فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره گیاه‌شناسی ذرت با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره گیاه‌شناسی ذرت با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره گیاه‌شناسی ذرت با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره گیاه‌شناسی ذرت با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله تخصصی درباره گیاه‌شناسی ذرت با تحلیل خصوصیات گیاهی، ارزش تغذیه‌ای و کاربردهای صنعتی :

کلیات گیاه شناسی

 

ذرت که بفارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یکساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن تا چهارمتر می رسد.

 

ذرت گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است .

 

برگهای ذرت متناوب و دراز می باشد . گلهای نر ذرت بصورت خوشه ای بوده که مرکب از سنبل های قرمز روشن می باشد . گلهای ماده آن از ۲تا ۴ گل تشکیل شده در کنار برگ های ذرت قرار درد .

 

غشایی که روی بلال را می پوشاند سبز رنگ و مانند برگ می باشد . دانه های کروی شکل ذرت در اطراف محور مرکزی بلال قرار گرفته اند . این دانه ها برنگ زرد یا قهو ه ای می باشند .

 

ترکیبات شیمیایی:

رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .

 

در صد گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :

 

انرژی                       ۳۵۰ کالری

 

آب                           ۱۳ گرم 

 

پروتئین                     ۹ گرم

 

چربی                      ۴ گرم

 

مواد نشاسته ای       ۷۲ گرم

 

کلسیم                    ۲۲ میلی گرم

 

سدیم                     ۱ میلی گرم

 

پتاسیم                   ۲۸۵ میلی گرم

 

فسفر                     ۲۶۵ میلی گرم

 

آهن                       ۲ میلی گرم

 

ویتامین آ                 ۴۹۰ واحد

 

ویتامین ب ۱           ۰/۴ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲            ۰/۱۲ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳            ۲/۲ میلی گرم

 

ارسنیک                  ۳۰ میلی گرم

 

کاکل ذرت دارای مواد معدنی مختلف و املاح پتاسیم و کلسیم می باشد .

 

در صد گرم کاکل ذرت مواد زیر موجود است :

 

گوگرد                        ۲/۸ میلی گرم

 

کلر                          ۳/۶ میلی گرم

 

فسفر                     ۵/۲ میلی گرم

 

سیلیسیم               ۴ گرم

 

آهن                       ۰/۰۶ میلی گرم

 

کلسیم                   ۱/۷ میلی گرم

 

منیزیم                    ۱/۴ میلی گرم

 

سدیم                   ۰/۲ میلی گرم

 

پتاسیم                 ۲۶/۵ میلی گرم

 

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود کاکل ذرت دارای مقدر زیادی پتاسیم است وبعلت وجود این ماده معدنی است که کاکل ذرت ادرار آور است .

 

خواص داروئی:

خواص درمانی ذرت

 

 ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است در آن بعلت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت در آنرا با در سایر غلات مخلوط می کنند .

 

ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است “

 

۱)پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد .

 

۲)ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.

 

۳)استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند .

 

۴)روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آرود .

 

۵)روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.

 

خواص درمانی کاکل ذرت

 

 کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمدره شدن می چینند و بسرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند .

 

برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ،‌مقدر ۳۰ گرم از آنرا در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم می کنند .

 

۱-دم کرده کاکل ذرت ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است .

 

۲-درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسکین می دهد .

 

۳-سنگ مثانه ،‌التهاب ،‌ورم مثانه و درد مثانه را از بین می برد .

 

۴-کاکل ذرت بطور کلی دستگاه ادراری را تمیز می کند .

 

بغیر از کاکل ذرت از برگ و ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی بعمل میآید .

 

۱)جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی از بینی را بند می آرود.

 

۲)برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهای بلال استفاده کنید .

 

۳)جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری مفید است .

 

۴)جوشانده وسط بلال درد شکم و معده را از بین می برد .

 

۵)در قدیم برای معالجه سوزاک از جوشانده ساقه بلال استفاده می کردند .

 

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

 

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.