فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی خرمالو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش اقتصادی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی خرمالو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش اقتصادی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی خرمالو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی خرمالو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی خرمالو با بررسی ویژگی‌های زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش اقتصادی :

خرمالو؛ سرشار از ویتامین A

 خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C   می باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.

 

هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است.

 

 کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد می باشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.

 

موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن ۲۰ درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان بخش نیست.

 

خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی های خون می شود.

 

اسیدهای موجود در خرمالو عبارتند از: اسید مالیک، اسید سیتریک و اسید تارتاریک. سلولز موجود در خرمالو به طور نسبی کم است و از این نظر هضم آن آسان تر می باشد.

 

خرمالو دارای مقدار کمی تانن می باشد که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.

 

همان طور که ذکر شد، خرمالو سرشار از ویتامین A است. چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی را کم می کند، بلکه باعث شکننده شدن پوست، ناخن و موها می شود. همچنین در میزان هوش و سلامت بدن نیز اختلال ایجاد می شود.

 

می توان از آب خرمالو برای درمان زخم ها استفاده کرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است. مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه می شود.

 

 

 

در اینجا  طرز تهیه یک ماسک را برای پوست های خشک بیان می کنیم که از خرمالو در تهیه آن استفاده شده است.

 

 

 

موادلازم

 

 

یک قاشق غذاخوری

 کته بدون روغن و نمک

 

یک قاشق مرباخوری

 روغن بادام شیرین

 

یک چهارم

 خرمالوی رسیده و له شده

 

یک تکه کوچک

 خیار با پوست

 

 

 

 

طرز تهیه

 

تمام مواد را با هم  در مخلوط کن بریزید  و خوب مخلوط کنید.

 

مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی پوست خود بمالید، سپس با آب ملایم بشویید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.