فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره مدل‌سازی مقایسه‌ای آنزیم آلفا-گالاکتوزیداز باکتری Cohnella A01 و اعمال جهش نقطه‌ای برای افزایش پایداری حرارتی و فعالیت کاتالیزوری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره مدل‌سازی مقایسه‌ای آنزیم آلفا-گالاکتوزیداز باکتری Cohnella A01 و اعمال جهش نقطه‌ای برای افزایش پایداری حرارتی و فعالیت کاتالیزوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره مدل‌سازی مقایسه‌ای آنزیم آلفا-گالاکتوزیداز باکتری Cohnella A01 و اعمال جهش نقطه‌ای برای افزایش پایداری حرارتی و فعالیت کاتالیزوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره مدل‌سازی مقایسه‌ای آنزیم آلفا-گالاکتوزیداز باکتری Cohnella A01 و اعمال جهش نقطه‌ای برای افزایش پایداری حرارتی و فعالیت کاتالیزوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله پژوهشی درباره مدل‌سازی مقایسه‌ای آنزیم آلفا-گالاکتوزیداز باکتری Cohnella A01 و اعمال جهش نقطه‌ای برای افزایش پایداری حرارتی و فعالیت کاتالیزوری :

چکیده

آنزیمهای – گالاکتوزیداز کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف ازقبیل صنایع غذایی و نوشابهسازی دارند. در این پروژه آنزیم – گالاکتوزیداز از باکتری Cohnella A01 مدلسازی شد. برای مدلسازی از چهار سرور swissmodel،ps2، phyre2و SAM-T08 استفاده شد. مدلهای پیشبینی شده به عنوان الگو برای ساخت مدل نهایی باModeller v: 9.8 مورد استفاده قرار مدلگرفت.

نهایی از لحاظ سطح انرژی به حد اقل رسانیده شد و جایگاه فعال آنزیم شناسایی گردید. اسید آمینه های اسید گلوتامیک ۱۵۶ و ۳۵۲ به

عنوان اسید های آمینه اصلی جایگاه فعال شناسایی شدند.انرژی به دست آمده حاصل از داک گذاری اولیه در مقیاس سیستم امتیاز دهی MolDock برابر با -۱۰۳/۳۰ بود. سپس با اعمال ۱۰۰ جهش نقطهای و ساخت مدلهای جهشیافته و انجام شبیه سازی داک گذاری سه مدل جهش یافته E145L، P190I وD312W با انرژی بیشتری به جایگاه فعال آنزیم متصل شده و باعث افزایش فعالیت کاتالیزوری

آنزیم شدند.

کلمات کلیدی: Cohnella A01، -گالاکتوزیداز، مدلسازی

مقدمه
توزیداز آنزیم – ۱۲۳)منابع.(EC.3.2 از مختلف نظیر میکروارگانیسمها، گیاهان و حیوانات بدست میآید.
با توجه به نوع منبع خواص بتا گالاکتوزیداز ها بطور قابل توجهی متفاوت است. آنزیمهای -گالاکتوزیداز گیاهی در مقایسه با نوع
بدست امده از حیوانات ارزش تجاری کمتری دارند، در حالی که -گالاکتوزیداز به دست آمده از منابع میکروبی دارای کاربردهای صنعتی
بیشتری میباشند به دلیل؛ (منبع) دسترسی راحت تر به منابع میکروبی، سهولت حمل و نقل آسان و دارای سرعت تکثیر و عملکرد بالا.
از معروفترین آنزیم -گالاکتوزید لاکتازی است که لاکتوز شیر را به دو مونومر گلوکز وگالاکتوز هیدرولیز میکند.

لاکتوز قند رطوبتپذیری است و تمایل شدیدی به جذب طعم و بو دارد که سبب بسیاری از نقایص از جمله تبلور در مواد لبنی که در

یخچال نگهداری میگردد، میشود. علاوه بر این هیدرولیز لاکتوز موجود در آب پنیر (کشک) آن را به یک محصول بسیار مفید مانند شربت شیرین تبدیل میکند که میتواند در مراحل مختلف لبنی، پخت و صنایع نوشابه استفاده گردد .(۳,۲,۱)

۱

با توجه به کاربردهای مهم آنزیم -گالاکتوزیداز در صنعت و پایداری حرارتی آن دانشمندان مطالعات گستردهای بر روی ساختار،

عملکرد و افزایش پایداری حرارتی این آنزیم انجام دادهاند. از سوی دیگر پیشرفتهای سالیان اخیر در ژنتیک و دیگر علوم مرتبط با

زیست مولکولی در کنار گسترش تکنولوژی فنآوری اطلاعات و کامپیوتر باعث پدید آمدن حجم انبوهی از اطلاعات در زمینه زیست مولکولی شده است، که جز با بهرهگیری از کامپیوتر قادر به تحلیل و ذخیرهسازی این اطلاعات نخواهیم بود. این شاخه مدرن که در

حقیقت پیوند تکنولوژی اطلاعات با زیست مولکولی است تحت عنوان بیوانفورماتیک شناخته شده است .(۶,۵,۴)

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.