهتر و آسانتر انجام گردد. بسته بندی محصولات غذایی، چنان جدی و مسئله ساز است که می باید دولت به عنوان گامی در راه توسعه صادرات تسهیلاتی برای وارد کردن دستگاههای جدید بسته بندی و مواد لازم فراهم آورد و امکاناتی کافی در اختیار شرکتهای صادر کننده قرار دهد. رکود صنعت بسته بندی در ایران را می توان ناشی از کمبود و گرانی مواد اولیه بسته بندی و وسایل مورد نیاز و کافی نبودن آگاهی صادر کنندگان در این امر دانست. مهمترین عوامل موثر در فساد از جمله میکروارگانیسم و اکسیژن و نقش بسته بندی درجلوگیری از ورود آنها به مواد غذایی حیاتی می باشد.

فایل کامل پژوهش اثرات بسته‌بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها با بررسی فناوری‌های نوین نگهداری
فهرست بخشی از مطالب:
تعریف غذا
بهداشت مواد غذایی
فساد مواد غذایی
عوامل موثر در فساد مواد غذایی
راههای ورود میکروب ها به مواد غذایی
بسته بندی
بسته بندی هوشمند
مهم ترین عوامل موثر بر فساد مواد غذایی
روکش آنزیمی
ویژگی انواع بسته بندی مواد غذایی
مهم ترین ویژگی هایی که در انتخاب مواد بسته بندی مورد توجه قرار می گیرد
مزایای بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی و بهداشت
و …

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.