فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی دارای ۱۰۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی :

فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی

این محصول در قالب فایل word و در ۹۱ صفحه تهیه و تنظیم شده است.

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.

فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی
فهرست مطالب

عنوان ……………………………………………………………………………………………….. صفحه

فصل اول

کلیات………………………………………………………………………………………………………… ۱

۱-نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات گیاهی………………………………………………………… ۲

۲-قرنطینه…………………………………………………………………………………………………. ۴

۳-سابقه قرنطینه در دنیا ……………………………………………………………………………. ۴

۴-سابقه قرنطینه در ایران…………………………………………………………………………… ۵

۵-همکاری های بین المللی حفظ نباتات ………………………………………………………… ۷

۶-مفاهیم کاربردی اصطلاحات بهداشت گیاهی……………………………………………. ۱۰

فصل دوم:

استانداردهای بین المللی موازین بهداشت گیاهی…………………………………………… ۱۴

۱-آفات بومی…………………………………………………………………………………………… ۱۵

۲-آفت قرنطینه ای …………………………………………………………………………………… ۱۵

۳-عوامل قرنطینه ای ……………………………………………………………………………….. ۱۵

۴-نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات گیاهی در منطقه …………………………………. ۱۵

۵-نظارت و مراقبت بر منابع عمومی اطلاعات………………………………………………. ۱۶

۶-نظارت و مراقبت با انجام بازدیدهای ویژه ……………………………………………… ۱۶

۷-بازدیدهای ویژه از آفت…………………………………………………………………………. ۱۷

۸-بازدیدهای ویژه از کالا…………………………………………………………………………. ۱۸

۹-نظارت صحیح …………………………………………………………………………………….. ۱۹

۱۰-نیازهای فنی خدمات تشخیص………………………………………………………………. ۱۹

۱۱-ثبت و نگهداری…………………………………………………………………………………… ۱۹

۱۲-تعیین وضعیت آفت……………………………………………………………………………… ۲۰

۱۳-شرایط کلی برای تعیین وضعیت آفت……………………………………………………. ۲۱

۱۴-سوابق آفت………………………………………………………………………………………… ۲۱

۱۵-اعتبار اطلاعات مربوط به آفت……………………………………………………………… ۲۲

۱۶-ناحیه عاری از آفت…………………………………………………………………………….. ۲۴

۱۷-شرایط کلی نواحی عاری از آفت………………………………………………………….. ۲۵

۱۸-برنامه ریشه کنی آفت…………………………………………………………………………. ۲۸

۱۹-فرایند برنامه ریشه کنی………………………………………………………………………. ۲۸

۲۰-تیم مدیریت و اجرای برنامه ریشه کنی…………………………………………………. ۲۹

۲۱- شرایط قرنطینه ای شدن آفت……………………………………………………………… ۳۴

۲۲- رفتار و خصوصیات عوامل غیر بومی و جدید …………………………………….. ۳۴

۲۳- مقایسه آفات قرنطینه ای و آفات غیر قرنطینه ای تحت کنترل و آفات معمولی ۳۸

۲۴-بازرسی…………………………………………………………………………………………….. ۴۲

۲۵-بازرسی عینی…………………………………………………………………………………….. ۴۳

۲۶-بازرسی ویژه ……………………………………………………………………………………. ۴۴

۲۷-کلاس بندی کالاهای کشاورزی و چگونگی نمونه برداری از آنها…………….. ۴۵

۲۸-کالاهای کلاس یک ……………………………………………………………………………… ۵۰

۲۹-کالاهای کلاس دو ……………………………………………………………………………… ۵۰

۳۰-کالاهای کلاس سه …………………………………………………………………………….. ۵۲

۳۱-کالاهای کالای چهار……………………………………………………………………………. ۵۳

۳۲-کالاهای کلاس پنج …………………………………………………………………………….. ۵۵

۳۳-کالاهای کلاس شش……………………………………………………………………………. ۵۶

۳۴-کالاهای کلاس هفت …………………………………………………………………………… ۵۸

۳۵-کالاهای کلاس هشت ………………………………………………………………………….. ۵۸

۳۶-کالاهای کلاس نه ………………………………………………………………………………. ۵۹

۳۷-کالاهای کلاس ده……………………………………………………………………………….. ۶۱

فصل سوم: بازرسی و جمع آوری آفات منطقه و چگونگی صدور گواهی بهداشت نباتی

۱-روش های جمع آوری نمونه حشرات ……………………………………………………. ۶۳

۲-نگهداری شفیره و تخم حشرات ……………………………………………………………. ۶۵

۳-باز و پهن کردن (اتاله کردن) و خشک کردن حشرات……………………………….. ۶۷

۴-تهیه پرپاراسیون لارو و حشره………………………………………………………………. ۶۸

۵-فرمول تهیه الکل های مختلف الغلضه………………………………………………………. ۶۹

۶-تخمین میزان الودگی مزارع و باغات به آفات گیاهی………………………………….. ۷۰

۷-محاسبه تخمین آلودگی دانه ها در انبار…………………………………………………… ۷۴

۸-فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره اصول و استانداردهای قرنطینه نباتی و مدیریت داخلی در نظام کشاورزی
فهرست عوامل قرنطینه داخلی مزارع و باغ های کشور در ده ساله اخیر…….. ۷۸

۹-اقدامات بهداشت گیاهی برای جلوگیری از انتقال، ریشه کنی و کنترل عوامل قرنطینه داخلی در مناطق آلوده کشور………………………………………………………………………………………………………………. ۸۰

۱۰-مقررات صدور گواهی بهداشت نباتی برای کالاهای صادراتی…………………. ۸۳

۱۱-اهداف و مسئولیت های مدیریت سیستم صدور گواهی بهداشت نباتی……….. ۸۴

۱۲-مسئولیت های بازرس…………………………………………………………………………. ۸۶

۱۳-جایگزینی گواهی بهداشت مفقود شده …………………………………………………… ۸۷

۱۴-مسئولیت های صادر کننده کالا …………………………………………………………… ۸۸

۱۵-روند کار بازرسی و صدور گواهی بهداشت گیاهی………………………………… ۸۹

منابع……………………………………………………………………………………………………….. ۹۰

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.