فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی کدو با بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی کدو با بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در کشاورزی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی کدو با بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی کدو با بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله علمی درباره گیاهشناسی کدو با بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در کشاورزی :
کلیات گیاه شناسی
کدو گیاهی است یکساله و خزنده که برگهای آن بشکل قلب و پهن و پوشیده از کرک ریز می باشد . گلهای زرد رنگ است و گل نر و گل ماده آن روی یک پایه قرار درد . ریشه آن بایرک و بلند ، کمی شیرین و خوردن جوشانده آن مستی آور است . کدو انواع مختلف درد مانند کدوی حلوایی ، کدوی تنبل یا کدوی زرد ،کدوی خورشی یا کدوی سبز .
نوعی از کدوی حلوایی در کانادا و آمریکا و بعضی نقاط دنیا می روید که بسیار بزرگ می شود و گاهی وزن آن مرباتا ۶۰ کیلوگرم نیز می رسد . در آمریکا و کانادا این کدوها را برای شب هالوین بکار میئبرند و با آن ر و کیک درست می کنند .
ترکیبات شیمیایی:
در یکصد گرم کدو مواد زیرا را می توان یافت :
کدو حلوائی کدو سبز
کالری ۱۸ ۱۸
آب ۹۱ گرم ۹۴ گرم
پروتئین ۱ گرم ۱/۱ گرم
چربی ۰/۱ گرم ۰/۱ گرم
نشاسته ۵/۴ گرم ۳/۶ گرم
کلسیم ۲۱ میلی گرم ۲۸ میلی گرم
فسفر ۴۵ میلی گرم ۰ ۳ میلی گرم
آهن ۰/۸ میلی گرم ۰/۵ میلی گرم
پتاسیم ۲۴ میلی گرم ۲/۲ میلی گرم
ویتامین آ ۱۶۰۰ واحد ۴۰۰ واحد
ویتامین ب ۱ ۰/۵ میلی گرم ۰/۰۵ میلی گرم
ویتامین ب ۲ ۰/۱۱ میلی گرم ۰/۰۹ میلی گرم
ویتامین ب۳ ۰/۶ میلی گرم ۱ میلی گرم
ویتامین ث ۹ میلی گرم ۲۰ میلی گرم
در صد گرم تخم کدو مواد زیر موجود است :
آب ۹۴ گرم
پروتئین ۱/۱ گرم
چربی ۰/۱ گرم
نشاسته ۳/۶ گرم
کلسیم ۲۸ میلی گرم
فسفر ۳۰ میلی گرم
آهن ۰/۴ میلی گرم
پتاسیم ۲/۲ میلی گرم
ویتامین آ ۴۰۰ واحد
ویتامین ب ۱ ۰/۰۵ میلی گرم
ویتامین ب ۲ ۰/۰۹ میلی گرم
ویتامین ب ۳ ۱ میلی گرم
ویتامین ث ۲۲ میلی گرم
خواص داروئی:
خواص کدو و تخم کدو :
کدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد و تر یعنی خنک کننده و مرطوب کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند . کدو هم مانند بادمجان چون دارای کالری است بنابراین مهمترین غذا برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند .
۱)تخم کدوی خام اثر دفع کرم روده درد و چون سمی نیست اطفال نیز می توانند از آن استفاده کنند . برای این منظور باید مقدر ۵۰ گرم تخم کدو را پودر کرده و با عسل مخلوط نموده و مصرف کنید و باید بعد از چهار ساعت یک مسهل مانند روغن کرچک بخورید که کرمها را دفع کند .
۲)کدو اثر ملین ، مدر و رفع یبوست و رفع سوء هاضمه را درد
۳)به اشخاصی که تب دارند کدو می دهند تب را پائین می آورد
۴)کدو برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی غذای خوبی است
۵)کدو خونساز است و برای استفاده از این خاصیت کدو باید آنرا همراه با آب غوره و یا سرکه در روغن زیتون پخت و مصرف نمود
۶)برای رفع دندان درد آب کدو قرقره کنید
۷)برای درمان گوش درد چند قطره آب کدو در گوش بچکانید
۸)برای برطرف کردن التهاب معده ، کبد و کلیه کدوی پخته را روی این اعضاء بگذارید
۹)پوست کدو را خشک کنید خوردن آن درمان بواسیر و خونریزی معده و روده است
۱۰)تخم کدو درمان کنننده سرفه و برطرف کننده اخلاط خون است
۱۱)برای زخم روده ها و مثانه و سوزش مجرای ادرار تخم کدو مصرف کنید
۱۲)روغن تخم کدو برای رفع تب و دل پیچه مفید است
۱۳)کدو و تخم کدو هر دو برای پیشگیری سرطان مفید می باشند
۱۴)تخم کدو علاج کننده سرطان پروستات و برطرف کننده ورم پروستات می باشد در مادران بالاتر از سن چهل معمولا غده پروستات شروع به بزرگ شدن می کند و بنابراین این اشخاص باید چند روز در هفته کدو حلوایی یا تخم کدو بخورند .
۱۵)کدو و تخم کدو در پیشگیری سرطان ریه بسیار موثر است و اشخاص سیگاری و حتی آنهائیکه با این اشخاص زندگی می کنند و باصطلاح سیگاری دست دوم هستند برای اینکه مریض نشوند باید از کدو استفاده کنند .
طرز استفاده:
به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید
مضرات :
همانطور که گفته شد کدو سرد است و در خوردن کدو در مناطق حاره و گرم سیر بسیار مفید است و بدن را سالم نگاه می درد .
کدو برای کسانیکه طبع سرد دارند و یا در مناطق سردسیر زندگی می کنند خوب نیست زیرا ایجاد نفخ وسنگینی و درد معده می کنند .و بنابراین اشخاص اگر بخواهند کدو بخورند حتما باید آنرا با ادویه های گرم مانند خردل و سیر و فلفل و نعناع بخورند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 