فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج دارای ۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج :
بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج
این محصول در قالب فایل word و در ۶۴ صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر روشهای مختلف آبیاری بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه برنج
فهرست مطالب
|
عنوان |
صفحه |
مقدمه |
۱ |
|
فصل اول – کلیات |
۳ |
|
۱-۱- سطح زیر کشت و میزان تولید در دنیا و ایران |
۴ |
|
۱-۲- سابقه کشت برنج در ایران |
۶ |
|
۱-۳- گیاهشناسی برنج |
۶ |
|
۱-۳-۱- نوع ژاپونیکا |
۷ |
|
۱-۳-۲- نوع ایندیکا |
۷ |
|
۱-۳-۳- نوع جاوائیکا |
۷ |
|
۱-۴- سیستمهای کشت برنج |
۷ |
|
۱-۵- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج |
۱۰ |
|
۱-۶- فنولوژی و مراحل رشد برنج |
۱۱ |
|
۱-۶-۱- مرحله رویشی |
۱۱ |
|
۱-۶-۲- مرحله زایشی |
۱۲ |
|
۱-۶-۳- مرحله رسیدگی |
۱۳ |
|
۱-۷- آب در گیاه |
۱۴ |
|
۱-۸- آبیاری در برنج |
۱۵ |
|
۱-۸-۱- روش آبیاری غرقاب دائم |
۱۵ |
|
۱-۸-۲- روش آبیاری متناوب |
۱۶ |
|
۱-۸-۳- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد |
۱۷ |
|
۱-۹- اثر کمبود آب |
۱۹ |
|
فصل دوم – بررسی منابع |
۲۴ |
|
۲-۱- عملکرد |
۲۵ |
|
۲-۲- اجزای عملکرد |
۲۹ |
|
۲-۳- عملکرد بیولوژیکی |
۳۴ |
|
۲-۴- راندمان مصرف آب |
۳۴ |
|
۲-۵- شاخص برداشت |
۳۷ |
|
۲-۶- فتوسنتز |
۳۷ |
|
۲-۷- ماده خشک |
۴۰ |
|
۲-۸- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی |
۴۱ |
|
۲-۹- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی |
۴۳ |
|
۲-۱۰- مقاومت به خشکی |
۴۶ |
|
۲-۱۱- کیفیت و پروتئین دانه |
۴۸ |
|
۲-۱۲- شاخص سطح برگ |
۴۹ |
|
– منابع |
۵۱ |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 