فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی زردآلو با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش غذایی و نقش اقتصادی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی زردآلو با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش غذایی و نقش اقتصادی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی زردآلو با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش غذایی و نقش اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی زردآلو با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش غذایی و نقش اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاه‌شناسی زردآلو با بررسی خصوصیات گیاهی، ارزش غذایی و نقش اقتصادی :

کلیات گیاه شناسی

 

درخت زردول بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم بصورت وحشی در این مناطق می روید این درخت  در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت .

 

درخت زردآلو تا ارتفاع ۶ متر می رسد برگهای آن مانند قلب نوک تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است .

 

میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان میرسد.

 

هسته زردآلو صاف ، قهو های و یبضی شکل است در داخل هتسه مغز آن قرار درد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد .

 

ترکیبات شیمیایی:

در صد گرم زردآلوی بدون هسته مواد زیرموجود است

 

انرژی                            ۵۴ کالری

 

آب                                ۸۴-۸۱ گرم

 

مواد قندی                      ۱۲-۱۰ گرم

 

پروتئین                          ۱ گرم

 

کلسیم                         ۱۸ میلی گرم

 

فسفر                          ۲۳ میلی گرم

 

سدیم                          ۱ میلی گرم

 

پتاسیم                       ۲۸۰ میلی گرم

 

آهن                            ۰/۵ میلی گرم

 

ویتامین آ                      ۲۷۰۰ واحد

 

ویتامین ب ۱                 ۰/۰۳ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲                 ۰/۰۴ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳                 ۰/۶ میلی گرم

 

ویتامین ث                  ۱۰ میلی گرم

 

اسید سالسیلیک          ۱/۵ گرم

 

مواد نشاسته ای          ۶/۳۵ گرم

 

آلبومین                      ۰/۴۵ گرم

 

چربی                       ۰/۱۲ گرم

 

مغز زردآلو دارای ۴۰% روغن ،مقدری پروتئین ، قند  اسانس و ویتامین های A و C و B17 کبالت می باشد . ویتامین B17 که Laetrile  و Pangamic acid پانگامیگ اسید نامیده می شودطبق تحقیقات دانشمندان ضد بیماری سرطان و معالج سرطان است واین ویتامین بصورت قرص در اروپا وجود داشته و مصرف می شود ولی متاسفانه فروش آن در کانادا قدغن است زیرا دری مقدر بسیار کمی سیانید می باشد .

 

خواص داروئی:

خواص درمانی زردآلو

 

زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است

 

۱)تصفیه کننده خون است

 

۲)عروق را باز می کند

 

۳)ملین است

 

۴)بوی بد دهان را رفع می کند

 

۵)تب بر است

 

۶)بعلت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است

 

۷) روم مفاصل را برطرف می کند

 

۸) ضد نرمی استخوان است

 

۹)برای قلیایی کردن بدن مفید است

 

خواص درمانی هسته وبرگ زردآلو

 

مغز هسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و برگ و گل آن سرد و خشک است .

 

۱- مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است

 

۲-وغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند .

 

۳-روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است

 

۴-روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است

 

۵-روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.

 

۶-دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است

 

۷-برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.