فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی به با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای دارویی :

کلیات گیاه شناسی

 

به درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اکثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیا و آفریقای شمالی می روید .

 

برگهای آن پوشیده از کرک و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا کمی ترش است .

 

ترکیبات شیمیایی:

در ۱۰۰ گرم میوه به مواد زیر مواد زیر وجود است :

 

آب                           ۸۳ گرم

 

مواد قندی                  ۱۰ گرم

 

مواد نشاسته ای           ۵ گرم

 

کلسیم                     ۱۰ میلی گرم

 

فسفر                       ۱۷ میلی گرم

 

آهن                       ۰/۸ میلی گرم

 

پتاسیم                  ۱۹۵ میلی گرم

 

سدیم                    ۵ میلی گرم

 

ویتامین آ               ۴۰ واحد

 

ویتامین ث            ۱۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۱         ۰/۰۲ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲        ۰/۰۳ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳       ۰/۲ میلی گرم

 

خواص داروئی میوه به :

از نظر طب قدیم ایران به شیرین کیم گرم و تر و ترش و سرد و خشک است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .

 

۱)به تقویت کنده قلب است .

 

۲)ادرار آور است.

 

۳)نرم کننده سینه است .

 

۴)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .

 

۵)قابض است .

 

۶)خونریزی را بند می آرود .

 

۷)به ترش مسهل است .

 

۸)به ترش برای تنگی نفس مفید است .

 

۹)به ترش استفراغ را بند می آورد .

 

۱۰)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند .

 

۱۱)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .

 

۱۲)خونریزی از رحم را متوقف می کند .

 

۱۳)اثر مفید روی بواسیر درد .

 

۱۴)برای هضم غذا مفید است .

 

خواص به دانه

 

۱- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .

 

۲-ضد تب است .

 

۳-اسهال خونی و ساده را درمان می کند .

 

۴- برای درمان جراحات گلو موثر است .

 

۵-سرفه را برطرف می کند .

 

۶- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .

 

۷-برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .

 

۸-برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .

 

۹-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .

 

۱۰-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .

 

خواص  دم کرده گل و شکوفه به 

 

۱-سردرد را برطرف می کند.

 

۲- مقوی معده است .

 

۳-سینه را صاف و تقویت می کند.

 

۴-سرفه کودکان را برطرف می سازد .

 

۵-برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

 

خواص روغن به

 

۱)برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است

 

۲)سرگیجه را برطف می کند

 

۳)برای مداوای زخم های دهان مفید است .

 

۴)خونریزی ریوی را درمان می کند .

 

۵)اسهال مزمن را برطرف می کند.

 

۶)دوست کبد است و روم کبد را رفع می کند .

 

۷)زخم روده ها را درمان می کند .

 

خواص برگ وشاخه های به

 

۱)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند .

 

۲)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .

 

۳)قابض است .

 

۴)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .

 

طرز استفاده:

۱) شیره به : ۵۰ گرم به را خرد کرده با ۵۰ گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد .

 

۲) شراب به : ۵۰ رگم به خورد شده را در یک لیتر شراب ریخته و بگذارید دو هفته بماند و سپس از آن استفاده کنید .

 

۳)جوشانده دانه به : ۳۰ گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در آید .

 

۴)جوشانده برگ درخت به : ۳۰گرم برگ درخت به را در یک لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید .

 

۵)دم کرده گل به : ۳۰ گرم گل به را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد .

 

۶)لوسیون پوست به : ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر است .

 

۷)روغن به : به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت کنید که روغن نسوزد .

 

مضرات :

خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانیکه گرم مزاجند خوب نیست .

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.