فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیهای و کاربردهای دارویی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیهای و کاربردهای دارویی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیهای و کاربردهای دارویی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیهای و کاربردهای دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیهای و کاربردهای دارویی :
کلیات گیاه شناسی
به درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اکثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیا و آفریقای شمالی می روید .
برگهای آن پوشیده از کرک و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا کمی ترش است .
ترکیبات شیمیایی:
در ۱۰۰ گرم میوه به مواد زیر مواد زیر وجود است :
آب ۸۳ گرم
مواد قندی ۱۰ گرم
مواد نشاسته ای ۵ گرم
کلسیم ۱۰ میلی گرم
فسفر ۱۷ میلی گرم
آهن ۰/۸ میلی گرم
پتاسیم ۱۹۵ میلی گرم
سدیم ۵ میلی گرم
ویتامین آ ۴۰ واحد
ویتامین ث ۱۵ میلی گرم
ویتامین ب ۱ ۰/۰۲ میلی گرم
ویتامین ب ۲ ۰/۰۳ میلی گرم
ویتامین ب ۳ ۰/۲ میلی گرم
خواص داروئی میوه به :
از نظر طب قدیم ایران به شیرین کیم گرم و تر و ترش و سرد و خشک است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .
۱)به تقویت کنده قلب است .
۲)ادرار آور است.
۳)نرم کننده سینه است .
۴)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .
۵)قابض است .
۶)خونریزی را بند می آرود .
۷)به ترش مسهل است .
۸)به ترش برای تنگی نفس مفید است .
۹)به ترش استفراغ را بند می آورد .
۱۰)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند .
۱۱)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .
۱۲)خونریزی از رحم را متوقف می کند .
۱۳)اثر مفید روی بواسیر درد .
۱۴)برای هضم غذا مفید است .
خواص به دانه
۱- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .
۲-ضد تب است .
۳-اسهال خونی و ساده را درمان می کند .
۴- برای درمان جراحات گلو موثر است .
۵-سرفه را برطرف می کند .
۶- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .
۷-برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .
۸-برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .
۹-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .
۱۰-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .
خواص دم کرده گل و شکوفه به
۱-سردرد را برطرف می کند.
۲- مقوی معده است .
۳-سینه را صاف و تقویت می کند.
۴-سرفه کودکان را برطرف می سازد .
۵-برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .
خواص روغن به
۱)برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است
۲)سرگیجه را برطف می کند
۳)برای مداوای زخم های دهان مفید است .
۴)خونریزی ریوی را درمان می کند .
۵)اسهال مزمن را برطرف می کند.
۶)دوست کبد است و روم کبد را رفع می کند .
۷)زخم روده ها را درمان می کند .
خواص برگ وشاخه های به
۱)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند .
۲)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .
۳)قابض است .
۴)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .
طرز استفاده:
۱) شیره به : ۵۰ گرم به را خرد کرده با ۵۰ گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد .
۲) شراب به : ۵۰ رگم به خورد شده را در یک لیتر شراب ریخته و بگذارید دو هفته بماند و سپس از آن استفاده کنید .
۳)جوشانده دانه به : ۳۰ گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در آید .
۴)جوشانده برگ درخت به : ۳۰گرم برگ درخت به را در یک لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید .
۵)دم کرده گل به : ۳۰ گرم گل به را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد .
۶)لوسیون پوست به : ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر است .
۷)روغن به : به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت کنید که روغن نسوزد .
مضرات :
خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانیکه گرم مزاجند خوب نیست .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 