فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره سبوس گندم در تغذیه دام، طیور و آبزیان با بررسی ویژگیها و روشهای آزمون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره سبوس گندم در تغذیه دام، طیور و آبزیان با بررسی ویژگیها و روشهای آزمون دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره سبوس گندم در تغذیه دام، طیور و آبزیان با بررسی ویژگیها و روشهای آزمون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره سبوس گندم در تغذیه دام، طیور و آبزیان با بررسی ویژگیها و روشهای آزمون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره سبوس گندم در تغذیه دام، طیور و آبزیان با بررسی ویژگیها و روشهای آزمون :
سبوس گندم جهت تغذیه دام – طیور و آبزیان (ویژگیهای و روشهای آزمون )
– ۰مقدمه
سبوس گندم به سبب فراوانی تولید و قیمت مناسب و دارابودن میزان نسبی پروتئین بالا و ویتامینها و مواد معدنی به خصوص فسفر، در تغذیه دام ، طیور و آبزیان مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف سبوس گندم در جیره غذائی دامهای نشخوارکننده به علت ملین بودن و در مورد طیور به سبب محدود بودن قابلیت جذب مواد فیبری موجود در آن نباید از میزان معینی در خوراک متراکم آنها تجاوز نماید.
– ۱هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای فیزیکی – شیمیائی – اصول بسته بندی و نشانه گذاری – نمونه برداری و روشهای آزمون سبوس گندم برای تغذیه دام و طیور آبزیان می باشد.
– ۲تعاریف و اصطلاحات
-۱-۲سبوس گندم مخلوطی از لایه های مختلف پوسته و قسمتهای جوانه و لایه آلورن ۱ در دانه گندم که در اثر عملیات آسیابانی به عنوان سبوس جدا می شود و کمیت و کیفیت آن بستگی به نوع گندم مصرفی و فرآیند کلی کارخانه آردسازی دارد. (به ویژه از نظر میزان آرد چسبیده به سبوس ).
-۲-۲مواد خارجی : به هر گونه موادی غیر از سبوس گندم از قبیل باقیمانده حشرات ، کنه های مرده اندامها، تنیده ها، فضولات آنها، فضله موش و پرندگان و تیرخاک و خاشاک اطلاق می شود.
– ۳ویژگیها
-۱-۳ویژگیهای فیزیکی
-۱-۱-۳رنگ : رنگ سبوس گندم به رنگ گندمی که از آن تهیه شده بستگی دارد و از رنگ کرم تا قهوه ای روشن متفاوت است .
-۲-۱-۳بو: سبوس گندم دارای بوی طبیعی مخصوص بخود است .
-۳-۱-۳اندازه : ریزی و درشتی ذرات سبوس گندم بستگی به نوع گندم و شیوه تولید آرد در کارخانه دارد ولی به هر حال سبوس گندم نباید بیش از ۳۰درصد وزنی حاوی ذرات نرم باشد.
-۲-۳ویژگیهای شیمیائی :
-۱-۲-۳ویژگیهای شیمیائی سبوس گندم باید برابر جدول زیر (جدول شماره ۱) باشد.
– ۴ناپذیرفتنی ها
-۱-۴وجود میکروارگانیسم ها بیش از حد مجاز برابر استاندارد ملی شماره ۳۲۰۷ایران (بنام ویژگیهای بهداشتی و میکروبیولوژی مواد اولیه تهیه خوراک طیور و دام آماده ).
-۲-۴وجود هر نوع بوی غیرطبیعی و ترشیدگی
-۳-۴وجود هرگونه مواد خارجی (به استثنای پوسته (سبوس ) جو و یا سایر غلات حداکثر به میزان ۲ درصد).
-۴-۴وجود آفات انباری به هر میزان
-۵-۴وجود سموم آفت کش – میزان باقیمانده سموم در سبوس گندم نباید از حد مجاز استانداردهای مربوطه بیشتر باشد. (طبق موازین سازمان دفع آفات نباتی ).
– ۵نمونه برداری
نمونه برداری سبوس گندم طبق استاندارد ملی ایران به شماره ۳۳۱(آخرین تجدیدنظر) (روش نمونه برداری کنجاله دانه های روغنی ).
– ۶روشهای آزمون
-۱-۶تعیین مقدار رطوبت مطابق استاندارد شماره ۳۲۱ایران .
-۲-۶تعیین مقدار پروتئین مطابق استاندارد شماره ۴۵۷ایران .
-۳-۶تعیین مقدار چربی مطابق استاندارد شماره ۴۱۵ایران .
-۴-۶تعیین مقدار فسفر مطابق استاندارد شماره ۵۱۳ایران .
-۵-۶تعیین مقدار کلسیم مطابق استاندارد شماره ۵۷۱ایران .
-۶-۶تعیین مقدار خاکستر مطابق استاندارد شماره ۳۳۲ایران .
-۷-۶تعیین مقدار خاکستر غیر محلول در اسیدکلریدریک مطابق استاندارد شماره ۴۱۴ایران .
-۸-۶تعیین مقدار فیبر مطابق استاندارد شماره ۵۲۰ایران .
-۹-۶روش تعیین میزان درصد پوسته جو و مواد خارجی در سبوس گندم به شرح زیر می باشد: یک گرم از نمونه برداشت شده (طبق استاندارد) را روی شیشه ساعتی بریزید و پوسته های جو و سایر مواد خارجی را به وسیله دست یا پنس جدا کنید. سپس با توزین پوسته جو و سایر مواد خارجی درصد وزنی هر یک از آنها را به طور جداگانه در محموله محاسبه نمائید.
-۱۰-۶روش تشخیص و اندازه گیری مواد خارجی : برای این منظور مقدار معینی از نمونه برداشت شده (طبق استاندارد) را داخل لوله آزمایش ریخته و بر روی آن مقداری کلروفرم و یا تتراکلروکربن بریزید سپس آن را کاملا تکان دهید. پس از مدتی که مواد خارجی و ناخالصی ها در آن حل شده و ته نشین می گردد با جدا کردن مواد ته نشین شده و توزین آنها درصد آن را محاسبه و تعیین کنید.
– ۷بسته بندی و نشانه گذاری
-۱-۷سبوس گندم باید در کیسه های بهداشتی و سالم از جنس الیاف مصنوعی و به وزن های همسان پر شده و سرکیسه ها به طور مطمئن دوخته شود.
-۲-۷نشانه گذاری : روی هر بسته باید آگاهی های زیر نوشته شود و یا برحسب گردد.
-۱-۲-۷نوع محصول .
-۲-۲-۷نام و نشانی کارخانه تولید.
-۳-۲-۷تاریخ تولید.
-۴-۲-۷ذکر شرایط نگهداری .
-۵-۲-۷وزن خالص بر حسب کیلوگرم .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 