فایل ورد کامل مقاله تحلیلی درباره گیاه‌شناسی انگور با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله تحلیلی درباره گیاه‌شناسی انگور با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله تحلیلی درباره گیاه‌شناسی انگور با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله تحلیلی درباره گیاه‌شناسی انگور با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله تحلیلی درباره گیاه‌شناسی انگور با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی :

کلیات گیاه شناسی

 

درخت انگور که درخت مو نیز نامیده میشود درختچه ای است بالا رونده که از دیوار و درختان مجاور بالا می رود . ساقه آن گره در و دارای بگهای متناوب است . برگهای انگور دارای پنج لوب دندانه دار و برنگ سبز تیره می باشد . گلهای آن کوچک ، مجتمع و بصورت خوشه ظاهر می شود . میوه درخت انگور ، گوشتدار و شیرین و برگهای مختلف است .

 

ترکیبات شیمیایی:

کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است . بنابراین هر قسمت را جداگانه بررسی می کنیم .

 

۱)برگ مو: دارای ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است .

 

۲)دم خوشه انگور : دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است .

 

۳)غوره ک میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می باشد .

 

۴)انگور رسیده : در صد گرم حبه انگور مواد زیر موجود است :

 

آب                                  ۷۵ گرم

 

پروتئین                            ۱/۳  گرم

 

مواد قندی                       ۲۰ گرم

 

کلسیم                           ۱۲ میلی گرم

 

فسفر                           ۰/۴ میلی گرم

 

آهن                             ۰/۴  میلی گرم

 

سدیم                          ۳ میلی گرم

 

پتاسیم                        ۱۷۵ میلی گرم

 

ویتامین آ                      ۱۰۰ گرم

 

ویتامین ب ۱                 ۰/۰۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲                  ۰/۰۳ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳                 ۰/۳ میلی گرم

 

ویتامین ث                    ۴ میلی گرم

 

۵-پوست انگور دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد .

 

۶-هسته انگور : در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیک ، اسید پالمتیک ، اسید لینولئیک ، اسید استئاریک و اسید آراشیک می باشد .

 

خواص داروئی:

خواص درمانی میوه انگور

 

انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است .

 

۱) اخلاط بدن را متعادل می کند .

 

۲)بسیار مقوی و مغذی است .

 

۳)خون را تصفیه می کند .

 

۴)سینه و ریه را صاف و تمیز می کند .

 

۵)برطرف کننده یبوست است .

 

۶)انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .

 

۷)در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .

 

۸)برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده  می شود .

 

۹)برای درمان نقرس بسیار مفید است .

 

۱۰)آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .

 

۱۱)انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند . اینگونه اشخاص باید در هر فهته بمدت ۲ روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا ۲ کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .

 

۱۲)رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و واسیر نیز مفید است .

 

۱۳)برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید .

 

۱۴)زیاده روی در مصرف آّب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند .

 

خواص طبی روغن هسته انگور

 

روغن هسته انگور گرم کننده بدن است ، این روغن ضد یبوست می باشد . از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.

 

خواص طبی هسته انگور

 

هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است :

 

۱)دارای تانن است  بنابراین قابض است .

 

۲) اسهال را برطرف می کند .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.