فایل ورد کامل مقاله علمی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با بررسی اندازه‌گیری منیزیم به روش بیناب‌سنجی جذب اتمی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله علمی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با بررسی اندازه‌گیری منیزیم به روش بیناب‌سنجی جذب اتمی دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با بررسی اندازه‌گیری منیزیم به روش بیناب‌سنجی جذب اتمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با بررسی اندازه‌گیری منیزیم به روش بیناب‌سنجی جذب اتمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با بررسی اندازه‌گیری منیزیم به روش بیناب‌سنجی جذب اتمی :

خوراک دام و طیور وآبزیان اندازه گیری منیزیم بروش بیناب سنجی جذب اتمی  روش آزمون
۱       هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد اندازه گیری و تعیین میزان منیزیم در خوراک دام و طیور و آبزیان به روش بیناب سنجی جذب اتمی۱ می باشد .
یاد آوری : در این روش حد اندازه گیری منیزیم موجود در نمونه ۵۰ میلی گرم در کیلوگرم می باشد.

۲    مراجع الزامی 
مدارک الزامی زیر حاوی مقرراتی است که در متن این استاندارد به آنها ارجاع داده شده است بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب میشود در مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و یا تجدید نظر ، اصلاحیه ها و تجدید نظرهای بعدی این مدارک مورد نظر نیست معهذا بهتر است کاربران ذینفع این استاندارد ، امکان کاربرد آخرین اصلاحیه ها و تجدید نظرهای مدارک الزامی زیر را مورد بررسی قراردهند در مورد مراجع بدون تاریخ چاپ و یا تجدید نظر ‌، آخرین چاپ و یا تجدید نظر آن مدارک ارجاع داده شده مورد نظر است .
استفاده از مراجع زیر برای کاربرد این استانداردالزامی است :
۲۱  استاندارد ملی ایران شماره ۱۷۲۸ : سال ۱۳۵۶
آب برای مصارف آزمابشگاهی ویژگیها و روش های آزمون 
۲۲  استاندارد ملی ایران ۳۰۲۱ : سال ۱۳۷۴ 
آماده کردن نمونه مورد آزمایش در خوراک دام و طیور
۲۳  استاندارد ملی ایران ۳۳۱: سال ۱۳۷۶    
روش های نمونه برداری از کنجاله دانه های روغنی 
۲۴ استاندارد ملی ایران ۶۲۵ : سال ۱۳۴۹
روش های نمونه برداری از علوفه و ریشه ها و غده ها و مواد سیلو شده 
۲-۵ ISO 6498 : 1998 _ Animal feeding stuffs _ preoaration of test samples 

۳       اصطلاحات وتعاریف 
در این استاندارد اصطلاحات و / یا واژه ها با تعاریف زیر بکار میرود:.
۳ ۱ آزمایه 
نمونه است که با توجه به کلیه ضوابط نمونه برداری،‌از نمونه آزمایشگاهی جهت انجام کلیه آزمایشات برداشت میشود.
۳۲ آزمونه 
مقدار معینی از آزمایه است که جهت انجام یک آزمایش بر حسب مورد به گونه ای وزنی یا حجمی با دقت برداشت میشود.
۳۳ خوراک دام و طیور
در این استاندارد منظور از خورام دام و طیور ، مواد گیاهی حیوانی مکمل های غذائی و غیر غذائی شیمیائی و یا مخلوط آنهاست بطوریکه بتواند نیازمندیهای دام را برای رشد و تولید کافی گوشت ، شیر و تخم مرغ در شرایط استاندارد تامین نماید.
۳۴ واکنشگر
ماده شیمیائی یا محلولی است که درآزمایشگاه برای تشخیص ، اندازه گیری و یا بررسی های اجسام مواد شیمیائی یا محلولهای دیگر بکار می رود.
۴   مواد لازم 
۴ ۱    آب مقطر 
۴ ۲   هیدروکلریک اسید غلیظ ۱۲ مول بر لیتر و چگالی ۱۹/۱ گرم بر میلی لیتر 
۴ ۳   هیدروکلریک اسید ۶ مول بر لیتر
۴  ۴   هیدروکلریک اسید رقیق ۶/۰ مول بر لیتر 
۴  ۵   محلول لانتانیوم نیترات 
۴  ۷  محلول کلرید سزیم 
۴ ۸   محلول استاندارد منیزیم 
۴ ۹   محلول تهی لانتانیوم /سزیم 
۵     وسایل لازم 
  
۵ ۱      ترازوی دقیق با قابلیت توزین ۱/۰ میلی گرم  
۵ ۲     ظروف خاکسترگیری از جنس (پلاتین کوارتز و چینی ) بدون منیزیم با سطح درونی صاف ،‌قطر دهانی فوقانی ۴ الی ۶ سانتی متر و قطر داخلی پایینی ۲ الی ۵/۲ سانتی متر و ارتفاع ۵ سانتی متر 
یادآوری : قبل از استفاده با هیدروکلریک اسید ۶ مول بر لیتر بجوشانید و با آب مقطر شستشو دهید . 
۵ ۳    کوره الکتریکی با قابلیت تنظیم در دمای ۵ + ۵۵۰ درجه سلسیوس 
۵ ۴    مشعل گازی یا گرم کن الکتریکی ۱
۵ ۵     حمام آب جوش 
۵ ۶    دستگاه بیناب سنج جذب اتمی 
برای اندازه گیری منیزیم در طول موج ۲/۲۸۵ نانومتر باشعله هوا استیلن و با قابلیت اصلاح با اندازه گیری جذب زمینه بکار می رود .
۵ ۷    لامپ تو خالی با لامپ تخلیه بدون الکترود برای منیزیم .
۵ ۸   گنجایه های شیشه ای از جنس بور سیلیکات سخت 
یادآوری : قبل از استفاده با هیدروکلریک ۶ مول بر لیتر بجوشانید و با آب شستشو دهید.
۵ ۹  کاغذ صافی بدون خاکستر۲
یاد آوری : همه وسایل حجم سنجی شامل پی پت های مورد استفاده برای تهیه محلولهای کالیبراسیون را قبل از استفاده با هیدروکلریک اسید رقیق ۶/۰ مول بر لیتر شستشو دهید .
اگر ظروف و شیشه آلات اختصاصی مورد استفاده قرار گیرند ،‌جوشاندن با هیدروکلریک اسید هر بار قبل از استفاده لازم نیست .
۶      نمونه برداری 
نمونه برداری طبق استاندارد بین المللی ISO 6498:1998 باید انجام گیرد.

یادآوری ۱ نمونه های ارسالی به آزمایشگاه نباید درطی مدت ترابری یا انبارش آسیب دیده یا فاسد شده باشند .
یادآوری ۲ نمونه بایددرآزمایشگاه طوری نگهداری شودکه ازفاسدشدن وسایر تغییرات احتمالی جلوگیری شود .

۷      آماده سازی  

۷ ۱   آماده سازی واکنشگرهای مورد نیاز 
۷ ۱ ۱   طرز آماده سازی محلول لانتانیوم نیترات :
۱۳۳ گرم از لانتانیوم نیترات ۶ آبه را در یک لیتر آب مقطر حل کنید.
سایر نمکهای لانتانیوم در صورتی میتواند استفاده شود که مقدار لانتانیوم محلول تهیه شده یکسان باشد .

۷ ۱ ۲   طرز آماده سازی محلول مادر منیزیم :
۰۸/۲ گرم سولفات منیزیم ۷ آبه را توزین و به یک بالن حجمی یک لیتری منقل کنید .
۵۰ میلی هیدروکلریک اسید ۶ مول بر لیتر افزوده و نمک را حل کرده و تا خط نشانه با هیدروکلریک اسید ۶/۰ مول بر لیتر رقیق کنید .
مقدار منیزیم در این محلول ۲۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر می باشد .

۷ ۱ ۳   طرز آماده سازی محلول کلرید سزیم  
۱۰۰ گرم کلرید سزیم را در یک لیتر آب مقطر حل کنید .
سایر نمک های سزیم در صورتی می تواند مورد استفاده قرار گیرد که مقدار سزیم محلول حاصل همانقدر باشد.

۷ ۱ ۴   طرز آماده سازی محلول استاندارد منیزیم 
۲۵ میلی لیتر از محلول مادر منیزیم طبق بند (۷۱۲) را با هیدروکلریک اسید رقیق ۶/۰ مول بر لیتر در یک بالن حجمی تا ۲۵۰ میلی لیتر رقیق کنید . مقدار منیزیم محلول ۲۰ میکروگرم بر میلی لیتر می باشد . محلول تازه را هفتگی تهیه کنید و در ظروف پلی اتیلن نگهداری نمائید.

۷ ۱ ۵   طرز آماده سازی محلول تهی لانتانیوم /سزیم 
۵ میلی لیتر از محلول لانتانیوم نیترات طبق بند (۴۵) و۵ میلی لیترمحلول کلرید سزیم طبق بند (۴۷) و ۵ میلی لیتر هیدروکلریک اسید ۶ مول برلیتر به یک بالن حجمی ۱۰۰ میلی لیتری ریخته و آنرا تا خط نشانه با آب مقطر به حجم برسانید.

۷ ۲   آماده سازی نمونه آزمون 
نمونه آزمون (آزمایه) مطابق استاندارد ملی ایران ۳۰۲۱ سال  ۱۳۷۶
آماده کردن نمونه مورد آزمایش در خوراک دام و طیور و آبزیان آماده سازی شود.

۸    روش کار 

۸ ۱   تعیین حضور ماده آلی 
قاشقک حاوی آزمایه را در شعله حرارت دهید .
۸ ۱ ۱    اگر آزمایه بدون دود ، ذوب شود نشان میدهد که مقدار جزئی ماده آلی در آزمایه وجود دارد .
۸ ۱ ۲   اگرآزمایه تغییررنگ داده ولی ذوب نشودنشان میدهدکه آزمایه حاوی ماده آلی می باشد.
۸ ۲ آزمونه 
بسته به مقدار منیزیم قابل پیش بینی ، ۱ تا ۵ گرم از آزمونه را با دقت ۱ میلی گرم در یک ظرف خاکستر گیری ریخته و توزین نمائید.
۸‌۲ ۱       اگر آزمونه حاوی ماده آلی باشد بند (۸۱۲) مطابق با بند (۸۳)عمل کنید.
۸‌ ۲ ۲   اگر آزمونه حاوی مقدار جزئی ماده آلی یا بدون آن باشد بند(۸۱۱) مطابق با بند (۸۴) عمل کنید.

۸۳  خاکستر گیری به روش خشک 
ظرف خاکسترگیری را توسط گرم کن الکتریکی یا مشعل گازی حرارت دهید تا آزمایه کاملاً بسوزد ، سپس آنرا به کوره الکتریکی که ۱۵ دقیقه قبل در دمای ۵۵۰+ ۱۵ درجه سلسیوس تنظیم شده است منقل نموده و نمونه را به مدت ۳ ساعت در این دما قرار داده تا خاکستر شود .
پس از خنک شدن در خشکانه اگر نمونه سفید نشد آن را با ۲ میلی لیتر آب مقطر مرطوب کنید .
اگر ذرات کربن زیادی وجود داشته باشد ظرف را در حمام آبی طبق بند (۵۵) خشک کنید.
خاکستر را برای ۲ ساعت دیگر در کوره الکتریکی ۵۵۰+۱۵ درجه سلسیوی قرار دهید پس از خنک شدن ۲ میلی لیتر آب به آن بیفزائید.

۸ ۴ تجزیه 
۱۰ میلی لیتر هیدروکلریک اسید ۶ مول بر لیتر را ابتدا بصورت قطره قطره و بهع آزامی به آزمونه اضافه نموده تا از کف کردن و جوشیدن بیافتد مابقی را سریعتر بیافزائید.
محتویات ظرف را همراه با حرکت ملایم حرارت دهید تا اینکه تقریباً خشک شود.
یادآوری : هنگام خشک کردن مواظب باشید تا از پخش شدن جلوگیری شود.
مواد باقیمانده در ظرف خاکسترگیری را ضمن حرارت دادن با ۵ میلی لیتر هیدروکلریک اسید ۶ مول بر لیتر حل نموده و طی چند مرحله شستشو با ۵ میلی لیتر آب مقطر به یک بالن حجمی ۵۰ میلی لیتری منتقل کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.