فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری فیبر خام در جیره غذایی دام با تحلیل استانداردهای آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری فیبر خام در جیره غذایی دام با تحلیل استانداردهای آزمایشگاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری فیبر خام در جیره غذایی دام با تحلیل استانداردهای آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری فیبر خام در جیره غذایی دام با تحلیل استانداردهای آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره روش‌های اندازه‌گیری فیبر خام در جیره غذایی دام با تحلیل استانداردهای آزمایشگاهی :

  روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دام

  مقدمه

فیبر در کلیه ترکیبات گیاهی به مقدار کم و بیش متفاوتی وجود دارد و تاثیر آن در قابلیت هضم عناصر مختلف غذایی و تنظیم اعمال گوارشی به ثبوت رسیده است از طرفی در جیره غذائی عده ای از دامها و طیور مقدار فیبر محدود و بایستی به آن توجه خاصی مبذول شود با توجه به نکات فوق اندازه گیری مقدار فیبر خام در غذای دام واجد اهمیت زیاد است.

  ۱- هدف

یکنواخت کردن روش آزمون فیبر خام در غذای دام است.

  ۲- دامنه کاربرد

این استاندارد روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دامی ساده و مخلوط را بیان می کند.

  ۳- نمونه برداری

نمونه برداری از غذاهای مخلوط و نرم طبق استاندارد شماره ۳۳۱ ایران انجام بگیرد در مورد غذاهای خشبی (یونجه و غیره) غذه ها و ریشه ها نمونه برداری باید در موقع مصرف غذا بهمان صورتی که مورد استفاده حیوان قرار می گیرد انجام شود مطابق استاندارد شماره ۶۲۵ ایران

۳-۱- نگهداری و آماده کردن نمونه ها: نمونه رسیده به آزمایشگاه را با خرد کن میکانیکی خرد کرده و در شیشه در بسته قرار دهید چنانچه نمونه ها آبدار یا رطوبت زیادی داشته باشد بایستی قبلاَ آنرا خشک کرده و رطوبت اولیه آنرا تعیین نمایند سپس آنرا خرد کنید و مجدداَ رطوبت آنرا تعیین نماید و از روی آن مقدار رطوبت در ماده اولیه را طبق فرمولهای زیر حساب کنید.

که P= وزن ماده برداشت شده در مرحله اول بر حسب گرم

P”= وزن ماده خارج شده از گرم خانه (اتوو) در مرحله اول بر حسب گرم

P1= وزن برداشت شده از ماده خرد شده در مرحله دوم بر حسب گرم

P1″= وزن ماده خارج شده از گرمخانه در مرحله دوم برحسب گرم

h= درصد رطوبت اولیه

h”= درصد رطوبت ثانوی

H= درصد رطوبت کل

  ۴- روش آزمون

۴-۱- اصول کار: نمونه مورد آزمون را تحت تاثیر اسید سپس قلیا قرار دهید پس از شستشو و خارج کردن مواد هیدرولیز شده مانده را خشک و توزین کنید و پس از خاکستر کردن وتوزین مجدد نمونه تفاوت وزن حاصل عبارت است از فیبر خام در نمونه برداشتی .

۴-۲- موادشیمیائی لازم

۴-۲-۱- اسید سولفوریک ۰/۰۲۵۵ نرمال : برای تهیه آن ۱/۲۵ گرم اسید سولفوریک خالص را در ۱۰۰ میلی لیتر آب حل کنید و یا اینکه ۵۰ گرم اسید سولفوریک غلیظ را در یک لیتر آب حل کنید و درهنگام نیاز حجم ۵۰ میلی لیتر از این محلول را با آب مقطر به ۲۰۰ میلی لیتر برسانید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.