فایل کامل پاورپوینت علمی درباره رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولیدکننده مواد غذایی با بررسی استانداردها و الزامات ایمنی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پاورپوینت علمی درباره رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولیدکننده مواد غذایی با بررسی استانداردها و الزامات ایمنی دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پاورپوینت علمی درباره رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولیدکننده مواد غذایی با بررسی استانداردها و الزامات ایمنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه فایل کامل پاورپوینت علمی درباره رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولیدکننده مواد غذایی با بررسی استانداردها و الزامات ایمنی

مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت
واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات
واحد تولید مواد غذایی : ضرورت های بهداشتی
ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان
ضرورتهای  بهداشتی در تولید
ویژگیهای فرآورده نهایی

۱ – مقدمه

۲- هدف و دامنه کاربرد

۲ – ۱-  در این استاندارد اصول کلی بهداشتی در جهت اداره کردن یک کارخانه مواد غذائی از ابتدای مرا حل کاشت ، داشت ، برداشت ، آماده سازی ، فرآیند کردن ، بست بندی ، انبار کردن ، حمل و نقل ، توزیع و فروش محصول تولیدی برای مصرف انسان توصیه می گردد تا از سلامت و بهداشتی بودن فرآورده اطمینان حاصل شود

۲ – ۲ –  در تدوین این استاندارد بیشتر در نظر بوده که از نظر بهداشت مواد غذائی اصول اساسی عملی ارائه گردد

۳ – نکات بهداشتی در مراحل کاشت , داشت , برداشت

۳-۱- رعایت موازین بهداشت محیط در مکانهائی که مواد خام یا اولیه برداشت می شوند

۳-۱-۱-  شرایط بهداشتی محل کاشت و برداشت

بذر و نهال مواد غذائی را نباید در مناطقی که دارای مواد زیان آور ، فلزات سنگین سموم دفع آفات و غیره هستند ، کاشت و برداشت کرد به طوری که مقدار این

مواد زیان آورد از حد مجاز قانونی د.ر فرآورده نهایی بیشترگردد

۳-۱-۲-  -جلو گیری از آلوده شدن به وسیله زباله ، فضولات و آلوده کننده های هوا

۳-۱-۲-۱-  مواد اولیه باید از آلود گی به وسیله فضولات انسانی ، حیوانی ,صنعتی و کشاورزی که برای تندرستی انسان زیان آور هستند حفظ گردند و این مواد زائد باید به طریقی جمع آوری و دفع گردند که از آلوده شدن مواد غذائی جلو گیری به عمل آید

۳-۱-۲-۲-  جلو گیری از آلوده شدن توسط آلوده کنند ه های هوا مانند ذرات معلق حاصل از کارخانه های مواد شیمیائی ، صنعتی ، و مشابه آن

۳-۱-۳-  کنترل ابیاری هنگام کاشت و داشت مواد غذائی از مصرف آبهای آلوده خودداری گردد

۳-۱-۴-  کنترل آفات و بیماری کنترل و مبارزه از طریق روشهای شیمیائی ، فیزیکی و بیولوژیکی باید تحت نظر مستقیم متخصص صورت پذیرد و از ایجاد آلود گی توسط بقایای سموم و افات مواد غذائی جلو گیری به عمل آید

چذین معیارهائی باید طبق توصیه مسئولا ن اجرائی که دارای اختیارات قانونی هستند هم آهنگ و اجرا شود

انبار کردن در منطقه برداشت و تولید

مواد اولیه باید تحت شرایطی انبار شوند که میزان آلود گی توسط افات و یا آلوده کننده شیمیایی ، فیزیکی ، میکرو بیولوژیکی و غیره به حداقل برسد

۲- کلیه اقدامات عملی باید به طریقی صورت پذیرد که مانع ازمواد خام و اولیه گردد تا از فساد جلو گیری شده و صدمه و لطمه برسد . از وسایل اختصاصی نظیر سردخانه (وسایل سرد کن) بر طبیعت مواد و بعد مسافت باید استفاده شود

۳-۱-  رعایت موازین بهداشت محیط در مکانهائی که مواد خام یا اولیه برداشت می شوند

۳-۱-۱-  شرایط بهداشتی محل کاشت و برد اشت

بذر و نهال مواد غذائی را نباید در مناطقی که دارای مواد زیان آور ، فلزات سنگین سموم دفع آفات و غیره هستند ، کاشت و برداشت کرد به طوری که مقدار این مواد زیان آور از حد مجاز قانونی در فرآورده نهایی بیشتر گردد

۳-۱-۲-  جلو گیری از آلوده شدن به وسیله زباله ، فضولات و آلوده کننده های هوا

-۱-۲-۱-  مواد اولیه باید از آلودگی به وسیله فضولات انسانی > حیوانی > صنعتی و کشاورزی که برای تندرستی انسان زیان آور هستند حفظ گردند و این مواد زائد باید به طریقی جمع آوری و دفع گردند که از آلوده شدن مواد غذائی جلو گیری به عمل آید

۳-۱-۲-۲-  جلو گیری از آلوده شدن توسط آلوده کننده های هوا مانند

ذرات معلق حاصل از کارخانه های مواد شیمیائی ، صنعتی ، و مشابه آن

۳-۱-۳-  کنترل ابیاری

هنگام کاشت و داشت مواد غذائی از مصرف آبهای آلوده خودداری گردد

۳-۱-۴-  کنترل آفات و بیماری

کنترل و مبارزه از طریق روشهای شیمیائی ، فیزیکی و بیولوژیکی باید تحت نظر مستقیم متخصص صورت پذیرد و از ایجاد آلودگی توسط بقایای سموم وافات مواد غذائی جلو گیری به عمل آید . چذین معیارهائی باید طبق توصیه مسئولان اجرائی که دارای اختیارات قانونی هستند هم آهنگ و اجرا شود

۳-۲-  تولید

۳-۱-۲-  روشها

نحوه برداشت و تولید باید منطبق با اصول بهداشتی بوده ، باعث آلود کی فرآورده نشده و برای سلامت مصرف کننده خطری به وجود نیاورد

۳-۲-۲-  وسائل و ظروف

۴واحد تولیدی مواد غذا ئی : طرح وامکانات

۴-۱-  تشکیلات – و احدهای تولیدی مواد غذا ئی باید در مناطقی احداث شوند که از مراکز آلوده کننده از قبیل دامداریها ، مرغداریها > کارخانه های تولید کننده مواد شیمیامی < محل تجمع زباله و به طور کلی مراکز تولید کننده دود ، گردو غبار ، بوهای زننده و رادیواکتیو و با طور کلی سایر مواد آلوده کننده طبق قوانین و ضوابط ارگانهای مربوطه فاصله مناسب داشته باشد . این واحدها در مناطق سیل گیر نباید احداث شوند

۴-۲-  جاده و مناطق مورد استفاده وسایل نقلیه چرخ دار

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.