فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی دارای ۱۰۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی :
فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی
این محصول در قالب فایل word و در ۹۱ صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی
فهرست مطالب
عنوان ……………………………………………………………………………………………….. صفحه
فصل اول
کلیات………………………………………………………………………………………………………… ۱
۱-نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات گیاهی………………………………………………………… ۲
۲-قرنطینه…………………………………………………………………………………………………. ۴
۳-سابقه قرنطینه در دنیا ……………………………………………………………………………. ۴
۴-سابقه قرنطینه در ایران…………………………………………………………………………… ۵
۵-همکاری های بین المللی حفظ نباتات ………………………………………………………… ۷
۶-مفاهیم کاربردی اصطلاحات بهداشت گیاهی……………………………………………. ۱۰
فصل دوم:
استانداردهای بین المللی موازین بهداشت گیاهی…………………………………………… ۱۴
۱-آفات بومی…………………………………………………………………………………………… ۱۵
۲-آفت قرنطینه ای …………………………………………………………………………………… ۱۵
۳-عوامل قرنطینه ای ……………………………………………………………………………….. ۱۵
۴-نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات گیاهی در منطقه …………………………………. ۱۵
۵-نظارت و مراقبت بر منابع عمومی اطلاعات………………………………………………. ۱۶
۶-نظارت و مراقبت با انجام بازدیدهای ویژه ……………………………………………… ۱۶
۷-بازدیدهای ویژه از آفت…………………………………………………………………………. ۱۷
۸-بازدیدهای ویژه از کالا…………………………………………………………………………. ۱۸
۹-نظارت صحیح …………………………………………………………………………………….. ۱۹
۱۰-نیازهای فنی خدمات تشخیص………………………………………………………………. ۱۹
۱۱-ثبت و نگهداری…………………………………………………………………………………… ۱۹
۱۲-تعیین وضعیت آفت……………………………………………………………………………… ۲۰
۱۳-شرایط کلی برای تعیین وضعیت آفت……………………………………………………. ۲۱
۱۴-سوابق آفت………………………………………………………………………………………… ۲۱
۱۵-اعتبار اطلاعات مربوط به آفت……………………………………………………………… ۲۲
۱۶-ناحیه عاری از آفت…………………………………………………………………………….. ۲۴
۱۷-شرایط کلی نواحی عاری از آفت………………………………………………………….. ۲۵
۱۸-برنامه ریشه کنی آفت…………………………………………………………………………. ۲۸
۱۹-فرایند برنامه ریشه کنی………………………………………………………………………. ۲۸
۲۰-تیم مدیریت و اجرای برنامه ریشه کنی…………………………………………………. ۲۹
۲۱- شرایط قرنطینه ای شدن آفت……………………………………………………………… ۳۴
۲۲- رفتار و خصوصیات عوامل غیر بومی و جدید …………………………………….. ۳۴
۲۳- مقایسه آفات قرنطینه ای و آفات غیر قرنطینه ای تحت کنترل و آفات معمولی ۳۸
۲۴-بازرسی…………………………………………………………………………………………….. ۴۲
۲۵-بازرسی عینی…………………………………………………………………………………….. ۴۳
۲۶-بازرسی ویژه ……………………………………………………………………………………. ۴۴
۲۷-کلاس بندی کالاهای کشاورزی و چگونگی نمونه برداری از آنها…………….. ۴۵
۲۸-کالاهای کلاس یک ……………………………………………………………………………… ۵۰
۲۹-کالاهای کلاس دو ……………………………………………………………………………… ۵۰
۳۰-کالاهای کلاس سه …………………………………………………………………………….. ۵۲
۳۱-کالاهای کالای چهار……………………………………………………………………………. ۵۳
۳۲-کالاهای کلاس پنج …………………………………………………………………………….. ۵۵
۳۳-کالاهای کلاس شش……………………………………………………………………………. ۵۶
۳۴-کالاهای کلاس هفت …………………………………………………………………………… ۵۸
۳۵-کالاهای کلاس هشت ………………………………………………………………………….. ۵۸
۳۶-کالاهای کلاس نه ………………………………………………………………………………. ۵۹
۳۷-کالاهای کلاس ده……………………………………………………………………………….. ۶۱
فصل سوم: بازرسی و جمع آوری آفات منطقه و چگونگی صدور گواهی بهداشت نباتی
۱-روش های جمع آوری نمونه حشرات ……………………………………………………. ۶۳
۲-نگهداری شفیره و تخم حشرات ……………………………………………………………. ۶۵
۳-باز و پهن کردن (اتاله کردن) و خشک کردن حشرات……………………………….. ۶۷
۴-تهیه پرپاراسیون لارو و حشره………………………………………………………………. ۶۸
۵-فرمول تهیه الکل های مختلف الغلضه………………………………………………………. ۶۹
۶-تخمین میزان الودگی مزارع و باغات به آفات گیاهی………………………………….. ۷۰
۷-محاسبه تخمین آلودگی دانه ها در انبار…………………………………………………… ۷۴
۸-فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی
فهرست عوامل قرنطینه داخلی مزارع و باغ های کشور در ده ساله اخیر…….. ۷۸
۹-اقدامات بهداشت گیاهی برای جلوگیری از انتقال، ریشه کنی و کنترل عوامل قرنطینه داخلی در مناطق آلوده کشور………………………………………………………………………………………………………………. ۸۰
۱۰-مقررات صدور گواهی بهداشت نباتی برای کالاهای صادراتی…………………. ۸۳
۱۱-اهداف و مسئولیت های مدیریت سیستم صدور گواهی بهداشت نباتی……….. ۸۴
۱۲-مسئولیت های بازرس…………………………………………………………………………. ۸۶
۱۳-جایگزینی گواهی بهداشت مفقود شده …………………………………………………… ۸۷
۱۴-مسئولیت های صادر کننده کالا …………………………………………………………… ۸۸
۱۵-روند کار بازرسی و صدور گواهی بهداشت گیاهی………………………………… ۸۹
منابع……………………………………………………………………………………………………….. ۹۰
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 